Arkadaşlar öncelikle merhaba.Bundan 1 ay civarı önce bilgisayarda disk birleştirme diye bir şeyler vardı onu yaptığımı hatırlıyorum şimdi açmaya çalıştığımda başlıktaki hatayı veriyor ve açılış ekranında (foxconn yazan yerde) normalinden daha çok bekliyor.Kasanın tozunu aldım, kabloları kontrol ettim, BIOS u standart haline getirdim ama hiç bir şey olmadı aynı hatayı veriyor.Yardım ederseniz sevinirim.
Eğer bilgisayarın hdd ye giden kablolarına yanlışlık veya bilerek bir müdahalede bulunmamışsanız, bios bölümünde açılış olarak sistem kurulu diski iptal etmemişseniz windowsunuz çökmüş demektir. 1. Hdd ye giden kabloları kontrol edin, gerekirse söküp tekrar takın. 2. Bios ekranına girip boot menüden açılış önceliği olarak sistemin yüklü olduğu diskin seçili olduğunu teyit edin, değilse 1. sırada olmasını sağlayın. 3 Bütün bunlar normal ise elinize işletim sisteminize ait bir adet kurulum veya recovery cd si alıp işe koyulun.
Geçmiş olsun, kolay gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme