Şimdi Ara

Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
880
Cevap
19
Favori
85.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Içerik olarak Netflixin 10% bile degil.

Cocuklar icin 5-10 tane iyi olan animasyon filmleri var. Ayda yilda yenisi ekleniyor
    Yetiskinler icin film acidindan hic birsey yok.
    Dizi olarak Walking Dead vs eski seyler mevcut

1 ay icin guzel ondan sonra Netlixe devam ;).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşlar bu platformlara neden sevgili muamelesi yapıyor halen anlamadım.Yok bana değer verirse yok benimle ilgilenirse,Amerikaya verdiği değeri bize verecekmiymiş,ne kadar yerli içerik sunacakmışta..sanırsın koynuna alacak.Vereceğin 30 tl Beğenirsen alırsın beğenmezsen almazsın ya.

Pandeminin kalıcı hasarları yavaş yavaş çıkıyor çok belli.

• tobepeople kullanıcısına yanıt

Asıl netflixte izlenecek birşey kalmadı twd'in bile son sezonu hala yok orada da izlenecek bir kaç dizi var witcher,vikings vs.Başka hele demode filmlerden bahsetmiyorum bile.

• kbere K kullanıcısına yanıt

Hocam netflixe kizma sebebi tek bu degil. Uygun sattiklari fiyat 480 cop gibi goruntu.

• 1 ay sonra yayına başlayacak neden bilmiyorum ama hâlâ ısınamadım bu platforma. Belki denemek için çıktığı zaman 1 aylık üyelik alır denerim, sonrasında alacağımı sanmıyorum pek.

Asla kötü diyemem disneye kalitesi belli lafım yok. Ama içerik olarak bana hitap eden,ilgimi çeken bir şeyler göremiyorum.

Netflix'i 2019'dan beri 4 aile ortak kesintisiz her ay alıyoruz. Netflix 'i de göklere çıkarmıyorum ama mevcut şartlarda içerik çeşidi,kalitesi vs gibi konularda bana en çok yakın gelen platform şu an.

Onun haricinde diğer blu tv , gain gibi platformlarda hesabım var. Güzel içerikler biriktikçe 3-4 ayda bir sırayla döngü yapıp bir tanesini aylık alıyorum birikenleri izleyip sonra yine pasife geçiriyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_özcan -- 29 Nisan 2022; 9:18:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Star Trek film ve dizilerini seven biri olarak star trek discovery netflixten izleyek dedik. Vay anasını sayın seyirciler iki tane adam yerli yersiz öpüşüyolla.

Vay başıma gelenler dedim. Çolukla çocukla bilim kurgu dizisi diye izlememişim iyiki.

Durum buyken bu Disneycililerde bizim neyimiz eskik bizde harranlıyık diyerekten Star Warstakileri veya başkalarını öpüştürmeye kalkacağına eminim.

Kaptan amerikayla tek kollu kankisi filmlerde her an öpüşecekler gibiydi belli olmaz yarın gaptan amarıkanın yolu diye bir dizi çıkar mı çıkar.

Batmanın robini var bizimde olmalı dostum diyebilirler.

Kim kiminle öpüşüyor umrumda değil benim karşımda yapmasınlar bir zahmet. Kimse benim zevkimin içine edemez.

Çocuk çoluk açıp izleyebilir. Tamam gitsin çocuk bölümü var orayı izlesin eywallahta yani 14-15 yaşındaki çocuğumla oturup star trek izlemeyimmi veya yarın staw wars işte neyse. 18 yaşınada gelse benim çocuklarımın böyle şeylere maruz kalmasını istemem. Gidip parkta sallanacak hala çizgi film izleyecek değil.

Aslında bu gaylik içeren filmlere dizilere uyarı koyulsun madem.

Bakalım yüzüklerin efendisi dizisinde kimle kimi öpüştürecekler.

Bıhtuh atu bıhtuh ya. Yiter ya. Herşeyi normalleştirerek nereye varmaya çalışmaktasınız.

Netflixmiş bilmem neymiş hiç birini satın almıyorum. Adamlarında umrunda mı ?

Deel benimde umrumda deel.

• kbere K kullanıcısına yanıt

Bu memlekette bedava oyun veren platformları eleştiren canlılar var, sanki adamlar bunlara istedikleri oyunları verme mecburiyeti içindelermiş gibi. Netflixin eleştirilecek çok yönü var ama içeriği çok kısıtlı bir platformun netflixi bitireceği tezi çok talihsiz bir yaklaşım bence de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 29 Nisan 2022; 9:29:48 >
  • netflix zam yaparak kendi ayağına sıktı

• Tamam gelsin gelsinde zaten hep izlediğimiz eski yapımlar var netflixte öyle amazonda full eski film dizilerle dolu ve hepsine internette kolayca ulaşılabiliyor neden para vereyim ki???

• Jetix ve Fox Kids yapımlarını da isteriz

• noname0056 kullanıcısına yanıt

Merhaba, Stremio eklentisi olarak ne kullanıyorsunuz? ben kurdum içindeki eklentileri ekledim ama film vs açmıyor.

• evet heyecanla bekliyoruz.. inatla mı demeliydim..

• Ben de kayıt oldum, haziranda netflix elveda

• benmisim kullanıcısına yanıt

öyle bir abarttılar ki sanki gökten mucize indi, bende netflix de yok bu da olmayacak, beinconnect var, puanlarla her ay alırım bedava izlerim, her şey var içinde, belgeselden tut filmine ne arıyorsan, zaten çok izlemem boş vaktim çok yok,

ama yok şöyle yok böyle, 300 tl ye ne verecekler istersen 7 kişilik gir yine saçma, bazılarının hayatları tv olmuş, hayatları değişecek gibi mutlu oldu garipler  izlersin o anda mutlu olduğunu sanarsın sonra yine .... hayatın devam eder, uyanın artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomcruise55555 -- 29 Nisan 2022; 11:9:6 >
  • Tomcruise55555 T kullanıcısına yanıt

Evrenin sırrını çözmüşsün...Buralarda ne işiniz var merak ettim.

• tzobu kullanıcısına yanıt

en kaliteliyi en uyguna almak hobimdir, bundan dolayı buradayım. 

• CallOfTheWild kullanıcısına yanıt

ben de aynı şekilde düşünüyorum.

star wars ve star trek filmlerini ilk izlediğimde 9-10 yaşındaydım. çocukken hayalleri geliştiren filmler her ikisi de. bu tarz yapımlarda çocuklara zararlı cinsel içerik olmamalı.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.