Şimdi Ara

Disney+ | Ana Konu | (339. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.112
Cevap
216
Favori
466.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten yetişkin bir bireyin disney üyeliği alması saçmaydı en başında beri

kendini türk hissedenlerin dolaylı yoldan doğru yolu bulmalarına sevindim

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

RTürk Netflix,Amazon Prime, Disney'i kapatmak için zaten bahane arıyor islam dinine göre hem günah içerikler üretiliyor hemde lgbti falan hükümetin hoşuna gitmiyor ilk fırsatta kapatırlar.

Sonra millet özgürlük muhabbeti yapmasın 40 çocuğa tecavüz edilen tarikat vakfını kapatamayanların gücü dijital platformlara yeter, Unutmayın bu platformlar kapatılırsa yabancı yatırımcı gelmez, keyfi mallarına çöküleceğine emin olurlar, enflasyün yükselir döviz daha çok artar.

RTÜRK'ün alacağı karar Yabancı yatırımcı için çok önemli şuan yabancı yatırımcılara muhtacız.

• Mesele tarih revizyonistlerinin Atatürk’e soykırımcı demesi ve bunun bir genel kabul görmesi. Bundan sonra Wikide soykırımcı Atatürk sayfasıda açılır Hitlerle Atatürk birde tutulur.

Ama Tulpar için bir şey değişmez o sadece dizi izlemek istiyor. Olayın ciddiyeti umrunda değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AeternusLux kullanıcısına yanıt

Yasal olarak ortada bir suç unsuru yok. Firma kendisi yayınlamaktan vazgeçmiş.

Suç mu uyduracağız ? Boykot yapıyorsan yap ama boykot yapıyorum diyip korsan izlemeyin.

• Disneye zaten para verilmez verende iptal etsin zaten bu olaydan sonra

• Daha önce de pek çok kez bu konuya yazmıştım.

Çıkmadan önce 1 senelik satın almıştım ve bu olaylar yaşanmadan önce de bomboş bir platform olduğu ve zayıf içeriği oldunu belirtmiştim ve pişman olmuştum. Paket yenilemesi yapmamıştım.

Bu olaylardan sonra da isabetli olduğunu anladım.

• Olaya bir de iyi tarafından bakın bir avuç zenginin paralı platformu yerine foxda tüm televizyonlarda izlenecek her şerden bir hayır doğar

• sadays S kullanıcısına yanıt

Züğürt tesellisi mi bu? Disney+ ile tüm dünyada yayınlacaktı şimdi bizi bize anlatacakları Fox Türkiye’de olacak 😂 Ayrıca ikisi de Disney’in, isteseler iki yerde de yayınlarlar. Onun dışında bir avuç zengin dediğin de ayda 60 TL verilen platform. Bu parayla dürüm bile alınmıyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KibreN -- 2 Ağustos 2023; 13:47:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • twilight_flame kullanıcısına yanıt

Mesajını alıntıladığınız şahıs trol, dikkate almayın, bloklayın geçin.

• KibreN K kullanıcısına yanıt

forumlarda yazışıyoruz diye herkesi kendimiz gibi sanıyoruz anadoluda adamın paneli yok tüplü tv izliyor ne aboneliği

zaten bizi bize anlatıyordu kaç kişi merak edip izleyecek ki ya da izledi oooo büyük lidermiş dedi ne olacak? yani tepkilerimiz biraz abartılı gibi geliyor ticari bir kuruluş hesabını kitabını yapar ermeni lobisi daha karlı ise satar türkleri bu kadar basit

hsbc ermeni katliamı diye reklam yaptı ne oldu balık hafızalıyız o günlerde sizin gibi gençtim bir hışımla tüm hesaplarımı kapattım adamlar karına kar katmaya devam ediyor Türkiyede bu da unutulur giderDisney+ | Ana Konu | 

• sadays S kullanıcısına yanıt

Disney+, Ermenistan’da bile yayın yapmıyor ki kar zarar hesabı olsun. Saçma sapan karalama kampanyalarını dikkate alıp hareket etmeleri bir ulusa saygısızlık olur. Resmi bir açıklama yapılmadan konuşmak erken ama iddialar doğruysa Fox’un dahi lisansı iptal edilip gönderilmeleri şart. 20 senedir bu ülke halkından para kazanıyor bu adamlar.

• stremio indirin para vermeyin bu rezil köpeklere .

• Aras Bulut efendi kaşlarını çatıp ufka baksa da ben de bunu izleyip ağlasam diye bekleyen bir kesim var. Hey gidi Disney be. Ülkenin laik azınlığının yaşadığı psikolojik travmayı gözler önüne serdin. Atamız bizim bu arabesk, kendimize acıyan halimizi görse sopayla kovalardı hepimizi. Ama tabi kime anlatıyosam. Derdimiz bu değilki. Derdimiz çatık kaşlı Aras Bulut izleyip ağlamak.

• Ermeni lobisi etkisini devam ettirdiği müddetçe, yalnızca Disney+ platformu değil, diğer platformlar da, Atatürk ve Türk milletini öne çıkaran yapımlara izin vermez.

Paraya pula da hiç bakmazlar. Çünkü diziyi gösterimden kaldırınca, oluşacak zarar, globalistler tarafından fonlanıyor zaten...

Hatta Atatürk dizisini gösterimden kaldırdığı için, Disney+ platformuna daha fazla ödenmiştir bile...

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

Zaten kimsenin Atatürk dizisi çeksinler de izleyelim beklentisi yoktu. Hem aylarca fragman yap, hem de Taşnakların karalama kampanyası yüzünden diziyi iptal et. Şimdi de yok Fox‘muş, sinemaymış isterlerse Aras Bulut’u evlere yollayıp diziyi canlandırsınlar yine boş.

• Keyifli akşamlar dilerim

Disney+ | Ana Konu |

• Bu forumda bu kadar sjw olmazdı normalde. Hayret faşistlikle itham eden olmadı.

• Bu ülkede her şey olur ama boykot olmaz.
    İsrail'e bı kamyon küfür ederler sabah gidip onların dış macununu deterjanı almaya markete koşarlar.
    Kurucunuzu anlatan dizi çekeceğiz diyip milleti heyecanlandirdilar.
    Sonra aaa Ermeniler olmaz dedi cekmiyoruz etmiyoruz yapmıyoruz demeleri enayilik ameleliktir.
    Zaten içeriği beklentileri üzecek, hayal kırıklığı yaratacak kadar kötü
    Fiyatına da geçirdiler zammı
    İptal ettirmemek için hiç bir sebep kalmadı

• Her olayda mevzuyu Atatürk'e bağlayan ünlüler Ermeni lobisine boyun eğen Disney'e neden sessiz? Tarkan, Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar ve diğerleri...

• 
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.