Şimdi Ara

Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
880
Cevap
19
Favori
85.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende yeni kurdum ama çok donuyor nedense 75 mbit kullanmama rağmen 4k izlemek imkansız .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disney channel içerikleri olurmu? Türkçe dublaj çizgi filmler.

Tüm Disney filmleri olacak mıdır? Yine kısıtlı mı olur?

Neden hemen almaya merak ediyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • furandor kullanıcısına yanıt
    Ev internetinde problem var. Mobil veri H+ ile fhd kesintisiz izliyorum. Ortalama 6 gb lik filmlerde kesinti yaşadığım pek yok. 75 mbit ile 4K izleyememek ilginç olmuş :) tabi bu konuda tecrübem yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hangi platforma para yetiştireceğiz şaştık kaldık..

• Disney+ ta kaç tane türklere hitap eden türk yapımı içerikler var da netflixe rakip oluyor ayıptır söylemesi sadece fiyat kıyaslaması ile . netflix sana güle güle bye bye diyenler cevap verirse sevinirim.

disney+ ın türkiyede netflix'in yerini alabilmesi için daha 40 fırın ekmek yemesi lazım en başta arçelik tvlerin kumandasında disney+ tuşu olması gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaTuranizmo -- 28 Nisan 2022; 15:7:25 >
  • Disney, Gamepass'in yolundan gitmeye karar vermiş. :)

• b0Ni kullanıcısına yanıt

stremio uygulamasını bende denedım ama turkce dublaj ıcerık bulmak zor. var mı bunun ıcın bır eklentı

• muhalif13 kullanıcısına yanıt
    1928 de yapılan ilk Mickey Mouse filmi bile var

• Her seyimiz faturali oldu.

• 2004 yılı fosil üyesiyim ben ne yapayım  

• Bizim millet de amma meraklı böyle şeylere para kaptırmaya

• BeY_oĞLu kullanıcısına yanıt

Bunu ben de kurdum ama hiçbir şey izlenmiyor. Hangi film/diziyi seçsem satılan platformları falan gösteriyor sağda?

• Netflix'te içerik mi var? En son Kardeş Payı ve Kar Küreyiciyi izledim, ki Kardeş Payı YouTube'de bile var. Netflix çok rahata alıştı. İçerik kalitesi düştü, yılda 1 2 kaliteli yapım geliyor.

Tabi asıl mesele arşiv. Benim (korsan olmayan, dvd, CD ve bluray) arşivim IMDB top 1000 inde Netflix'ten 3 kat zengin. Doğru dürüst film yok.

Disney içerik olarak 2 3 değil, 10 kat üstün. Hele bir de fiyatı düşünürsek haziran ayı itibarı ile ben Netflix'ten ayrılıyorum, grubum da gelirse hep beraber Disney'e geçiyoruz.

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

tek profil tek izleme 10 lira yapsınlar alalım  

• İçerik henüz zayıf sanırım, öyle olmasa reklamını yaparlardı kesin.

Bir Netflix kadar içerik olursa seçenek olur, yoksa birkaç dizi için bir işe yaramaz.

Şimdiden "Netflix bitti" demek için çok erken.

• Bu disneyde sadece süper kahraman filmleri,dizileri ve çizgi filmleri mi var arkadaşlar yoksa netflix gibi farklı filmlerde var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 28 Nisan 2022; 16:5:20 >
  • AVSEQ01.DAT kullanıcısına yanıt
    Stremio da ergonomi ,pratiklik yok..optimizasyon yok..ha illegal platform da zaten olması saçma olur ama 80-100 mbit bağlantıyla sorun yaşayanlar sorun sizde değil..stremio da emin olun..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.