Bende yeni kurdum ama çok donuyor nedense 75 mbit kullanmama rağmen 4k izlemek imkansız . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TL (6. sayfa)
-
-
Disney channel içerikleri olurmu? Türkçe dublaj çizgi filmler.
Tüm Disney filmleri olacak mıdır? Yine kısıtlı mı olur?
Neden hemen almaya merak ediyorsunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ev internetinde problem var. Mobil veri H+ ile fhd kesintisiz izliyorum. Ortalama 6 gb lik filmlerde kesinti yaşadığım pek yok. 75 mbit ile 4K izleyememek ilginç olmuş :) tabi bu konuda tecrübem yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi platforma para yetiştireceğiz şaştık kaldık..
-
Disney+ ta kaç tane türklere hitap eden türk yapımı içerikler var da netflixe rakip oluyor ayıptır söylemesi sadece fiyat kıyaslaması ile . netflix sana güle güle bye bye diyenler cevap verirse sevinirim.
disney+ ın türkiyede netflix'in yerini alabilmesi için daha 40 fırın ekmek yemesi lazım en başta arçelik tvlerin kumandasında disney+ tuşu olması gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaTuranizmo -- 28 Nisan 2022; 15:7:25 > -
Disney, Gamepass'in yolundan gitmeye karar vermiş. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
stremio uygulamasını bende denedım ama turkce dublaj ıcerık bulmak zor. var mı bunun ıcın bır eklentı
-
1928 de yapılan ilk Mickey Mouse filmi bile var
Her seyimiz faturali oldu.
2004 yılı fosil üyesiyim ben ne yapayım
-
Bizim millet de amma meraklı böyle şeylere para kaptırmaya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu ben de kurdum ama hiçbir şey izlenmiyor. Hangi film/diziyi seçsem satılan platformları falan gösteriyor sağda?
-
Netflix'te içerik mi var? En son Kardeş Payı ve Kar Küreyiciyi izledim, ki Kardeş Payı YouTube'de bile var. Netflix çok rahata alıştı. İçerik kalitesi düştü, yılda 1 2 kaliteli yapım geliyor.
Tabi asıl mesele arşiv. Benim (korsan olmayan, dvd, CD ve bluray) arşivim IMDB top 1000 inde Netflix'ten 3 kat zengin. Doğru dürüst film yok.
Disney içerik olarak 2 3 değil, 10 kat üstün. Hele bir de fiyatı düşünürsek haziran ayı itibarı ile ben Netflix'ten ayrılıyorum, grubum da gelirse hep beraber Disney'e geçiyoruz.
tek profil tek izleme 10 lira yapsınlar alalım
-
İçerik henüz zayıf sanırım, öyle olmasa reklamını yaparlardı kesin.
Bir Netflix kadar içerik olursa seçenek olur, yoksa birkaç dizi için bir işe yaramaz.
Şimdiden "Netflix bitti" demek için çok erken.
-
Bu disneyde sadece süper kahraman filmleri,dizileri ve çizgi filmleri mi var arkadaşlar yoksa netflix gibi farklı filmlerde var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 28 Nisan 2022; 16:5:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Stremio da ergonomi ,pratiklik yok..optimizasyon yok..ha illegal platform da zaten olması saçma olur ama 80-100 mbit bağlantıyla sorun yaşayanlar sorun sizde değil..stremio da emin olun..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X