quote:Orijinalden alıntı: özgür denizfırçalayıyonuz ne demek?Alıntıları Göster ne kadar guzel turkce konusuyorsunuz hayran kaliyorum
quote:Orijinalden alıntı: öküzne kadar guzel turkce konusuyorsunuz hayran kaliyorumAlıntıları Göster forumda hatırlatıldıkça fırçalıom
quote:Orijinalden alıntı: demirazforumda hatırlatıldıkça fırçalıomAlıntıları Göster her akşam yatarken.aslında sabah akşam fırçalanması lazım ama sabahları kamyon çarpmış gibi kalktığım için dişlere zaman ayıramıyorum
quote:Orijinalden alıntı: xontaher akşam yatarken.aslında sabah akşam fırçalanması lazım ama sabahları kamyon çarpmış gibi kalktığım için dişlere zaman ayıramıyorumAlıntıları Göster sabah mutlaka fırçalıyorum akşam da uyuya kalmazsan fırçalıyorum
quote:Orijinalden alıntı: birahalasoguksabah mutlaka fırçalıyorum akşam da uyuya kalmazsan fırçalıyorumAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: green_full sabah mutlaka fırçalıyorum akşam da uyuya kalmazsan fırçalıyorum -1
quote:Orijinalden alıntı: özgür denizfırçalayıyonuz ne demek?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: sanchalf fırçalayıyonuz ne demek? ben konyalıyım demek
quote:Orijinalden alıntı: YaK ®quote:Orjinalden alıntı: sanchalf fırçalayıyonuz ne demek? ben konyalıyım demek Alıntıları Göster Günde 2 defa fırçalıyorum Sabah & Akşam... 2 yoktu 3 dedim bende
quote:Orijinalden alıntı: YaK ®quote:Orjinalden alıntı: sanchalf fırçalayıyonuz ne demek? ben konyalıyım demek Alıntıları Göster ayda 2
quote:Orijinalden alıntı: barmanayda 2Alıntıları Göster Konu acmayı bilmeyenler acmasın konu fln hani nerde günde 2 kez
quote:Orijinalden alıntı: In FlamesKonu acmayı bilmeyenler acmasın konu fln hani nerde günde 2 kez Alıntıları Göster ben hiç fırçalamadım ıyy allah korusun günde 2 kere caniiimmm
quote:Orijinalden alıntı: ccaparli ben hiç fırçalamadım ıyy allah korusun günde 2 kere caniiimmmAlıntıları Göster günde 2 kere ama arada bir unuttuğum oluyo
quote:Orijinalden alıntı: Darth Mentorgünde 2 kere ama arada bir unuttuğum oluyo Alıntıları Göster diş fırcası diş macunu o da neymiş??
quote:Orijinalden alıntı: Cémdiş fırcası diş macunu o da neymiş?? Alıntıları Göster Günde bi kere ama o da yok...Günde 6 ne ya obezler için filan mı
quote:Orijinalden alıntı: pocahontasGünde bi kere ama o da yok...Günde 6 ne ya obezler için filan mıAlıntıları Göster Her mevsim 1 defa olmak uzere yilda 4 kere.
quote:Orijinalden alıntı: pocahontasGünde bi kere ama o da yok...Günde 6 ne ya obezler için filan mıAlıntıları Göster haftada 1 kez
quote:Orijinalden alıntı: devmanetihadhaftada 1 kez Alıntıları Göster Her sabah kahvaltıdan sonra ...