Şimdi Ara

Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
880
Cevap
19
Favori
85.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • taksitle alınabiliyor mu bu üyelik :) artık taksit olmadan bir şey alamaz oldum...

• GroupWatch özelliği ile ilgili bilgi verecek var mıdır?
    5 kişi sanal izleme partisi diyor. Nasıl olacak? 5 kişinin de üye olması gerekiyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt

hocam bence gelir diye düşünüyorum tvnin de modeli yeniyse.

ama yine de kenara bir 500-600 tl ayırmakta fayda var çıkış yapana kadar. en kötü xioami box tarzı bir şey alırsınız

• Moonkknigt da sözde Ermeni soykırımı diyen bir platform a üye olmak içimden gelmiyor fakat Disney channel içerikleri için ortak olabilirim. Eski üyeler ile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt

Disney+ için Xiaomi Box almam hocam.  Exxen de ilk çıktığında uygulaması yoktu, sonradan eklenmişti. Yine aynısı olur umarım.

• çöp platform 5 kuruş verilmez. bana hbo sanki avb

• 4 kişi alınacaksa denenebilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam anlayamadım bunu netflix gibi kendi profilimizi olusturup mu izliyoruz aynı anda 4 farklı kişi kendi profiline girip istediğini izleleyebiliyor dimi

• cem1907 C kullanıcısına yanıt

4 ayrı profilden, 4 kişi aynı anda izleyebilirsiniz. Yani 4 kişiye kadar Disney+ ortak kullanabilirsiniz. Aynı Netflix gibi.

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim bunuda alalım bari kalsın kenarda prime aldım duruyor hiç izlemedim netflix prime bide bunu ekleriz yanına tam olur  

• fx ve hulu içerikleri de gelirse disney plus'ın en büyük rakibi hbo max olur. hbo max de temmuz civarı gelecekti sanırım. fx ve hulu için alınır. star wars vs. kreması olur. netflix'e house of cards ilk çıktığından beri üyeyim gerçekten içerikler gittikçe leş olmaya başladı. disney plus ve hbo max kurtaracak yine piyasayı.

• Arkadaşlar şuanda fiyattan dolayı heyecanlandığınızın farkındayım ama HBO Max geldiği zaman Disney+'dan daha üstün olacağını şimdiden size belirtmek istedim.

Disney animasyonlarıyla, çizgi filmleriyle ünlü bir firma ama HBO Disney'in ünlü olduğu kategoride bile daha üstün. Cartoon Network, Looney Tunes, DC, Warner Bros sahibi oldukları için bayağı geniş bir yelpazesi var.

Üstelik ezelden beridir kaliteli dizilerin HBO'dan çıktığı gibi bir gerçek de var. GoT, True Detective, Westworld, Friends, Fringe vs. vs.

Ha ben bu paraya yine Disney+ alırım ama streaming servisleri arasında seçim yapacaklar için fikir vermek istedim. Ben hem Netflix hem Prime Video hem Disney+ hem de HBO Max alacağım ama hangi birini izlerim inanın ben de bilmiyorum.

Bu arada HBO Max fiyatıyla da alakalı size bir tahmin vereyim. Avrupada HBO Max yıllık 70-100€ arası fiyatı var. Moldova Avrupa'nın en fakir ülkelerinden ve yıllık 40€ ücret sunmuşlar. Tahminimce HBO Max yıllık 300-350 TL gibi bir fiyatla karşımıza çıkacak. Asıl o zaman bu fiyata HBO içerikleri bedava olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 29 Nisan 2022; 2:43:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi yorumlara bittim.

Bireysel bir izleyici için konuşuyorum.

Ortak gruba girdiğinizde YILLIK 70tl ye denk geliyor. Yıllık 70tl nedir şu devirde?

Her türlü denenir yani. 1 yıl dene. 1 yıl sonra baktın içerik çok az, beğenmedin çıkarsın olur biter.

Bende sağlam bir grup bulursam girmeyi düşünüyorum.

• Fiyatında falan değilim ama yeter yani her platformdan da üyelik mi alacağız... Ben baydım bu işten. Sabit netflix kullanırım, ekstra bir şey izlemek istersem de bir şekilde izlerim artık.

Geçenlerde Castle Rock diye bir dizi izlemek istedim hiçbir yerde yok. Yalnızca hulu'da varmış, o da Türkiye'ye hizmet vermiyor tabii. Gittim korsandan izledim mecbur. (Bu arada çok iyi dizi, özellikle 2.sezonu nefes kesti. Çok underrated bir dizi, öneririm.)

Yani netflix, gain, bein, blu, prime vs. alıyosun ama yine istediğin diziyi bunlarda bulamıyorsun. Hadi Disney+'da aldın yine eksiklik yaşayacaksın. Bu işin sonu yok vallahi...

Veya hepsini tek çatı altında toplayan bir ip tv ile işini göreceksin tabii öyle bir şey varsa.

Dediğim gibi fiyatında değilim, ortaklı alırsan epey ucuza geliyor zaten ama dediğim gibi bu işin sonu yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 29 Nisan 2022; 4:54:28 >
  • Hem Disney hem Netflix kullanan biri olarak, Disney'i en fazla 2 kez kullanmisimdir. Icerik cesitliligi olarak Netflix gibi her istediginizden 10 tane farkli icerik bulabileceginiz bir platform degil. Eger kucuk cocugunuz vs varsa Disney daha mantikli onun disinda cok sevinmeyin derim.

• Netflix düşmanlığı almış başını gidiyor :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ironi yapam mı? Hadi yapam.. Ucuz olduğu için almayacağım.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.