Bana da mail gelmedi, fazla linki olan varsa gönderebilir mi arkadaşlar? |
Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TL (34. sayfa)
-
-
Kişiye özel kodlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
link üzerinden tekrar satın almayı denediniz mi acaba?
-
oturumu kapat, sonra tekrar maildeki kampanyadan faydalan linkine tıkla. sonra giriş yap. 279,9 yazan sayfa tekrardan geliyor. Orada 350 yazsada 279,9 çekti benim sanal karttan. Yardımı olur umarım.
-
4 farklı ip den aynı anda deneyen var mı???
-
O degil de adamlar memlekete giris yaptı. Bakiyorsun ortadogu filmi reklamiyla girdiler. Disneysin sen yahu disney?? Alacagim varsa da bu reklamlardan sonra bir acaba derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mail halen bana da gelmedi. Elinde kod olan varsa ve iletebilirse sevinirim.
-
Bazı kişilere destek kısmından kod vermişler. Bunun üzerine ben birkaç kez bağlandım, her seferinde mailin gelmesi 24 saat sürebilir gelmezse iletişime geçin dediler. En son bu 24 saat hangi tarih ve saatte doluyor dedim - deyim yerindeyse error verip farklı bir isim ve saat bilgisi olan bir mesajı copy/paste yapıp aynı cevabı verdi (24 saat sürebilir)
-
kod veya mail paylaşımı yapabilecek var mı
-
Yapıkredi ile ödeme yapabilen var mı acaba ben bir türlü yapamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
müşteri hizmetlerine bağlanırsanız indirim kodu veriyorlar mail gelmediyse de
-
-
kodu nereye gireceğiz hocam
kod var da girecek alan yok
YKB'yi yurtdışı sayıp dolar çekiyormuş. Benden de 292 civarı çekti :(
-
https://www.disneyplus.com/redeem buradan girin
-
1 aylık deneme amaçlı almayı düşünüyordum. Netflix gibi 4 kişi aynı anda izleyebiliyor ise grup oluşturan biri varsa bende dahil olabilirim.
Yarım saat bekleyerek chat den mh bağlandım. O bir kod veriyor. Verdiği kodda da 350 gözüküyor. Kalan kısmı iade edeceği söylüyor. Ancak şimdi ödemeyi gerçekleştirdim 349,90 yazmasına rağmen 279,90 çekmiş görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAYKOOO14 -- 14 Haziran 2022; 19:57:13 > -
Çok sağol hocam
Ev internetiyle siyah ekran harici bir şey gelmiyor, mobil internetle de 330 TL limitle dahi alım yaptırmadı. Ben bıraktım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X