Şimdi Ara

Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
880
Cevap
19
Favori
85.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Katılıyorum. Bu arada evet aylık iade olayı da var. O yüzden Disney alacaklara tekrardan aylık aboneliği tavsiye ediyorum. Ben en baştan da kimseye Disney almamasını tavsiye etmedim. Sadece aylık aboneliği daha mantıklı bulduğumu söyledim. Tabii forumda grup halinde 5 kişi alanlar var. Onlar için öyle bir seçenek olmayacağı için yapacak bir şey yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Disney moon knightta ermeni soykırımı zirvaligina destek vermedi mi bana kalırsa ülkeye bile sokmazdim

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    İçeriğin tamamını Türkiye'de yayınlamazlar sanırım. Bir kısmının yayın hakları başka firmalardadır muhtemelen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kbere K kullanıcısına yanıt
    Ayda kaç saat platform izlenecek izlenen içerik tatmin edecek mi bunun karşılığında ne kadar ödenecek ? Buna göre insanlar platforma üye oluyor netflix içerik çok ama kalite tartışılır ayrıca disneye göre pahalı disneyin elinde star wars marvel ve fox içerikleri var ayrıca hbomax gelince giden yapımlarda olacak hbomax mesela kalitesi iyi bir çok dizinin ayrıca elinde dc var disney ve hbo max e bakarak netflix üçüncü planda kalacak ilerde

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt

Amerika dışında durum hiçte bahsettiğiniz gibi değil açıkçası. Fiyatları da ona göre zaten.

Alıntı

metni:
    Zaten yurtdışında da Netflix'e en yakın rakip HBO Max.

ABD'de bile daha yeni kıl payı farkla geçebildiler. O da ABD açık ara en iyi kataloglarının olduğu ülke ve ABD'de bariz içerik anlamında Disney+'tan çok çok daha iyi oldukları halde. Disney+, ABD'ye STAR kataloglarını açınca zaman yeni filmlerini HBO Max'ten çekip kendi platformlarına ekleyecek. Şu anda Disney+'ın içerik anlamında en zayıf olduğu ülke ABD. Hulu işini Comcast ile çözmeyi bekliyorlar.

Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TL

• Der Meister. kullanıcısına yanıt
    ABD'de Disney+'da 2 paket var. Sadece Disney+ $7, Disney+, Hulu ve ESPN+'ın olduğu paket 13$. HBO Max ise 15$.

Yani Disney+, Hulu ve ESPN+ barındıran paketi bile HBO Max'ten 2$ ucuzken HBO Max Disney+ ile kafa kafaya götürüyor. Aynı zamanda HBO Max'in Disney+'tan 1 sene sonra çıktığını belirtmekte fayda var.

Sizce bu durumda Disney+ mı üstün HBO Max mi? Bir daha düşünün derim.

Edit: Disney+ yeni zamlanmış. Sadece Disney+ 8$, Bundle paketi 14$ olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 29 Nisan 2022; 18:25:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt

Düşünmeme gerek yok, ikisini de çıktıkları günden beri aktif kullanıyorum zaten. ABD'de HBO Max'in kataloğu Disney+'ın kataloğundan daha çeşitli ve zengin yazmışım zaten.

Alıntı

metni:
    ABD'de Disney+'da 2 paket var. Sadece Disney+ $7, Disney+, Hulu ve ESPN+'ın olduğu paket 13$. HBO Max ise 15$.

İlk cümlemi yanlış anlamışsınız herhalde. Bahsettiğim şey HBO Max ile Disney+'ın fiyatları değildi. HBO Max'in ABD ve Avrupa fiyatlarıydı. ABD'deki kataloğu ile Avrupa ülkelerinin kataloğu arasında fark olduğu için ABD'de daha pahalı, Avrupa'da daha ucuz. Fark var yazdığım konu buydu.

HBO Max'in Türkiye kataloğu ABD'nin kataloğu gibi olmayacak ki millet beklentiye girsin. Büyük ihtimal Hollanda veya Bulgaristan'ın HBO Max kataloğu gibi olacak. Avrupa ülkelerindeki HBO Max kataloğu Disney+'ın kataloğundan daha iyi değil. Hatta HBO Max'in Hollanda kataloğunda 1000 tane içerik bile yok, o yüzden ilk hafta sakız parasına abonelik satmışlardı.

Alıntı

metni:
    Yani Disney+, Hulu ve ESPN+ barındıran paketi bile HBO Max'ten 2$ ucuzken HBO Max Disney+ ile kafa kafaya götürüyor. Aynı zamanda HBO Max'in Disney+'tan 1 sene sonra çıktığını belirtmekte fayda var.

HBO Max'ten önce HBO Now vardı ve HBO Now aboneleri HBO Max'e upgrade edildiler. Yani 1 sene sonra veya 2 sene sonra çıkmış fark etmiyor. Hatta sizin iddianıza göre bakarsak HBO Max daha avantajlı başlamış oluyor.

$13 yazdığınız bundle'da reklamlı Hulu paketi mevcut. Sadece tarayıcıdan seyrederken ad blocker varsa rahat bir deneyim sunuyor, aksi halde reklamlar can sıkıcı ve parası neyse vereyim noktasına getiriyor. Ben 1 yıl boyunca aylık 99 cent ödediğim halde 4. ayda iptal etmiştim. Zaten Disney+ varken gerekte kalmıyor, Hulu'da olan çoğu içerik Disney+'ta mevcut. Reklamsız paket ise aylık $20. İddia ettiğiniz konu nedir onu da anlamış değilim zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 29 Nisan 2022; 19:53:22 >

• Der Meister. kullanıcısına yanıt

ABD dışında durumun farklı olduğunu söylediğiniz için açıklama yapma ihtiyacı hissettim.

Fiyat karşılaştırmasını 'Fiyatı da ona göre' lafınızdan Disney+'ın fiyatına göre daha avantajlı olduğunu çıkardım. Demek ki bu kısmı yanlış anlamışım. Disney+ bundle paketi F/P açısından her ne kadar avantajlı olsa da HBO Max'ten daha az yol katettiğini anlatmak istemiştim. İşin özü bu aslında.

HBO Max Hollanda'da mevcut değil diye biliyorum. Siz nasıl HBO Max'in kategorisine ulaşabildiniz?

Edit: Şimdi buldum. Hollanda'da HBO Max içerikleri 1000'i geçmezken İspanya'da 1700 küsür içerik var. Umarım Türkiye'de daha fazla içerikle gelir...

Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TLjustwatch
    HBO Max - full list of movies and tv shows online
    https://www.justwatch.com/nl/provider/hbo-max

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 29 Nisan 2022; 20:18:11 >

• Disneyin kendi içerikleri dışında, netflixin yaptığı gibi bağımsız dizileri olacak mı? Ve o dizilerin dublajları vesaire. Atıyorum ezel internette 1080p bile bulunmazken netflix bir şekilde 4k ya scale ettirmiş en iyi görüntüyü veriyor eski dizinin. O bağlamda fiyatını hakediyor

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.