|
Disney Plus Türkiye fiyatları zamlandı! İşte güncel Disney+ fiyatı (4. sayfa)
-
-
14 haziranda 280 liradan 5 yıllık alacaktık...
-
Neredesin papara
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amazon da yapsın Türkçe içerik o zaman gör bakalım kaç TL oluyor. Amazon aynı zamanda dijital marketten para kazanıyor. Disney ve Netflix sadece dijital yayından para kazanıyor. Sapla samanı ayırmak lazım.
-
Ne alakası var evladım. BİM değil 3 harflı marketler temel gida ürünleri stok yapıp fiyatları yükseltti.
O konu ayrı bu konu ayrı. Az beynini kullan sırf birilerine inat olsun diye kanımızı kemiren yılda milyar euro ciro yapan marketler savunulmaz.
-
Amazon Prime ile Disney+ ' ı karşılaştırıp bu kadar "+" almak bu foruma yakışmamış.
Prime yayın içerigi olarak yok denecek kadar az. Ayrıca asıl olayı Ücretsiz,hızlı kargodur. Disney+ ise bambaşka bir olay..
Neyse ki iptv denen şey var
-
Altyazı? Zor bulunuyor bazıları.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada fiyat normal
bim'e girdim mi bile 2-3 parça şey alsam 60 liralık oluyorum en az.
bir kişilik güzel bir öğle yemeği bile olmuş en az 80-90 tl
arkadaşlar ekonominin ipi kaçtı artık boşuna şaşırmayın böyle haberlere
-
Patriot tavsiye ederim Amazonda gayet güzel bir dizi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eski fiyatından bile alınmaz. 1 senelik aldım, bomboş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamam kardeşim sen git bakkal amcandan al gıdanı o zaman gör fiyatları.
-
fiyat iyi diyorsunuz evet haklısınız ama şöyle düşünün bir de, disney, amazon, elektrik , su, internet, cep telefonu x2 kira, doğal gaz, mutfak vs harcanan paralara her ay bir ek daha olarak hesaplanıyor yoksa 100tl de komik rakam artık.
-
Uf
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiyat normal zaten herkes herşeyi alacak diye birşey olamaz bütçesine uygun olan alır.
-
Güzel dediğin de bigmac menü 😄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X