< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarw -- 14 Haziran 2022; 9:40:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarw -- 14 Haziran 2022; 9:40:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Selamlar, 1 kişilik yerimiz var, katılmak isteyen pm atabilir. (70 lira) ---Tamamlandık--- < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --mlh-- -- 14 Haziran 2022; 9:15:23 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
grup bulundu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabjk -- 14 Haziran 2022; 10:53:51 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
disney kendi sitesinde belirtmiş sıkıntı olmaz diye düşünüyorum |
İşte o yazıyı bulamadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar merhaba, Netflix grubumuz var 3.yıla girdik sorunsuz gidiyoruz. Disney+ için 2 kişilik yerimiz var. İlgilenen arkadaşların PM atmasını rica ederim. NOT: GRUP DOLMUŞTUR TEŞEKKÜRLER. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 14 Haziran 2022; 9:27:12 > |
teklif geldi mi ? mail gelecekti bugün? |
geldi başladık |
tşkkrler, bana gelmedi halen.. |
eski üyelerin olduğu 1 kişilik yer arıyorum |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
1 kişilik yer arıyorum |
ben hem hotmail hem gmail girdim. gmaile daha gelmedi. |
1 kişilik yerimiz var. Henuz link gelmedi disneyden. Refli uye ariyoruZz Tamamlanmistir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi locika -- 14 Haziran 2022; 9:54:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |