Şimdi Ara

Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
880
Cevap
19
Favori
85.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eski filmler dahil IMAX olarak Netflix te bile olmayan kaliteler var ... 60 FPS li bolca film ve dizi vardir. Izlemeden anlasilmaz :) .

• Fiyata ve imkanlara bakılırsa ,hoşgeldin Disney diyoruz ve hemen kaydoluyoruz. Güle güle Neksfiks.

• tobepeople kullanıcısına yanıt

%100 katılıyorum

İnsanlar 77 tl yi netflixin aylık parası gibi düşünüyor ama sonuçta aile hesabı 4 kişi kullanabiliyor. Netflix çıktıktan beri 4 arkadaşımla kullanıyoruz aylık 15 liraya bu kadar içerik var ve hala şikayet etmek bana saçma geliyor. 15 lira için saçma sapan dizi siteleri ve reklamlarına maruz kalmaya hiç gerek yok.

• IceFresh kullanıcısına yanıt

bende üye olabilirim disney için

• ben hepsini kuruyorum su an aklımda yok, fazla kullandıgım bır uygulama degıl aslında

• blackmilk35 kullanıcısına yanıt
    Torrentino lite yeterli, altyazı içinde tukcealtyazı opensubtitles vs.

torrentio.strem.fun
    Torrentio Lite - Stremio Addon
    https://torrentio.strem.fun/lite/configure

Eklentiler hesaba bağlı çalışıyor tüm cihazlarda otomatik yükleniyor. Mibox'da falan kullanacaksanız öncesinde PC veya telefondan ayarlarsanız kullanımı daha kolay olur yani.

Burada da tüm eklentiler var :https://danamag.github.io/stremio-addons-list/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 29 Nisan 2022; 13:13:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• b0Ni kullanıcısına yanıt

öncelikle teşekkür ederim

android tv nin içine yükledim herhangi bir cihaza kurmayacağım.

Dün kendi içinde bir kaç eklenti vardı coğunu yükledim ama film yada dizi seçtiğim zaman eklenti seçin gibi birşey çıktı.

Evde dediklerinizi bir kontrol edeyim tekrardan.

• noname0056 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.