Şimdi Ara

Göğüste ağrı acile gittim bide siz bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 3 gündür sol göğsüm kaburganın tam altı civarında bir batma mevcut bu batma derin nefes aldığımda oluyordu en başta sonra sancı olmaya başladı şuan ise çok derin nefes aldığımda batma değil ama ağrı tarzı birşey olmaya başladı.
    Acile gittim 2. Gün ekg, kan tahlili ve akciğer röntgeni çekildi ordaki doktor herşeye temiz dedi devam ederse bi kalp doktoruna görün dedi ya ben 3 senedir sigara içiyorum yaşım 19 internetten araştırıyorum bi yazı yel girmiş diyor bi yazı akciğer kanseri belirtisi diyor böyle bi durum yaşamış varmı aranızda bi yazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne bilelim kardeşim doktor muyuz biz geçmiş olsun
  • Kardeşim doktor olmadığınızı biliyorum zaten sorum şu benim bunu ordan çıkaramadınmı bu gibi batmaları yaşayan insan varmı aranızda yazın dedim.

• Arada nefes alırken batma bana da oluyor. Çok sık yaşamıyorsan takma kafaya

• kardeş burda seninle aynı sorunu yaşamış biri olsa dahi seninle aynı hastalığa sahip olmak zorunda değil.Git bi Kalp doktoruna ayrıntılı araştırılsın.

• Kickboks yaptığım dönemde,kaburgam kırıldı ve nefes alırken batıyordu

Röntgen çekmedilermi?

Selam ve dua ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Damarlarda sikinti olabilir git bakgir kalp doktoruna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xprowler -- 2 Mayıs 2019; 16:43:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hemoroid için doktora gittim:(
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tekmusa T kullanıcısına yanıt
    Hhahdjahfhahd

• Üşütmüşsün

Ama kafayı

• Tekmusa T kullanıcısına yanıt
    Şikayetiniz başarıyla iletildi.

Aşağıdaki butonu kullanarak şikayetin durumunu kontrol edebilirsiniz.
    Ayrıca yukarıdaki menüden şikayet listenizi görebilirsiniz

• Hocam ben çok kuruntulu bir insanımdır acildeki doktor herşeye temiz dedi ben çıktığım da ya bişeyi göremediyse şu olduysa bu olduysa diye düşünüp dururum doktor ağrı kesici verdi belirli bir süre daha devam ederse kalp doktoruna git dedi benim kan tahlili ekg ve röntgen temiz çıkınca baya korkmaya başladım başka bişeymidir diye sana özelden röntgen fotoğrafımı da atayım istersen bir bak tıp öğrencisi falansan anlarsın az bişey.

• Çektiler hocam acildeki doktor temiz dedi de ekg kan tahlili ve röntgen olunca ulan hepsine baktımı acaba ya iyi bakmadıysa gözden kaçırdıysa diye kuruntu yaptım.

• ayni sikayetler bende de vardi kalp doktoruna gittim damarlara bakti tertemiz cikti icin rahat etsin istiyosan git baktir temizse bi problem yok, batma matma fasa fiso
  • dizzydizzydizz kullanıcısına yanıt
    Sana şöyle söyliyeyim senin bu batma olayının en az 5-10 katını yaşıyorum aşırı derecede nefes darlığım var iki kat çıkınca tıkanıyorum sabahları kalktığımda resmen kalbimin üzerinde iğne varmış gibi batıyor yıllardır onlarca kalp doktoru ve göğüs hastalığı doktoruna gittim hepsi temiz diyolar ama temiz olmadığını biliyorum elimden bir şey gelmiyor umarım sende durum farklıdır yoksa büyük geçmiş olsun bu hastalık öldürmez süründürür

• Hocam Allaha şükür şuan daha iyiyim ben senin için üzüldüm cidden.
    Şimdi benim bi bilgi birikimim yok ama şu 3 günde bi çok yazı okudum bu ağrıları mide bile yapabiliyormuş insan vücudu çok kompleks bişey eğer senin de sol tarafında ise bi mideni göster gerçi akciğer röntgenin de mide gazları da görünüyor reflü ile alakalı ağrılar da olabiliyormuş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.