|
Disney Plus Türkiye’ye reklamlı paket geldi: İşte fiyatı
-
-
Disney toton kaşındı... iptal ederiz olur biter. çok abone kaybedersin.
-
Disney+, Netflix, Amazon Prime, Youtube, Google Drive, Apple iCloud, Spotify ve daha nicelerinin uyeliklerini oduyorum ama aralarinda en kolay vazgecebilecegim seyler Disney+ ve turevi video stream platformlari. Bedavaya torrent varken insanlar para odemeye calisiyor hakkiyla izlemek icin ama zorluyorlar artik.
-
Atatürk'e yaptıkları saygısızlıktan sonra yeterince linç edilmedi. Bunda tabi karaktersiz "sözde" sanatçı kesimin payı da var.
-
Senelik 350 liradan mı başlamıştık yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Şimdi aylık o fiyat olmuş şaka gibi. Haziranda kapatırız olur biter. Stremioya devam...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 10 Ocak 2025; 16:0:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok fazla abone kaybederler. millet bi tik ile zaten illegal olarakta olsa ulaşabiliyor içeriklere, gidip 2 katı zam yapmak çok akıl karı olmasa gerek
-
Boykot katliam destekçisi Disney dünyanın en iyi dizisini yapsa izlemem. Çocukları yetim bırakanlar çocuk filmleri çekiyor.
-
Sana yıllık 3500 verene kadar bi tane android tablet alır. İçine ne kadar bedava video platformu varsa yükler oradan izlerim. Milleti eş*k yerine koymayın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Diğerleriyle karşılaştırınca, Disney’de kayda değer bir içerik yok zaten. Reklamlı izleyeceksem internette seçenek çok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Reklamlı ucuza gelecek diye beklerken
Fiyattan memnun kalmayan kullanıp neden fiyata itiraz ediyor.
-
Burda duyar kasacagina, Atatürk için 50 takla atıp Disney den para gelecek korkusuyla ağzını açmayan ünlülere laf edin biraz
Örnek mi ? Tarkan Şahan Gökbakar bunlar en büyük Atatürkçü, Disney susun diyince sustular
Başka bir şey olsa örnek tâbi yapmış olsaydı of of neler neler sabah akşam kamera karşısına geçip türlü türlü drama kasarlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Reklamlar exxen gibi olursa saniyesinde abonelikten çıkarım kendileri kaybeder
Halihazırda Disney Plus abonesi olan kullanıcılar “Disney+ Reklamlı” üyeliğine geçirilecek.
ne demek böyle bir akıl tutulması var mı ben yıllık almıştım. var olan üyeleri reklamsız paketten devam ettirmen gerekir ben aldığımda paket reklamsızlıkdı şimdi nasıl oluyor da reklamlı pakete geçiriliyorum.
-
Noluyor? Uzun yazsam anlarım da 2 kısa cümle yazmışım. Bu kadar mı okumaktan acizsiniz anlamıyorum. (Veya da hatlar karıştı, başkasına yazıldı sayıyorum)
-
Öyle bir şey yapamazlar. Hizmetin kalitesi düşemez, ayıplı hizmet olur.
-
Türkiye şartlarına göre aylık bazda fiyatlar çok yükseldi.
-
Ne alaka saygısızlık. Dünya bizim etrafımızda dönmüyor. Disney bütün dünyada yerel içeriklerde kısıtlamaya gitti. Bizimkiler Disney için içerik çekerken faturaları yüksek gösterdiği, yani yolsuzluk yaptığı için Disney Türkiye kısmı geri plana atıldı. Şu ermeni lobisi safsatasına inananla Ay'a gidilmedi diyenler aynı kişiler galiba. Milyonluk dizi projelendiriliyor, çekiliyor, fragmanları çıkıyor Ermeni lobisi gibi tüm dünyada sözü geçen lobi devreye girmiyor, dizi yayınlanmasın diye devreye giriyor.
Bu arada yıllık almıştım Haziran'da bitiyor. 3-4 ayda bir kere aylık alıp topluca izlerim içerikleri. 3500 çok pahalı.
-
Disney bizim etrafımızda dönüyor, biz de yol gösteriyoruz, bu duruşu da gayet haklı ve onurlu buluyorum.
Bir firma, bir ülkenin hassasiyetlerini bilmiyorsa kaybetmeye mahkumdur. İstediğiniz kadar global o bu şu diyin.
-
Vay arkadas işe bak bu da netflix ile yarısır oldu. İptal cekiyorum ben.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Boykot katliam destekçisi Disney dünyanın en iyi dizisini yapsa izlemem. Çocukları yetim bırakanlar çocuk filmleri çekiyor.
|
Sana yıllık 3500 verene kadar bi tane android tablet alır. İçine ne kadar bedava video platformu varsa yükler oradan izlerim. Milleti eş*k yerine koymayın
|
Atatürk'e yaptıkları saygısızlıktan sonra yeterince linç edilmedi. Bunda tabi karaktersiz "sözde" sanatçı kesimin payı da var.
|
Disney toton kaşındı... iptal ederiz olur biter. çok abone kaybedersin.
|
Senelik 350 liradan mı başlamıştık yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Şimdi aylık o fiyat olmuş şaka gibi. Haziranda kapatırız olur biter. Stremioya devam...
|
Disney + Atatürk'e saygısızlık yaptığında sesini çıkarmayan tatlı su solcuları iş ceplerine gelince pöykürmeye başlamış. |
Disney+, Netflix, Amazon Prime, Youtube, Google Drive, Apple iCloud, Spotify ve daha nicelerinin uyeliklerini oduyorum ama aralarinda en kolay vazgecebilecegim seyler Disney+ ve turevi video stream platformlari. Bedavaya torrent varken insanlar para odemeye calisiyor hakkiyla izlemek icin ama zorluyorlar artik.
|
netflix orta paket + amazon prime + hepsiburada premium blu tv + ssport plus + youtube premium + spotify premium kullanıyorum hepsine verdiğim toplam aylık ücret 470 tl ama Disney plus 350 tlymiş gerçekten komedi kullanmayın kullandırmayın
|
Zaten bir tek Atatürk düşmanları kullanıyordu o yüzden umurumda değil. Atatürk dizisini iptal sebepleri Ermeni sevdası olduğu günden beri 1 lira vermedim. Disney içeriklerini korsan izliyorum, Netflix, BluTV, Gain, TV+, Youtube ise adam gibi parasını verip kullanıyorum.
|
Benzer içerikler
- instagram takip isteği attıklarım
- opera video indirme eklentisi
- whatsapp"ta engellendiğimi nasıl anlarım
- biyografi sözleri
- gmail toplu mail silme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X