Şimdi Ara

4.sınıf'da doktora gitmiştim hap vermişti o gün hayatıma küstüm.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olayların nasıl geliştiğini kısaca anlatacağım önce.Haklı olduğum yere haksız durumuna düşerdim.
    Ben çocukluğumdan beri hep sessiz biriyimdir.Beni okul arkadaşlarım 1. sınıf dan 3.sınıf'a kadar hep döverlerdi.4.Sınıf'da artık sinirlenmeye başladım ve şöyle bir şey oldu: Vücudum biri bana saldırdığında kendiliğinden karşımdaki kişiye yumruk attı.Tabii o zaman ben refleks'in ne olduğunu bilmiyordum buna refleks deniyor.Bakın hiç kimseye hatırladığım kadarıyla durup dururken saldırmadım o zamana kadar hep gelip beni sessiz durduğum için döverlerdi ben karşılık verdiğimde ise sorunlu olurdum.Hocalara sorunu anlatırdım ilgilenmezlerdi.Çocuk gelmiş bana orda saldırıyor ben karşılık verince kötü oluyorum.Hoca'ya bir gün dedim "Öğretmenim ben durup dururken saldırmıyorum onlar bana vuruyor öyle karşılık veriyorum" dedim.Cevap olarak: gel bana söyle öyle bir şey olduğu zaman, dedi.Ben de aynen böyle yaptım sataşan biri vardı söyledim ilk de gitti biraz uyardı sanırım(tam hatırlayamıyorum).Yine aynı şey oldu gittim söyledim ilgilenmedi ama çocuk beni boğazımdan tutmuş sıkıyor,yere atıyor ben de dayanamadım cevap verdim çok kişiyle kavga ettim böyle.4.sınıf öğretmenim "bunu bir doktora götürün" dedi.İlk önce erkek bir doktor vardı adı Cengiz Albayrak o doktor bana çok kötü gibi gelmemişti ama sonra ameliyata girmiş ve gidememiştik biz de başka bir doktora gittik kadın.O'nun adını hatırlamıyorum.Bana bir hap verdi o hapları içmeye başlayınca bir tuhaf oldum kafamı sallamaya başladım,gözlerimi durmadan kapatıp açıyordum.Sanki bana bir şey oldu düşünmemeye başladım yavaş yavaş kafam'da şu 10 ay içinde yavaş yavaş kendine geldi.

• sezar312 kullanıcısına yanıt
    Ne diyon oğlum sen alla sen?
  • Büyuk ihtimal ritalin icmissindir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.