< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eahtik -- 14 Haziran 2022; 20:8:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TL (35. sayfa)
-
-
haklısınız ödeme sonrası 280e düştü
-
Bizdede var ama yuklenmiyor galiba bizim televizyona
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar elinde indirim indirim kodu olan ve kullanmayacak olan varsa alabilir miyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Va Fail -- 14 Haziran 2022; 21:6:47 > -
Bende provizyon da 350 yazıyor sizinkidemi öyle oldu yoksa direk 280 mi kesti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lg tvde aynı sorunu yaşadım. Yayın ülkesini ve lg hizmetlerini birleşik krallık yaptım, bu şekilde disney+ uygulama marketinde görünmeye başladı ve yükledim. Ama lg tv için söylüyorum bu işlemleri yapmadan kanal yedeğinizi usb diske alınız. İşlemleri yaptken kanal listesi de sıfırlanıyor
Elinde fazladan kodu olan varsa bana verebilir mi acaba?
-
BENİM SAMSUNG QLED TV DE YOKTU UYGULAMALARA GELMİŞ YÜKLEDİM KOD BULURSAM ABONE OLUCAM
-
Ortak arayan varsa beni de ekleyebilir.
Ortak arayan varsa bende olabilirim
Xiaomi mi stick ile açılmıyor nedense Netflixi şak diye açan cihaz Disney i açmadı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kodu olan var mı acaba özelden atabilecek
Herkese iyi geceler. Fazla indirim kodu veya linki olan arkadaşlar varsa bende talibim. Bana da mail gelmedi çünkü :(
ne oldu izlediniz de göğe mi erdiniz :D
-
Erken kayıt maili gelmeyen var mı hala
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam gece gece güldürdün yav Allah senden razı olsun :) 12 aylık indirimli fiyat 280tl di, şuanki 12 aylık fiyat 350tl buda demek oluyor ki sana 280lik üyelik için 60 daha ödersek 280+60= 340tl yapar ve sen bize babamızın bile yapmıyacağı bir kıyak yaparak 10tl indirim yapmışsın helal olsun be.
-
bana gelmedi
-
Herhangi bir sıkıntı yok Şak diye açıyor..
Size 50 TL olsun hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X