< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TL (7. sayfa)
-
-
Netflixte birsürü türk filmi ve dizisi var. Önemli olan o filmlerin sende mevcut olması olmaması değil. 100 e yakın türk filmi var netflix'te bu sayıya ulaşırsa bize önem verirse tabi ki ben de disney+ alırım ama , kendi amerikan sinemalarını yarıştırmaktan bahsediyorum. Kaliteli veya kalitesiz türklere özel içerik olmasından bahsediyorum. Malasef bu konuda disney+ yeni yetersiz ve tecrübesiz bakalım kaç tane türklere özel içerik yapacaklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaTuranizmo -- 28 Nisan 2022; 16:24:17 > -
İçeriğin niceliği değil niteliği önemlidir. Yüzlerce var ama 3 5 tanesi elle tutulur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Disney+ da kaç tane kaliteli türklere özel içerik var?
Sanki 2 platformda yıllardır türkiye pazarındaymış da türklere emek vermişler birsürü nitelikli nicelikli içerik üretmişler gibi konuşuyorsunuz.
İlginç vallahi..Hele dur daha platform türkiyeye haziranda geliyor ama anında göğe çıkarıyorsunuz yıllardır nerdeydi disney+ yenimi akıllarına geldi
türkiye pazarına açılmak hele bi içerikleri yapsınlar o zaman bakarız karar veririz.
-
Dublaj izlemiyorum ama global trackerlarda dublajlı içerik yoktur herhalde, anca Türk torrent sitelerinin eklentileri varsa o şekilde bulabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam siz hangi kısmı anlayamadınız?
Netflix yerli içeriği içinde 5 tane yapım güzel. Kalan 105 tanesi vasat bile değil, vasat altı.
Disney ise dünya çağında içerik olarak 10 100 katı daha iyi. Top 1000 içinde % 30 bile yok Netflix. Disney muhtemelen % 60 70 olacak.
Tutturdunuz bir yerli içerik diye. Nicelik bir anlam ifade etmiyor, yani Netflix de yerli içerik olarak bomboş bir yer.
Geriye yabancı içerik kalıyor. O tarafta fa Disney 20 yıl falan ileride. 20 yıl hiçbir şey yapmadan beklerse Netflix yarısına kadar yaklaşabilir, belki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Kimsenin bahsetmemiş olmasına şaşırdım. Disney+'da National Georaphic içerikleri de olacak arkadaşlar. Zaten sırf bu ayrıntı parasının karşılığını verecektir.
disney yeni gelmiyor ki platform yeni geliyor. neden zayıf olsun.
-
Oled tv ile 4k belgesel keyfi.
Senelik 72 tl için ne tatava yaptı bazıları. Dışarı çıksan bir kahve en uygun 25 tl, karnını ev yemeği tarzı yerde doyursan 35 tl, otobüs ücreti vs günde 100 lira gidiyor. Senelik 72 tl için adam netflixin üstünlüklerini, illegal uygulamaları filan saymış büyük başarı gibi.
10 lt benzin için 200 tl para verir, 200 liranın 110 tl’si vergidir ama burda illegal kullanımla kâr yaptığını sanır. Cahillik başa bela.
Arayış sona ermiştir. Teşekkürler.
Yıllık Aile / Grup profiline katılmak isteyen PM atabilir. 2/4 şuan 2 kişiye ihtiyacımız var. Netflix 4 kişilik grup mantığı olacak.
bu mesaj işlevini yitirince düzenlenecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRYGZ -- 28 Nisan 2022; 17:14:0 > -
İnanılmaz belgeseller var. Özellikle Cosmos, One Strange Rock efsanedir. Suç ve Havacılık belgeselleri de çok başarılı. Herkes dizi ve film odaklı düşünüyor ama dünyanın en büyük belgesel firmasına sahip olması bence oldukça büyük bir avantaj.
bedava, teşkkürler disney ama depp i yediniz....
-
Onu düşünerek abone olursanız hayal kırıklığı yaşatır. Hepsi yok ve olanlardan da birkaç tanesi 4K, diğerleri hep HD.
Disney Plus - full list of movies and tv shows online (justwatch.com)
-
Az önce Justwatch'tan içerikleri incelemeyi bitirmiştim, şimdi siz yorum yaptınız.
National Geoprahic'in tüm belgeselleri yok sanırım ama ünlü belgeselleri var. Cosmos, One Strange Rock vs.
Benim için Air Crash Investigation, Alcatraz, Before the Flood gibi güzel belgeselleri barındırması yeterli ki bu benim saydığım sadece 3 belgesel. Bunların dışında onlarca belgesel var.
Justwatch'tan inceledikten sonra da hala aynı görüşteyim. Sadece belgeseller bile bu paranın hakkını veriyor.
Edit: 4K, Dolby Vision konusunda haklısınız. Sınırlı sayıda 4K, Dolby Vision destekli belgesel mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 28 Nisan 2022; 18:7:13 > -
Hocam National tv'yi zaten free apk'larda izliyoruz ama:))
uçak kazası raporu'nun tüm bölümleri gelirse gözüm kapalı alırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 28 Nisan 2022; 18:52:11 > -
Netflix’te totosu tutuşsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu kadar platformu ve içeriği tüketeceğiz diye totomuz tencere gibi oldu, belimiz büküldü gözlerimiz helak oldu hala daha bunlar az yetmiyor diyenler var. Bir de bunların 78 saatlik oyunları süresi kısa diye yerenleri var, hakikaten bu süper işsizler bu platformlara parayı nereden buluyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X