< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Disney+ | Ana Konu | (340. sayfa)

-
-
Artık onu da disney+ izleyenler düşünsün. Benim üyeliğim yok.
-
İroni mi yaptınız anlamadım ama benimde kafamda bir ampül yanmadı değil. Tabii ki büyük oyunu gördüm falan demeyeceğim, eskiden okuduğun kitapların birinden anımsıyorum talat paşanın öldüğü yıllarda Berlin zaten mi6 o zamanlar (sis) kontrolündeydi. O zamanlar cinayetin önünü açanlar İngiliz göz yumanlar Almandı.
Bu dönemde pek ihtimal vermiyorum. Zaten dizi neden iptal edildi diye sorsam insanlar bana parlıyor. Dizinin bir kıymeti harbiyesi kalmadı zaten, ben tarihi bu denli değiştirmelerine ve algı oluşturmalarına karşıyım.
Adamlar o kadar nefret ve kin dolu ki diziyi iptal etmeye çalıştılar ve yayından kaldırdılar. Bunun devamında olacak olanlar gerçektende Atatürkü soykırımcı olarak lanse edecekleri.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fox TV’den dizi, film, reklam alamayız düşüncesiyle bir şey diyemiyorlardır. Milli günlerde iki fotoğraf ve milli marş atarlar merak etmeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani bunun neresi sıkıntı yaratabilir'ki? iki cümle eleştiri yapsalar ekmeklerinden'mi olurlar yani?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olmazlar da bizim sanatçı camiası da sanki memurluk kanununa mensupmuş gibi etkiye sütlüye karışmadan yaşamayı yeğliyor.
ne yapıp edip diziyi tekrar aynı platforma getirmeleri gerekir. masaya yumruğu vurmaları lazım yoksa dediğiniz gibi yarın atatürkü soykırımcı yapar bu lobiler. üstünede filmini cekerler kesinlikle taviz verilmemesi lazım.
-
www.armenian-genocide.org
Mustafa Kemal Ataturk and the Armenian Genocidehttps://www.armenian-genocide.org/kemal.html
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20857578/
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Resmi açıklama geldi. Tüm dünyada yayınlamak yerine Fox TV’de belirli bir saatte yayınlayıp “daha geniş bir kitleye” ulaşacaklarmış.
vallahi bravo neleri yediriyorlar insanlara. ama kızmamak lazım demek yiyenler de var.
-
Şu dakikadan sonra TR'de durmalarının bir mantığı yok.
Ne idüğü belirsiz bir grup ite köpeğe boyun eğiyorsan Atatürk hakkında atılan o komik palavraları kabul ediyorsun demektir. Bunların sözde soykırımın güya 1915 yılında olduğunu iddia ediyorlar, o tarihte Atatürk'ün sadece adı var başka birşeyi yok. Yalanları bile absürd.
FOX'ta Mox'ta falan da boşa yayınlamasınlar.
Yanlız şu iyice anlaşılıyor ki eski Türkiye'nin ABD'deki lobi gücü, sözüm ona yeni Türkiye'nin lobi gücünden kat be kat fazlaymış. Batı'da sözümüzün en ufak bir geçerliliği bile kalmamış. Elin maskarası, şamar oğlanı olmuşuz resmen. Hangisine kızsam hangisine üzülsem bilmiyorum
-
Aynen öyle hocam bir filmi bile kos koca ülke kıçı kırık lobiler yüzünden yayınlatamıyor ..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İptal ettim.. gerekeni yaptık.
Kesin yokmu Atatürk ümümüz dizisi şimdi, yarın açıklama yapılcak deniyordu
Çocuk izliyor valla kapayacam yoksa uyuz oldum zatem Bob Aygıra iyice
Resmi açıklama geldi. Fox ve sinemada olacakmış
Youtube’ta yeterince çizgi film var boşverin.
Elslem neler yapsın bizde burda kutuplaşıp birbirimizi yiyelim
İroni yapmıyorum. Cemal paşa cinayetinin arkasında da ingilizler var.
quote:
Afgan isyanı ve Anadolu Mücadelesine katkıları
Cemal Paşa, önce Berlin ardından da Münih’e geçmişti. Almanya’dan İsviçre’ye geçen paşa, Davos’ta bir süre inzivaya çekildi; ama gençliğinden beri hareketli bir yaşamı olan Cemal Paşa daha fazla dayanamayarak Afganistan’da İngilizlere karşı bir ihtilal tertiplemek için harekete geçti.
Rusların da desteğini arkasına almayı başaran Cemal Paşa, 14 Eylül 1920’de Afganistan Emiri Amanullah Han’dan aldığı davet üzerine Afganistan’a geçti.
Hareketli Valilik yıllarının verdiği tecrübeyi burada da kullanmayı başaran Cemal Paşa, kısa sürede Afganistan’da harp okulu, tercüme ofisleri ve hastaneler gibi birçok önemli kuruluşu hayata kazandırdı.;
Tüm bu hamlelerinin amacı İngilizleri Afganistan’da meydana gelecek bir isyanla tehdit etmek suretiyle İngilizlerin Anadolu’daki mütecavizine bir son vermekti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ülkede Atatürk için Disney'i boykot edeceğiz, Atamıza saygısızlık vs gibi naralar atan milyonlarca insana sorun bakalım. Atatürk'ün ilkelerini biliyor muymuş.. Nutuk okumuş mu.. Gençliğe hitabeyi ezberlemiş mi, okumuş mu..
Dünya üzerinde en kolay bölünecek ülkeyiz bence. Dünya üzerinde en çabuk galyana gelen ülkeyiz bence. Disney'in yaptığı yanlış başka bir konu ama Atatürk'ün hiç bir ilkesini bilmeyen, anlamayan, uygulamayan insanların kalkıp Atamıza saygısızılığı kabul etmiyoruz naraları atması çok komik gerçekten :)
Heleki zamanında bu ülkede kimler kimler ATAMIZA saygısızlık ettide sesi çıkmadı kimsenin :))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu yapılan saygısızlık es geçilemez ama bir yandan da Cumhuriyetin 100. yılında neden büyük bir Cumhuriyet ve Atatürk filmini biz çekmiyoruz sorusu akıllarda
-
bu saatten sonra forumda bu konunun bulunmasının bir anlamı kalmamıştır. derhal siline bu konu. fox tv kanalını da televizyonlarınızdan silin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X