bankanızdan kaynaklanıyor hocam. bazı bankalar yurt dışı sitelerden TL olarak da çekilse komisyon alıyor.tl çekildiğihalde kur farkı vs. olduğunu iddia ediyorlar .iade talep edin . etmezlerse bddkya şikatet edebilirsiniz.. ben iş bankası kullanıyorum 279,90 çekti. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 14 Haziran 2022; 16:10:1 > |
Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TL (33. sayfa)
-
-
Ziraat de 279,90 çekti.
kredi kartı kampanyası ile 4 taksit de yapıyor.
-
4 farklı ip den aynı anda deneyen var mı
-
279 değil de 319 tl ödeme çıkarıyor? Link için yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba?
-
ödeme ekranında 349 gözüküyordu. şeker bank bonus kredi kartı ile aldım 279,9 işlem geçilmiş
-
Mesele 13 tl değil aldık zaten bankanın uyanıklık yapması diğer uyanıklık yapmayanlardan alınmasını tavsiye etmek istedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kullanmadığınız link varsa gönderir misiniz? bana da hala mail gelmedi.
-
Bana henuz mail gelmedi, nasil yapabilirim uyeligi bilen var mi?
boşta link olan varsa atabilir mi bana da gelmedi başvuru yapmama rağmen
-
baskasinin linki ile nasil uyelik yapacaksin, link zaten uyelik icin basvuru yapilan eposta adresine gonderilmiyor mu?
önemli olan mail adresi değil linkin içindeki kod, dolayısıyla başkasının linki ile üye olabilirsiniz.
-
Mail bana da gelmedi, canlı destek ile görüştüğümde 24 saat içerisinde gönderilecek bilgisi geldi. Başka bir çözümü olan var mıdır?
-
Teşekkürler hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanmayacak varsa bende mail kod rica edebilirmiyim
Güzel dizilerde gelecek.Netfilx yerine iyi bir altarnetif olur.
-
Banada 2 farklı maille önkayıt yaptırmama rağmen önkayıt link maili gelmedi. Elinde fazla olan gönderebilirse sevinirim.
-
2 ekranlık üyelik alabilirim 70 tl
-
ödeme ekranında 349.9 yazıyor öde dedikten sonra kesin düşüyor mu arkadaşlar. bu şekilde 350 keserse iptal etme şansımız var mı
üyelik tamamladım ödeme ekranında 350 yazınca iptal ettim. sonra girdiğimde üyelik tamamlanmış. ödeme ekranına ne zaman geçsem 350 lira görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görkem ! -- 14 Haziran 2022; 18:12:24 > -
Ne demek hocam şimdiden iyi seyirler 👋
maile gelen linki paylaşabilecek bir babayiğit yok mu acaba? sonuçta herkese aynı kod gitmiştir kişiye özel bir kod değildir kaldı ki herkes kendi kartı ile alacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 14 Haziran 2022; 18:6:18 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X