< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TL (18. sayfa)
-
-
Zor gibi ben kasım diye düşünüyorum ama house of the dragona kadar hbo max geledebilir uzatma olmaz gibi bu saatten sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luis1907fb -- 3 Mayıs 2022; 13:56:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evimde 65 inç TV kullanıyorum. TV kanallarını Turksat kablo dan izliyorum. Sinema ve yabancı diziler için Netflix, Amazon prime ve seyirturk gayet yeterli geliyor. Yazık, evinizde kullandığınız TV ve ses sisteminin reklamını görgüsüzce yapacak başka bir mesaj bulamadınız mı? Olsun benim mesaj üzerinden tatmin edin kendinizi sıkıntı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lg tvlerde göremeyenler tvnin ülke ayarını ingiltere yapınca disney+ oluyor bir kontrol edin ayrıyeten youtube kids de var
-
14 Haziran'da üye olacaksın 24 saat içinde indirim teklifi gelecek
Yani şu an ödeme alınmıyor mu
Şimdi maili girdiyseniz 14 Haziran'da mail adresinize bir mail gelecek. Maildeki linke tıklayarak avantajlı fiyattan üye olabileceksiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Netflix gibi sadece 7 yaş ve altı içerik göster gibi özellikler var mıydı bunda da?
-
14 Haziranı bekliyoruz bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moozcan -- 4 Mayıs 2022; 19:45:27 > -
aynı anda 4 farklı ip ve cihazda izleme şansımız olacak mı kesin bilginiz var mı acaba
-
Konu dışı mesajlar silinmiştir.
Kişisel atışma ve grup kurma, ortak üyelik vs. konularının yeri bu konu değildir.
Lütfen bu tür mesajlar yazmayınız.
İyi forumlar,
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X