Şimdi Ara

Disney, ESPN ve FOX’un spor platformu Venu Sports’a Türkiye'den onay!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Warner Bros Discovery, Disney ve FOX tarafından hayata geçirilecek dijital spor yayın platformuna ülkemizdeki Rekabet Kurumu’ndan izin çıktı. Venu Sports’un Türkiye’de yayına başlaması için önündeki bir engel kalktı.

Rekabet Kurumu, bugün bazı devralma ve ortak girişim başvurularını sonuçlandırdı. Kuruldan yapılan Venu Sports başlıklı açıklamada, “Warner Bros Discovery, Inc., The Walt Disney Company ve Fox Corporation tarafından spor odaklı bir sanal çok kanallı video program dağıtımcısı olan yeni ve tam işlevsel bir ortak girişim kurulması işlemine izin verilmesi kararlaştırıldı.” ifadelerine yer verildi. Böylelikle Venu Sports’un Türkiye’de kullanıma sunulması için bürokratik engel ortadan kalkmış oldu.

Venu Sports ilk etapta sadece ABD’de faaliyet gösterecek. Platformun sonbahar aylarında kullanıma sunulması planlanıyor. Türkiye’de ve diğer ülkelerde ne zaman kullanıma sunulacağı hakkında henüz resmi bir karar alınmış değil.

Ayrıca Bkz.PS Plus Ağustos 2024 oyunları belli oldu: Extra ve Premium

Venu’da neler var?

Venu platformunda ESPN, TNT, Fox Sports gibi kanalların aralarında olduğu 14 canlı spor kanalı, spor videoları, spor belgeselleri, spor filmleri ve ESPN+ entegrasyonu bulunacak. Spor yayını için çok sayıda platforma abone olmak istemeyen kullanıcıları tek bir platformda buluşturacak. ABD’deki Venu aboneleri NBA, NFL, FIFA Dünya Kupası gibi turnuvaları izleyebilecek.

Venu fiyatı ne kadar?

Venu platformunun fiyatı aylık 42,99 dolar olarak belirlendi. İlk aboneliklerde 7 gün ücretsiz deneme seçeneği sunuluyor. Ayrıca Disney+, Hulu veya Max gibi dijital platform abonelikleriyle birlikte alındığında daha uygun fiyata gelecek.

Kaynak:https://www.rekabet.gov.tr/tr/SonKurulKarari/4c92c59d-225a-ef11-93ce-0050568585c9

• Gelecek saçma sapan yayın yapacak. Sonra bir tane popüler ligi alıp herkesi sinir edecek. Kimse abone olmayınca da üyelikler bedava sağda solda satilacak.Sonrada kapanıp gidecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aylık 43 dolar Amerika içinde çok yüksek bir fiyat değil mi ya. Başta bu platformlar ne güzel çok uygun fiyata abonelik sunuyordu son zamanlar da fiyatları aşırı arttı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli ve milli selçukspor varken 43 doları da vermeyiz gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Disneyi geçen seneki rezaletten ötürü iptal etmiştim.Siyonist Yahudiye Benden kuruş işlemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 14 Ağustos 2024; 18:16:19 >
  • Fubo içerik anlamında her ne kadar iyi olsa da fiyat konusunda istediği gibi at koşturuyordu. DAZN ise zaten karma karışık, uygulaması kötü, yavaş ve stabil olmayan bir platform. O yüzden gerekli olan bir platformdu. ABD'de aylık fiyatı da gayet uygunmuş ama daha fazla içerik gerekiyor.

Türkiye'de rekabet kurumu'nun kararı doğru tabii ama en azından birkaç yıl içerisinde Türkiye'de sunacaklarını düşünmüyorum. Saçma sapan yorumlar var. Bu karar bizim yetkili mercilerin verdiği açabilirler kararı, açacaklar gibisinden bir şey yok ortada.

• Şöyle Türkiye’ye bir babayiğit gelse de dese Süper Lig’i de Şampiyonlar Ligini de Avrupa’daki liglerin maçlarını da aldım ben yayınlayacağın dese, istediği para şu anki ücretin 3 katı da olsa sorgusuz sualsiz alır tek elden oturur izlerim derdim tasam olmaz.

• Malum joven reyiz gene yazmış ya Disney de yalvarıyordu sana zaren gelsin bana para versin joven reyiz nolur beni izlesin izlemeze biz neler yaparız batarız diye karalar bağlıyordu başını taşlardan taşlara vuruyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz55_55 -- 14 Ağustos 2024; 20:43:29 >
  • Lafa geldikleri zaman Atatürkçülük edalarını dillerinden hiç düşürmeyenler, Disney Aşkı nereden geliyor merak ettim doğrusu.

• Malum şahsa cevap vererek değerli çenemi boşuna yoemayacağım onun Atatürk ile anlayacağı şeyleri yaşı yetmez maalesef gitsin ryizni sevsin o bize Atatürk yeter çok şükür birde Allah ryisiniz sizin olsun

• gowlet kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla haksız rekabet olduğu için kabul görmüyor.

• SalihSenay BRS95 S kullanıcısına yanıt
    Bi ara kısa bir süreliğine oldu. Lig TV zamanı Digitürk ŞL maçlarını da yayınlamıştı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.