< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TL (20. sayfa)
-
-
Yok be hocam ne kısıtlısı ben katılmıyorum haftada 1 dizi bitirsen yinede uzun en az 3 az gider yani zaten her ay onlarca içerik eklenecektir 😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet oldu vallahi. Ülkeyi birleşik krallık yapınca geliyor. Şimdi haziranı bekleyeceğiz bakalım. Teşekkürler bilgi için. Süper zeka vallahi helal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Takip
-
ben liste yaparım yada kedisi bakar uygunsa listeye alırım, ne izleyeceğine ben karar veririm ben açarım. çocuğum benim kontrolümde olmadıkça netflix vs. izleyemez.sizede tavsiye ederim..
-
Disney + içeriğini görmeden Netflix güle güle denmez ..
Sonraki pişmanlık fayda etmez .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
en sonunda tüm platformları bir yerde toplayan bir iptv falan bişiler bulucam bırakıcam bu işleri. nereye para ödeyeceğim şaşırdım. bu işin b*** çıktı...
şuan aktif kullandıklarım;
netflix, beinconnect, tvplus, gain, ssportplus...
gün geçtikçe üzerine bir yenisi ekleniyor yeter artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 22 Mayıs 2022; 2:33:39 > -
Mi box 4 de Google play İngiltere hesabı açıp denedim.Disney + donanımınızla uyumlu değil uyarısı geliyor.Mi 4 de Disney + desteği yokmu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tvplus ın içinde ssport var. extra para vermene gerek yok, diğer yorumlarına katılıyorum
-
Haklısınız ssportplus hesabının süresi önümüzdeki ay bitiyor, yıllık tvplus indirimini görünce ortaklaşa almıştık forumdan oradan devam ederim diye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X