Şimdi Ara

Taraftar forması & Maç forması arasındaki fark ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
36.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: delgado.11

quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

hortlatmak gibi olmasin ama ben de 50 tl ye taraftar formasi almak uzereyim,almiyim mi yani?viraz biriktirip mac mi alaym

hortlatmak gibi olmasın demişsinde adam futbol oynuyorsa şuan futbolcu olmuştur iste belki formasını verir

biraz once pm ile sordum da hocam futbolcu olamamis,su anda pendik belediyesinde zabitaymis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 19 Aralık 2014; 0:30:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

hortlatmak gibi olmasin ama ben de 50 tl ye taraftar formasi almak uzereyim,almiyim mi yani?viraz biriktirip mac mi alaym

hortlatmak gibi olmasın demişsinde adam futbol oynuyorsa şuan futbolcu olmuştur iste belki formasını verir

biraz once pm ile sordum da hocam futbolcu olamamis,su anda pendik belediyesinde zabitaymis

o zamanlar 11. sınıftım şimdi üni 2 :D git maç forması al gayet güzel(di)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

quote:

quote:

quote:

o zamanlar 11. sınıftım şimdi üni 2 :D git maç forması al gayet güzel(di)

istifa mi ettiniz hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 19 Aralık 2014; 1:48:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar merhaba, fenerium dan forma aldım ama maç forması mı yoksa taraftar mı emin olamıyorum. yorumları da okudum ama yinede emin olamadım . yamuluyorsam düzeltin ama fb arması falan dikişli olur diyorlar maç formasında. benimki dikişli değil plastik bişey. baskı da değil. climacool amblemi de var. benimki maç forması mı taraftar mı. taraftarsa değiştircem. yardımcı olursanız sevinirim. dikişli olur yazısını okuyunca içime kurt düştü.
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hort.
    Taraftar forması almayın. Ciddi diyorum bak. Yılların Beşiktaş forması ile yaşayan adamıyım. 1 kere nasıl gaflete düştüysem taraftar forması aldım. Normal forma normal kullanımla 2 3 yıl arası kalitesinin korur. Sonra işte denize giderken, evde misafir gelince falan üste geçirmelik olur. Alalı 1 yıl olmayan taraftar formam şuan 110. yıl formama döndü. O kadar salar, yıpranır, eskir mi bir forma? Eskirmiş.
    Şimdi de sipariş geçtim yeni formayı bir de bakayım bizimkilere dedim. Almayın efendim, maç formasından vazgeçmeyin.
  • Roland Deschain kullanıcısına yanıt

VAYBE.. 87 TL YE MAÇ FORMASI ALMIŞIZ O ZAMANLAR.. ŞUANDA 1907 TL MAÇ FORMALARI :d 10 YILDA NERDEN NEREYE GELDİK

• ilker1834 kullanıcısına yanıt

hocam sana kötü bi haberim var maç forması 4k 

• Kolpaçino Özgür kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam bende taraftar forması aldım 1400 küsür 😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.