Ben halen torrent kullanıyorum. Neredeyse istediğim hiçbir dizi/film netflixte yok. Nerede çer çöp film var Netflix türkiyede toplanmış. |
Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TL (16. sayfa)
-
-
Eğer durum buysa güzel. Bir kişi isterde aynı evdeki 10 cihaza giriş bilgilerini girsin. Aynı anda bir yerde izlediği müddetçe sorun olmaz. Paylaşımdaki herkes de kilitli profil yapmak zorunda olur.
-
Amazonda hint dizileri var Netflix de Kore bunda var mı benzer bir olay
-
Tam olarak bilmiyorum ama güney kore yapımı snowdrop dizisi olacak türkçe dublajlı olarak sanırım.şu an 16 bölümlük dizinin ilk 8 bölümünde dublaj gözüküyor açılana kadar tüm bölümlere ekleyebilirler altyazı yok yalnız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luis1907fb -- 1 Mayıs 2022; 20:44:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hintlerde Türkçe altyazı yok. Ve prime ın içeriği az
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar TV LG49sj800v. Webos sürümü 3.9.0 gözüküyor. Uygulama bulunmuyor şuanda. Gelecektir değil mi?
-
netflix her konusu neredeyse aynı diziler, farklı bir konu buldun mu da senaryosu çok zayıf. özellikle yerli içeriklere çekelim de gidelim tarzında çekiyorlar. amazon desen izlenebilecek içerik sayısı bir elin parmağını geçmez. laf da edemezsin sonuçta adamlar ayda 7 TL ye veriyor. Blu'nun yerli içerikleri çok iyi ama sayısı çok az. 4-5 kendi yapım dizisini izledim kendine direk sıkmadan bağlıyor merak uyandırıyor. Sayısı arttırmaları lazım. Disney 900+ düblaj içeriğinyle geliyor ki 14 Haziran'a kadar 1000 i geçeceğine eminim. Lost dizisi şu anda altyazı gözüküyor ama daha önce düblajı yapılmıştı hatta Jack'i Kutsi seslendirmişti, sanırım onun da düblajı eklenir. Heyecanla bekliyoruz..
-
Jack'i Polat Alemdar karakterini seslendiren Umut Tabak seslendirmişti.
-
Ben seyirturk yıllık 100 TL ye Vip alıyorum iki senedir ne istersen elinin altında oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnadına inat box 🤟
Vestel uygulama bekliyoruz
Kayıt yaptırabilen oldu mu?günlerdir kayıt olmaya çalışıyoruz olamadık?
Hocam sizde okuma üşengeçliği var galiba. Şuanda yıllık pakete 280 TL fiyat için önkayıt olunuyor.
14 Haziran'da önkayıt olduğunuz mail adresinize 280 TL kampanya fiyatından yararlanabilmeniz için kayıt linki gönderilecek ve bu linkle 280 TL'ye yıllık aboneliğinizi başlatabileceksiniz. Platform 14 Haziran'da aktif hale gelecek yani.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğrudur dikkat etmemişim başka bir arkadaş 24 saat sonra kayıt için mail gelecek diye söylemişti öğrenmiş olduk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X