Şimdi Ara

Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
880
Cevap
19
Favori
85.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha icerigi gormeden neden herkes atliyor? bakalim tum icerikler gelecek mi?

Netflix Tr'de ilk ciktiginda icerigi cok zayifti.

Ayrica bilmeyenler icin soyleyeyim Netflix, Disney'den cok daha fazla icerige sahip. 2'sine de sahibim.

Bence oyle hemen atlamayin. Biraz bekleyin.

•  AT&T ve Warner Bros hissedarı olarak HBO max'i bekleyeceğim :)

• ulvi1976 kullanıcısına yanıt

dönüş oldu mu siteden?kayıt olayını tamamlayabilen var mı?

• John Denver kullanıcısına yanıt

280 tl yıllık diyelim. 3 kişi bulursan UHD yıllığına 70 tl içerik çöp de olsa izlenir. Aylık 6 lira bile etmez. Neyin içeriğinin hesabını yapacaksın böyle bir durumda.

• Notrinova N kullanıcısına yanıt
    O yaptiginiz sey aile uyeleri arasinda izin veriliyor. Siz suistimal ettiginiz icin ucuza geliyor olabilir. Herkes bu sekilde yapmiyor. Cogunluk fiyat uygun oldugundan tek basina alacaktir.

Ayrica mesele para meselesi degil. Kalite meselesi. Netflix ile yarisabilecek icerige sahip olmadigini gelince gorursunuz. Bu yuzden bekleyin diyorum. Sadece insanlara bilincli tuketici olmasini tavsiye ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • furandor kullanıcısına yanıt

fotoğraflarda how i met your father dizisi de vardı, o içerikte aslında hulu içeriği. bence olacak ama net bir bilgi hala gelmedi.

ya da belki hulunun da dahil olduğu bir paketi biraz daha yüksek fiyatlı sunabilirler şimdi ortalığı çok karıştırmamak için açıklanmamış olabilir.

• Tekrar söylüyorum aynı anda 4 kişi Smart TV'den girip İZLEYEMEYECEK. 4 farklı cihazdan aynı anda girişe izin verilecek. Aynı evde biri TV'den biri PC'den biri Tabletten biri de oyun konsolundan giriş yapabilecek. Mesele 4 kişi ortak aldınız. Birisi PC'den izliyorsa diğer 3 kişiye siz bugün PC'den girmeyin ben girdim diyecek ya da bir kişi "çoğunluk" Smart TV'den izlemek isteyecek ama 4 kişi içerisinde aynı anda sadece 1 kişi Smart TV'den izleyebilecek. Disney'in sitesinde bu bilgiler mevcut. Netflix gibi 4 farklı kişi istediği yerden giriş yapıp izleme yapamayacak. Ortak olurken ona göre ortak olun.

• dogancan_23 D kullanıcısına yanıt

Nerede yazıyor bu bilgi ?

• Disney'in sitesinde yazıyor. 4 farklı platformdan giriş yapabilirsiniz demiş. Hatta platformları da sıralamış. Farklı olarak 4 cihazdan girebilirsiniz demiş. Eğer 4 kişi aynı anda giriş yapıp izleme imkanına sahip olsaydı Netflix gibi "tek kişilik paket", "4 kişilik paket" ayrı satılırdı. Adam tek başına alıp izlemek istiyor, zorunda mı 3 kişi daha bulmaya? Neden 3 kat fazla ücret ödesin? tek kişilik paket almak isterdi o da. mantıken de durum böyle zaten.

Sen linki ver ben kendi çıkarımımı yapayım.

Yok oyle bir sey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerden aldınız?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.