Şimdi Ara

Dislerinizi fircaladiktan sonra arayuz fircasi kullaniyomusunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar disleri fircaladiktan sonra dis diplerinde beyaz beyaz yemek birikintileri illaki kaliyor birde tel takinca iyice toplaniyor bunun olmamasi icin arayuz fircasi almayi dusunuyorum ancak bir bilgim yok hangisi daha kullanislidir siz ne kullaniyosunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu kullanan ?

• yoktur tabi daha süt dişi çıkmamışlara soruyorsun bu soruyu.
  • ben kullanmıyorum ama illa alcaksan fırçayı oral b nin şeffaf gibilerinden yedekleri de kalından inceye olanlardan al

• http://www.medmarket.com.tr/Oral-B-Arayuz-Fircasi,PR-46.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 7 Kasım 2012; 17:45:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HypeRockTiF

Tel varsa arayüz fırçası alıcaksın, ortodonti tedavisi görüyorsan diş ipi ne alaka tel takılı bir dişe diş ipi kullanmayacaksın tel tedavisi bittikden sonra ön dişlerin ve arka dişlerinin arkalarına ince bir tel takılıyor ve ömür boyu kalıyor dişler eski haline dönmesin diye.

Dis ipini nerden cikardin kardes ? Disleri fircaliyorum ama temiz hissetmiyorum agzimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekanik61

quote:

Tel varsa arayüz fırçası alıcaksın, ortodonti tedavisi görüyorsan diş ipi ne alaka tel takılı bir dişe diş ipi kullanmayacaksın tel tedavisi bittikden sonra ön dişlerin ve arka dişlerinin arkalarına ince bir tel takılıyor ve ömür boyu kalıyor dişler eski haline dönmesin diye.

Dis ipini nerden cikardin kardes ? Disleri fircaliyorum ama temiz hissetmiyorum agzimi

pardon kardeşim kafa göz gitmiş abd seçimlerini takip etmekten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dikis aldirirken aciyormu?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mekanik61

quote:

pardon kardeşim kafa göz gitmiş abd seçimlerini takip etmekten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.