Şimdi Ara

Disney+ | Ana Konu | (342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.112
Cevap
216
Favori
466.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Müşteri hizmetlerini aramanız lazım para iadesi için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Biz boykot ediyoruz sana da tavsiye ederim

• Ülkede solcuyum, aydınım, çağdaşım, modernim, ilericiyim diye geçinen insanların bile aslında o nefret ettikleri kesimden hiç bir farkı olmadığını gözler önüne serdi bu olay. Benim hep bildiğim ve iddia ettiğim şey. Hani hep soruyoruz ya Türkiye'nin dünyada neden hiç dostu yok diye. İşte sebebi bu abi. İçimizdeki en aydın geçinenler bile default olarak "herkes bizden nefret ediyor" kafası ile iş yapıyor. Türkün türkten başka dostu yoktur mottosu ile yürüyor. Daha dilini bile bilmediğin adamlar, ortada resmi bir açıklama yok, yine dilini bilmediğin bir twit hesabından bir iddia geldi diye, birileri (kimler???) bunu türkçeye çevirip gazı veriyor, o gazla hop bütün köprüleri yıkıyoruz.

Bu kafayla dünyada yalnız kalmamız, hiç dostumuzun olmaması, hiç müttefikimizin olmaması o kadar normal ki. Hiç şaşırmıyorum. Bu ülke hak ettiği biçimde yönetiliyor. Muhalefet de hak ettiğimiz muhalefet. Bir gram aklı olan, sorgulayan, yahu biz ne yapıyoruz arkadaş diyen, fırsatı olan, elinde imkanı olan bu "toksik" kafayı bırakır ve kaçıp kendini kurtarır. İki dinle bir konuş demiş atalarımız. Biz maşallah hiç dinleme, paso konuş şeklinde gidiyoruz. Allah eğer orada bir yerdeyse hepimize akıl fikir versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AAB90F4D -- 4 Ağustos 2023; 11:22:57 >

• Disney+ | Ana Konu | 

Disney+ | Ana Konu |Fatih Altaylıyoutube
    YouTube kanalına abone olmak için ▷ http://bit.ly/FatihAltayli 00:00 Giriş 00:37 Disney ve Ermeni lobisi 10:07 Mansur Yavaş’a karşı Hulusi Akar 17:36 Artan şiddet 27:04 Enflasyon? 31:52 Togg! 34:34 72 yaşında gerçeği öğrendi 37:12 Galatasaray - Zalgiris Vilnius 44:33 Oppenheimer - Barbie Gazeteci - Yazar Fatih Altaylı, Youtube kanalına özel gündemi yorumluyor.
    https://www.youtube.com/watch?t=506&v=R-r6OrKzdos&feature=youtu.be
  • Disney+ | Ana Konu |

İlber Ortaylı:

• BlacK SeA StorM 61 kullanıcısına yanıt

Valla şimdiki aklım olsa bu adamın partisine basardım mührü. Ekstremmiş, aşırıymış, şuymuş buymuş umrumda olmazdı. Söylediği her şeye katılmıyorum elbette ama kim kime %100 katılıyor ki zaten. Gerçek muhalefet böyle olmalı, lafını esirgememeli. Ama ben de bir aptalım ki "oylar bölünmesin" tayfasının lafına kandım. Zannettim ki bi halt olacak. Beni de kandırdılar, umutlandırdılar. Kuru gürültüye pabuç bıraktık. Ben de çok zeki değilmişim sonuç itibarı ile. Zeki olsam hala bu bataklıkta debeleniyor olmazdım. Ama olsun, her musibetten bir ders çıkaracağız. Bu saatten sonra hiç kimsenin lafı ile iş yapmıyorum. Hiç kimsenin kuru gürültüsünü dinlemiyorum. Her seçimde, her olayda koyun sürüsü gibi güdülmekten bıktım artık. Sosyal mühendislikten, algı operasyonlarından bıktım yeter. Burada söylemeye çalıştığım da bu zaten. Artık herkes olaylarla ilgili kendi fikrini oluşturup o şekilde kendince hareket etsin. Yeter abi koyun gibi güdüldüğümüz. Bu şekilde asla bir yere varamayız. Bize bu statükoyu yıkacak, senelerdir başımızdaki köhnemiş, çürümüş sistemi kökünden sallayacak birileri lazım. Son seçimden sonra ne değişti diye bi bakıyorum, değişen en ufak bişey yok. Resmen tiyatro çevirdiler. Herkes yine aynı koltuğunda oturuyor, maaşını almaya devam ediyor yahu. Sanki seçim hiç olmamış gibi. Enflasyon %200lerde, koskoca bir deprem olmuş, binlerce insanımız kendi evinin altında kalıp ölmüş, ve seçimde ne değişti diye soruyorum, cevap "hiç bir şey".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AAB90F4D -- 4 Ağustos 2023; 16:6:26 >

• Disney+ sosyal medya hesaplarından Atatürk dizisinin fragmanını kaldırmış. Bu da demek oluyor ki geri adım atmayacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: swaarthy

Disney+ sosyal medya hesaplarından Atatürk dizisinin fragmanını kaldırmış. Bu da demek oluyor ki geri adım atmayacaklar.
    Geri adım atmasınlar biz de geri adım atmayacağız daha da o platforma üye müye olmayız gitsinler e*menilere satsınlar o "şahane" platformlarını

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Birkaç ay öncesinden yıllık üyelik almış olup da MH ile görüşüp iptal eden ve kalan aylar için para iadesi alabilen oldu mu?

