Şimdi Ara

Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TL (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
880
Cevap
19
Favori
85.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

var, kesin bilgi bu.

• Disney'de 2028 içeriğin 1341 tanesi Türkçe altyazı olarak bulunuyor. Ve bunların 967 tanesinde Türkçe Düblaj seçeneği mevcut. Düzenli olarak kontrol ediyorum, günde ortalama 3 içeriğe Türkçe Düblaj ekleniyor. 14 Haziran'a kadar 1000'in üzerindeki içerikte Türkçe Düblaj bulunmasını bekliyorum ki yeni gelecek sıfır bir platform için inanılmaz bir rakam. Hele hele 1 Yıllık 270 TL gibi bir fiyat ile ayda 22 TL'ye geliyor ki tam olarak açıklanmadı ama aynı anda 4 kişi farklı ip den bağlanabilirse bambaşka bir olaya dönüşür.

NOT: (Disney'de şu anda 410 adet 4K UHD içeriğin 247 tanesi Türkçe Düblaj)

• dogancan_23 D kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için çok teşekkürler hocam. Ara ara buraya Türkçe içeriğin ne kadar güncellendiğiyle alakalı bilgilendirirseniz harika olur.

• Aynı ip'den kaç profil aktif olarak izleyebilirsiniz bilgisini bulamadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bende hem instagram hem Facebook sayfalarına yazdım ama malesef hiç bir mesaja cevap vermiyorlar. Hiçbir iletişim araçları yok. Karşımızda muhatap bulamıyoruz. Yarın bi sıkıntımız olursa basıl çözücez belli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nikogrk kullanıcısına yanıt

1 Hesaptan en fazla 4 profil

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

"aile içinde 4 farklı ekran" diye belirtmiş web sitesinde. Biri Smart tv de biri tablette biri pc de vs. gibi bir anlam çıkıyor. Hiçbir soruya, maile cevap vermiyor şirket. Yakında açıklama yapılır.

Aynısı netflix için de geçerli. Ortak kullanıldığını biliyorlar. Müşteri kaybetmemek için şimdilik göz yumuyırlar. İlerde ne olur belli değil. Ama ortak kullanmaya müsaade etmemeye başladıklarında ciddi üye kaybederler

• qontak0 Q kullanıcısına yanıt

Kaç kişi 1 ayda 77 lira verebilir ki ?

Ben veremem ben sırf 15-20 lira diye Netflix kullanıyorum

• qontak0 Q kullanıcısına yanıt

ortak kullanmaya müsade etmemeyi göze almazlar ama profil başı ücret isteyecekler. şu an test ediyorlar. profiller de taşınabilir olacak sanırım. oratak kullandığınız bi hesapdan ayrılıp ileride yeniden başka hesaba eklediğinizde izleme geçmişiniz falan kaybolmayacak. bir nevi bu hizmetin ücretini alacaklar. disney+ da bu netflix gibi başlayıp ileride yaygınlaşınca ek ücretlendirmeler getirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 6 Mayıs 2022; 10:58:58 >

Öyle bir anlam cikmiyor siz çıkarıyorsunuz, bu sistemlerin hepsi aile üyeliği olarak geçer zaten ama adres ip kontrolü vs yapilmaz.

Ornet Netflixi 4 ortak kullanıyoruz ve her ortak kendi 3-4 cihazına giriş yapıyordur yani bir hesaba ortalama 15 cihaz giriş yapmış oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 6 Mayıs 2022; 11:0:53 >
  • arkadaşlar bu yeni platformda kore dizileri olacak mi acaba...sirf bu yüzden netflix para vermek istemiyorum malum son zamanlarda fiyatı aşırı arttı.nereden öğrenebilirim ya da istek falan yapılabilir mi.teşekkürler...

• b0Ni kullanıcısına yanıt

Aynen katılıyorum. Benim netflix aboneliğimi İstanbul'daki yeğenim, Hatay'daki Kayın validem, Niğde deki ablam kullanıyoruz muhtemelen toplamda 17-18 ayrı cihazda izleniyordur. Sadece aynı anda 4 kişiden fazla izleyemiyoruz .Muhtemelen bunda da aynı olacak. Karar verdim Netflix'i iptal edip Disney plus'a üye olacağım netflix çok abarttı fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orislevin -- 6 Mayıs 2022; 23:25:25 >
  • Once upon a time var ya sonunda be :)

Hocam siz yanlış anlamışsınız. İstediğiniz cihazda seyredin gibisinden tablet, TV, vs., yazmışlardır. Yıllardır kullanıyorum, öyle cihaz ayrımı gibi bir durum söz konusu değil. 4 ekranı aşmamak şartıyla isteyen istediği cihazda seyredebiliyor. Aynı anda 4 ekran sınırı aşıldığında 5. kişinin ekranında ekran sınırı aşıldı diye hata mesajı çıkıyor. Cihaz ayrımının olmadığı gibi seyreden kişinin/kişilerin aynı ülkede olması da gerekmiyor.

• Var mı gelen giden mail ?

• Benim tv LG webos yılı 2013 .
    Disney derki 2016 sonrası LG tvler de diye.
    Bu durumda abonelik alsam bile uygulama desteği olmadığı için mahrum kalacağım.
    Sizce geriye dönük bir uygulama yaparlar mı acaba ?

• Ben bir yerde okudum LG TV lerde webOS 3.0 ve üstü tvlerde olacak diye. Sanırım uygulama marketinde gelecek ama ne zaman?

• Hocam uygulama gelsede açıp üye olamayacağız, bence en erken 14 haziranda gelir, eğer tv niz desteklemiyorsa Appletv4K gibi bir tv box alıp onla izlersiniz, ucuz çin firması cihazlar kasma donma yapıyor Appletv cihazı gibi stabil cihaz pek yok tabi karar sizin

• türkçe düblaj içerik sayısı 982 ye yükseldi. 14 haziran'da 1000 üzeri giriş yapacaktır..

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.