Şimdi Ara

Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TL (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
880
Cevap
19
Favori
85.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçeriğin kısıtlı olduğunu biliyor Disney. Herkesi 1 yıl kendine bağlamaya çalışıyor. Aylık alsalar ikinci ay iptal edecek herkes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt

Yok be hocam ne kısıtlısı ben katılmıyorum haftada 1 dizi bitirsen yinede uzun en az 3 az gider yani zaten her ay onlarca içerik eklenecektir 😊

• Der Meister. kullanıcısına yanıt

Evet oldu vallahi. Ülkeyi birleşik krallık yapınca geliyor. Şimdi haziranı bekleyeceğiz bakalım. Teşekkürler bilgi için. Süper zeka vallahi helal.

Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TL

• Takip

• ben liste yaparım yada kedisi bakar uygunsa listeye alırım, ne izleyeceğine ben karar veririm ben açarım. çocuğum benim kontrolümde olmadıkça netflix vs. izleyemez.sizede tavsiye ederim..

• Disney + içeriğini görmeden Netflix güle güle denmez ..

Sonraki pişmanlık fayda etmez .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • en sonunda tüm platformları bir yerde toplayan bir iptv falan bişiler bulucam bırakıcam bu işleri. nereye para ödeyeceğim şaşırdım. bu işin b*** çıktı...

şuan aktif kullandıklarım;

netflix, beinconnect, tvplus, gain, ssportplus...

gün geçtikçe üzerine bir yenisi ekleniyor yeter artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 22 Mayıs 2022; 2:33:39 >
  • Mi box 4 de Google play İngiltere hesabı açıp denedim.Disney + donanımınızla uyumlu değil uyarısı geliyor.Mi 4 de Disney + desteği yokmu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zaris kullanıcısına yanıt

tvplus ın içinde ssport var. extra para vermene gerek yok, diğer yorumlarına katılıyorum

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Haklısınız ssportplus hesabının süresi önümüzdeki ay bitiyor, yıllık tvplus indirimini görünce ortaklaşa almıştık forumdan oradan devam ederim diye Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TL 

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.