Bir de telefonda boşa sinir harbi yaşamayalım eğer böyle bir iade söz konusu değilse.

• quote:

Orijinalden alıntı: -HKN-

Birkaç ay öncesinden yıllık üyelik almış olup da MH ile görüşüp iptal eden ve kalan aylar için para iadesi alabilen oldu mu?

Bir de telefonda boşa sinir harbi yaşamayalım eğer böyle bir iade söz konusu değilse.

Mesut Çevik YouTube' de bu konu ile ilgili güzel bir video yayınlamış izleyin derim

• Tüketicinin elindeki en büyük güç boykot gücü. Bu tabii ki yapılacak. Fakat mesele Disney+'dan çok daha vahim. Bu ABD'deki Ermeni lobisi neler yaptı da ses çıkmadı. Adamlar yalanlarını ülkelerin meclislerine kabul ettirirken, senin doğruları bırak kabul ettirmeyi, tartışacak ne lobin, ne gücün var. ANCA denilen kurum orada burada yalanlarını kusarken, algı yönetirken, sen Ermenistan'la normalleşme sürecine girdin. Senin hangi sorunun çözüldü de, Ermenistan'a zeytin dalı uzattın? "Tarihi tarihçiler tartışsın" savından başka hangi eylemi gerçekleştirdin bu güne kadar devlet olarak?

Vatandaşlar gerekeni yapar da, devlet yapar mı orası muamma.

• Arkadaşlar siz baya bilgili arkadaşlarsınız anladığım kadarı ile. Size sormak istiyorum. Ben mesela şimdi kendi ülkemdeki ucuz inşaat, çakma müteahit, denetimsiz yapı, basiretsiz yönetim lobilerini nasıl boykot ederim? Bu servislere olan kaydımızı mesela nasıl iptal ediyoruz? Hangi numarayı arıyoruz? İnternetten yapılabiliyo mu? Para iadesi var mı?

Disney+ | Ana Konu |Aykırıtwitter
    “Bu nasıl denetimsizlik, bu nasıl sorumsuzluk! Çürük binadaki parçalar yoldan geçen ailenin üzerine düştü. Baba-kız ağır yaralandı. Talihsiz çocuğun felç kalma ihtimali var.”
    https://twitter.com/i/status/1687424326528614400
  • Can851 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ama sôzde Atatürkçü aslen paraturkcü sanatcılarıda sakın unutmayın.

• Çakma Goebbels yine iyi kafaladı milleti Disney+ | Ana Konu | 

%150 enflasyon, 10 milyon kaçak mülteci, kanunsuz inşaatlar yüzünden ölen yüz binlerce insan, sokaklardaki silahlı çete savaşları hepsini boşverdik oturduk dandik bir diziyi konuşuyoruz günlerdir Disney niye kaldırdı ne cüret diye. Bu millete her şey müstahak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaflip -- 4 Ağustos 2023; 17:41:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaflip

Çakma Goebbels yine iyi kafaladı milleti  

%150 enflasyon, 10 milyon kaçak mülteci, kanunsuz inşaatlar yüzünden ölen yüz binlerce insan, sokaklardaki silahlı çete savaşları hepsini boşverdik oturduk dandik bir diziyi konuşuyoruz günlerdir Disney niye kaldırdı ne cüret diye. Bu millete her şey müstahak.

Yine ne yapıp ne edip taklaya getirdiler milleti. Kahkaha atıyorlardır oturdukları yerden

• Kaflip K kullanıcısına yanıt

Ekonomi batıyor mallarımız araplara satılıyor gündemi DİSNEY ile değiştiriyorlar.

• +90 (800) 621 21 27 adlı numarayı arayıp iade alabilirsiniz arkadaşlar. Haziranda üye olduğumuz 1 yıllık abonelikten 520 tl geri iade aldık. 14 gün içinde kartınıza yansıtılacaktır dediler.

• Kaflip K kullanıcısına yanıt

En baba muhalif gazeteciler video çekip duruyor bu konuyla ilgili ? Mesele gerçekten kandırmak mı?? Gündem değiştirmek mi ? Ciddi misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atını Öpen Kovboy -- 4 Ağustos 2023; 18:24:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.