|
Bildirim
amazon prime ülkeye geleli 2 yıl oldu bi kere bile zamlanmadı bunlar kendini fazla degerli görüyor |
5 yıllık peşin verip alabilsek keşke 😁. Enflasyonist ortamda stok yapmak lazım.
|
Amazonda çok fazla içerik yok, olanda genelde Türkçe dublajlı değil bu nedenle pek tutulmuyor.
Olan müşterisini de kaybetmemek için güncelleme yapmıyor bence.. |
Amazon Prime'ın esprisi üzretsiz hızlı sınırsız kargo hizmeti. Aldığı para aslında bunun için gerçekten çok çok uygun. 3-5 katına da çıksa bunun için yine para verilir.
Türkiye'ye yönelik Amazon Prime içeriği yok denecek kadar az. Kimse kargo hizmeti için Amazon Prime almasa içerik için alan çıkmaz. Yani Elma ile Armutu kıyaslamamak lazım. Söylenen doğru bile olsa bağlamı yanlış. |
Bu bir stratejiydi. Yıllarca kaçağın önüne geçemediler. Sonunda öyle ucuza sundular ki yayınları herkes aldı. Evet ben de neredeyse tüm ücretli hizmetlere üyeyim. Ama geçen ay Netflix ile yollarımızı ayırdık. Youtube hâlâ aile üyeliği dalgasına uygun. Disney'i yıllık aldık, Amazon uygun. Lakin zamlar gelecek, gelmek zorunda. Zira kaçağı bitirdiler. Torrent kullanan kalmadı. 7 8 sene önce torrent ne kadar da önemliydi. Lakin bu bir süreç. Zamlar bir yerde insanlara "yeter, o kadar da değil" dedirtecek ve torrent olur başka şekil olur kaçak geri gelecek. |
Recep İvedik etkisi
|
Amazon un yaptığı amme hizmeti gibi bişey onla kıyaslayamayız.
|
Katılıyorum. Eskiye göre düşünülemez. Şuradan bir markete gideyim desem, birkaç şey alsam en az 100 lira gidiyor genelde.
|
Eski fiyatından bile alınmaz. 1 senelik aldım, bomboş.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
amazon prime ülkeye geleli 2 yıl oldu bi kere bile zamlanmadı bunlar kendini fazla degerli görüyor |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Birkaç bin mi ? 2 milyondan fazla abone var Türkiye'de :) ama ben müşteri kaybına yol açacak bir artış beklemiyorum yine de < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 7 Aralık 2022; 14:51:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sizi seçerek mi veriyorlar yoksa doğuştan mı böyle terbiyesizsiniz |