Şimdi Ara

Taraftar forması & Maç forması arasındaki fark ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
36.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün ilk defa forma alacağım kendime Saraçoğlu Fenerium'dan , Ama aklıma bişey takıldı . Siteden baktım maç formaları 89tl , taraftar formaları 57tl . Peki aralarındaki fark nedir ? Kumaşı kalitesiz diyolar taraftar forması için , ne kadar doğrudur ? Taraftar formasımı alayım sizce(ucuz çünkü) , yoksa maç forması mı ? Bu 3ünü istiyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Taraftar Forması ile Maç Forması Arasındaki Fark

Futbol taraftarları için iki ana forma türü vardır: taraftar formaları ve maç formaları. Bunlar hem görünüm hem de işlev açısından birbirinden farklıdır.

Maç Forması Nedir?

Maç formaları, futbolcuların sahada maçlar sırasında giydiği profesyonel formalardır. Performansı en üst düzeye çıkarmak için özel olarak tasarlanmıştır ve genellikle nefes alabilir ve hafif malzemelerden üretilirler. Maç formaları genellikle takımın renklerini ve logosunu taşır ve oyuncuların isimleri ve numaraları ile kişiselleştirilir.

Taraftar Forması ile Maç Forması Arasındaki Fark

Taraftar formaları, takımını destekleyen kişilerin giydiği kıyafetlerdir. Maç formalarından daha az işlevseldirler ve genellikle daha rahat malzemelerden üretilirler. Taraftar formaları takımın renklerini ve logosunu taşıyabilir, ancak genellikle oyuncuların isimleri ve numaraları ile kişiselleştirilmezler.

Promosyon (promo) formalar, yalnızca taraftarlar için tasarlanan ve genellikle maç formalarından daha düşük kaliteli malzemelerden üretilen özel bir taraftar forması türüdür. Promosyon formaları genellikle maç formalarından daha ucuzdur ve sınırlı sayıda üretilir.

Anahtar Farklar

• Malzeme: Maç formaları performans için tasarlanmıştır ve nefes alabilir, hafif malzemelerden yapılırken, taraftar formaları daha rahat malzemelerden üretilir.
    • Kişiselleştirme: Maç formaları genellikle oyuncuların isimleri ve numaraları ile kişiselleştirilirken, taraftar formaları genellikle kişiselleştirilmez.
    • Fiyat: Maç formaları genellikle taraftar formalarından daha pahalıdır.
    • İşlev: Maç formaları performans için tasarlanmıştır, taraftar formaları ise destek göstermek içindir.

Hangi forma türünün sizin için doğru olduğuna karar vermek, kişisel tercihlerinize bağlıdır. Performansı en üst düzeye çıkarmak istiyorsanız bir maç forması seçmelisiniz. Takımınızı rahat ve uygun fiyatlı bir şekilde desteklemek istiyorsanız bir taraftar forması tercih edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kumaş aynı sadece taraftar formalarının arka kısmında isim ve numara yok arma vs bayrak herşey aynı
  • İsim ve numara yok dediğin orası boşluk dimi ? Kendi adımızı ve numaramızı yazdırabiliyoruz ?
  • Taraftar formasında reklamlar baskı olmuor sökersin ama maç formasında formanın kendısınde varmış gibi basarlar anlatamadım ama anlarsın inş
  • hepsinde isim numara yok yazılıda hazır alex, RC formaları var kumaşı biraz ince amblem farkı var biri dokuma diyeri kabartma zaten gidince farkı görürsün

zaten birebir her yanı reklamlı formayı satmıyolar diye biliyorum etrafta görürsen o futbolcudan almıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killforyou1981 -- 25 Ekim 2009; 9:42:06 >
  • @Fyrad
    Ülker reklamından bahsediyorsan sitede ülker reklamı gözükmüyordu formada .

Gidince kendim görücem ama ona göre babamı ikna edicem evden cıkmadan
  • bende sabrinin formasını alıcam ama normalin 2 katıymış
  • Arkadaşlar daha çok görüş lütfen evden cıkıcam birazdan .
  • Bizzat Fenerbahçe'nin taraftar ve maç formalarını inceledim. Kalite farkı çok bariz belli oluyor. Zaten fiyat farkından da anlayabilirsin.

İmkanın varsa maç forması al. Ayrıca maç formasında futbolcu ismi yazmaz. Hazır var belli miktarda ama genelde formaların arkası boş. İstediğin ismi hemen orada yazdırıp veriyorlar.
  • Yani diyosunki zaten 1 kere forma alıyosun aldığınıda kaliteli al ? ZAten dediğin kadar kalite farkı varsa direk maç forması alırım . Climacool mudur nedir o yokmuş galiba taraftar formalarında birde .
  • aynı sorular sorarak bende geçen hafta bi galatasaray taraftar forması aldım
    satıcının söylediğine göre
    normalde 1.kalite iken taraftarda 3. kalite kumaş kullanılmış(doğrudur ikisini yanyana koyup dokunuunca farkı hissediyosun)

normal formada arma falan dikilmiş reklamlarda baskı ama taraftarda hepsi baskı ve birazdaha kalitesiz

fark budur
  • Taraftar Formasıyla Bi Maç Yap Terden Bok Gibi Kokarsın...

Futbolcu Formasıyla Cliamcool Var Kokmuyo
  • Şahsen ben 89 lira bayıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: StillOfTheNight

Yani diyosunki zaten 1 kere forma alıyosun aldığınıda kaliteli al ? ZAten dediğin kadar kalite farkı varsa direk maç forması alırım . Climacool mudur nedir o yokmuş galiba taraftar formalarında birde .

Aynen öyle. Kalite farkı çok bariz. En azından bana göre öyle. Forma kalitesinden anlıyor isen, gördüğünde ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksın. Ayrıca climacool özelliği de yok taraftar formasının.
    Bence ikisini de gör, farkı anlayabilirsen maç forması al. Dersen ki ben pek bi fark göremedim, o zaman taraftar forması alırsın istiyorsan.
  • Çok tşk. ettim yorumlarınız için . Maç forması alıyım . Peki yazı yazdırmak ne kadar ? yoksa ücretsizmi gidip orda rezil olmayalım
  • O konuda tam emin değilim ama ücretsiz olması lazım. Ayrıca rezil olunacak bir şey yok. İsim yazdırmak ücrete dahil mi diye sormak ile neden rezil olasın ki?
  • Pek öyle şeyler soran biri değilimdir , etrafa bakarım yazdıran yoksa yazdırmadan da çıkabilirim yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: StillOfTheNight

Çok tşk. ettim yorumlarınız için . Maç forması alıyım . Peki yazı yazdırmak ne kadar ? yoksa ücretsizmi gidip orda rezil olmayalım

pendik fenerium da 14 lira ama orda ne kadar bilemiyorum, boş daha iyi
  • hortlatmak gibi olmasin ama ben de 50 tl ye taraftar formasi almak uzereyim,almiyim mi yani?viraz biriktirip mac mi alaym

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

hortlatmak gibi olmasin ama ben de 50 tl ye taraftar formasi almak uzereyim,almiyim mi yani?viraz biriktirip mac mi alaym

hortlatmak gibi olmasın demişsinde adam futbol oynuyorsa şuan futbolcu olmuştur iste belki formasını verir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.