Şimdi Ara

Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
880
Cevap
19
Favori
85.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://dsny.pl/ Buradan Turkce dublaj dahil neler var hepsi listeleniyor ... Fena degil ...

• Bu da sadece Turkce dublajlilarin listesi

• Acaba lg 49sj800v de uygulaması olur mu? Ya da şuan var mı hiç bakmadım

• ulvi1976 kullanıcısına yanıt

Benide yazarmısınız hocam eğer tv ye uygulama gelecek ise ben alırım

• Mk4Ever. kullanıcısına yanıt

smart tv'lere oluyor anladığım kadarıyla.Yanlışım varsa bilen aydınlatabilir mi?

• Arkadaşlar tekrardan belirtme ihtiyacı hissettim. HBO Max Türkiye'ye geldiği zaman Disney+'ın aslında ne kadar yetersiz kaldığını göreceksiniz.

Disney+'ın şuanki fiyatı ortak olarak kullanılacaksa 70 TL günümüz şartlarında fazla para değil, ama Netflix ile kıyaslanınca arada ciddi fark var. Zaten yurtdışında da Netflix'e en yakın rakip HBO Max. Buna göre karar vermenizi öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt

Globalde Disney plus'in abone sayısı HBO dan yüksek .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu platformlar güncel şeyler için iyi olabilir ama eski ve kaliteli hiç bir yapımı koymuyorlar. Aynısını Disney+ ta yapacaktır eminim.

Mesela 90'lardan 2000'lerden Bir film öğreniyorum bir yerden, önce Netflix'e giriyorum yok, Prime Video'ya giriyorum yok, Vodafone TV falan gibi yerli platformların film arşivlerine bakıyorum yok, sonra ne oluyor? Hoop gel dostum Stremio :)

• Çeşitli youtube kanalarından ögrendigin kadarıyla çeşitli içerikler için diğer platfromlarin verdiği paranın 2.5 katını bütçe olarak veriyormuş. Can yaman li bir dizi gelecek miş senaristi ezelin senaristi olacakmış. Konusu italyada ki il turko olacakmış.

• Kayıt için ana sayfadan mailimi yazdım ama henüz dönüş olmadı? kayıt yaptırabilen oldu mu?

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Çünkü Disney+ dünyanın dört bir tarafında mevcutken HBO Max henüz Avrupa'nın yarısına anca açılabildi. Hala Almanya, Fransa, Hollanda gibi ülkelerde mevcut değil.

Yani kullanıcı sayısı olarak yaklaşmak doğru olmaz. İçerikleri kıyaslamak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şimdi mail ile Disney e kayıt oldum ödemeyi ne zaman yapacağız bilen var mı

• 2022 yılında tek kullanıcı Dolby Vision/4K destekli paketi bulunmayan malum platforma kıyasla güzel fiyat olmuş. Tabi HBO Max'ın yanında hiçbirinin içeriği ilgimi çekmiyor o ayrı mesele. HBO 2 yıl hiç yeni içerik eklemese aboneliği iptal ettirmiycek kadar kült içerik var umarım o da TR'ye mantıklı bir fiyattan gelir.

• Pakette hulu TV de olacak mı

• alvarez kullanıcısına yanıt
    Ben 4k olan, 4 ekranlı paketinden bahsediyorum. Onun fiyatı da 78 TL. (Kur 4,33)

Disney Plus döviz kuru olarak Netflixin aynısını almış. ABD'de 8 dolar olan aboneliği 36 liraya satıyor. (Kur 4,50)

Ama yeni olduğu için insanlar coşkuyla karşılıyor. Vay be adamlar bu hizmeti bu fiyata verecek diye. 6 ay sonra tepkilerin değişeceğinden eminim.

Mesela geçen sene piyasaya girmiş olsa 7 dolardan 8 dolara yani yüzde 13 zam yemiş olacak, bir de kur güncellemesi yiyecekti. Millet hurraaa deyip kızacaktı. Aynı şey Netflixin başına geldi.

Adamlar Türkiye pazarına hizmet veriyor ama sattıkları ürünler yabancı ürünler. Kaldı ki serverlar da dolara endeksli ve üstüne maliyetleri de arttı son yıllarda çip krizi ve Corona nedeniyle. Amazonu örnek gösteren olacaktır, Amazon bu işi reklam olsun diye yapıyor. Asıl derdi seni ürün satarken müşterisi yapmak. Netflixin tek işi bu.

Ha kızıp bırakanları anlıyorum. Benim anlamadığım Netflixi bırakıp Disneyi kurtarıcı görmek. Disney içerik olarak çok kısıtlı Netflixe göre. Ama kalite ortalaması çok yüksek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kbere K kullanıcısına yanıt

haklisiniz. Ama netflixin avantaji 50% iadeleri bu olmasa sanirim calismaz.

bir de netflix turkiye gercekten kotu diziler yapiyor.

2-3 dizi disinda cöp.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.