Şimdi Ara

Disney Plus Türkiye’ye reklamlı paket geldi: İşte fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Disney Plus Türkiye’ye reklamlı paket geldi: İşte fiyatı
    2022 yılında Türkiye macerasına başlayan Disney Plus, geçtiğimiz yılın sonlarında hizmetine reklam göstermeye başlayacağını açıklamıştı. Firmadan yapılan açıklama göre artık müşterilere Disney+ Reklamlı ve Disney+ Reklamsız olmak üzere iki farklı üyelik seçeneği sunulacak. İki paket arasında ciddi bir fiyat farkı da bulunuyor.

Disney Plus güncel Türkiye fiyatları

Disney Plus Türkiye, 12 Şubat 2025 itibarıyla Disney+ Reklamlı ve Disney+ Reklamsız olmak üzere iki farklı üyelik planına geçiş yapacak. Halihazırda Disney Plus abonesi olan kullanıcılar “Disney+ Reklamlı” üyeliğine geçirilecek. Reklam görmek istemeyenler ise “Disney+ Reklamsız” paketine yükseltme yapmak zorunda kalacak.

• Disney+ Reklamlı: 164,90 TL

• Disney+ Reklamsız: 349,90 TL

Popüler akış hizmeti ayrıca yeni üyelik sisteminde fiyatlandırma bilgilerini de açıkladı. Disney+ Reklamlı aboneliği aylık 164,90 TL ve yıllık 1.649 TL olarak belirlendi. Bu, mevcuttaki fiyatlandırma ile aynı. Disney+ Reklamsız katmanı ise aylık 349,90 TL ve yıllık 3.499 TL olarak açıklandı.

Ayrıca Bkz.Amazon'un en çok izlenen dizilerinden Reacher'ın 3. sezon fragmanı yayınlandı

Açıkçası bu durum bir nevi ciddi bir zam yapıldığı anlamına da geliyor. Zira halihazırda reklam görmeyen ve aylık 164,90 TL ödeyen kullanıcılar aynı deneyimi almak için aylık 349,90 TL değerindeki Reklamsız pakete geçiş yapmak zorunda.

Bu arada iki paket arasında reklam haricinde herhangi bir değişiklik bulunmuyor. Dolayısıyla tüm paketlerde 4K UHD ve HDR video kalitesi, 4 ekrandan eş zamanlı izleme ve 10 cihaza kadar indirme özelliği kullanıcılara sunuluyor.

• Disney+, Netflix, Amazon Prime, Youtube, Google Drive, Apple iCloud, Spotify ve daha nicelerinin uyeliklerini oduyorum ama aralarinda en kolay vazgecebilecegim seyler Disney+ ve turevi video stream platformlari. Bedavaya torrent varken insanlar para odemeye calisiyor hakkiyla izlemek icin ama zorluyorlar artik.
  • Disney toton kaşındı... iptal ederiz olur biter. çok abone kaybedersin.

• Disney+, Netflix, Amazon Prime, Youtube, Google Drive, Apple iCloud, Spotify ve daha nicelerinin uyeliklerini oduyorum ama aralarinda en kolay vazgecebilecegim seyler Disney+ ve turevi video stream platformlari. Bedavaya torrent varken insanlar para odemeye calisiyor hakkiyla izlemek icin ama zorluyorlar artik.

• Atatürk'e yaptıkları saygısızlıktan sonra yeterince linç edilmedi. Bunda tabi karaktersiz "sözde" sanatçı kesimin payı da var.

• Senelik 350 liradan mı başlamıştık yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Şimdi aylık o fiyat olmuş şaka gibi. Haziranda kapatırız olur biter. Stremioya devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 10 Ocak 2025; 16:0:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çok fazla abone kaybederler. millet bi tik ile zaten illegal olarakta olsa ulaşabiliyor içeriklere, gidip 2 katı zam yapmak çok akıl karı olmasa gerek

• Boykot katliam destekçisi Disney dünyanın en iyi dizisini yapsa izlemem. Çocukları yetim bırakanlar çocuk filmleri çekiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sana yıllık 3500 verene kadar bi tane android tablet alır. İçine ne kadar bedava video platformu varsa yükler oradan izlerim. Milleti eş*k yerine koymayın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Diğerleriyle karşılaştırınca, Disney’de kayda değer bir içerik yok zaten. Reklamlı izleyeceksem internette seçenek çok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Reklamlı ucuza gelecek diye beklerken

• Fiyattan memnun kalmayan kullanıp neden fiyata itiraz ediyor.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

Burda duyar kasacagina, Atatürk için 50 takla atıp Disney den para gelecek korkusuyla ağzını açmayan ünlülere laf edin biraz

Örnek mi ? Tarkan Şahan Gökbakar bunlar en büyük Atatürkçü, Disney susun diyince sustular

Başka bir şey olsa örnek tâbi yapmış olsaydı of of neler neler sabah akşam kamera karşısına geçip türlü türlü drama kasarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklamlar exxen gibi olursa saniyesinde abonelikten çıkarım kendileri kaybeder

• Halihazırda Disney Plus abonesi olan kullanıcılar “Disney+ Reklamlı” üyeliğine geçirilecek.
    ne demek böyle bir akıl tutulması var mı ben yıllık almıştım. var olan üyeleri reklamsız paketten devam ettirmen gerekir ben aldığımda paket reklamsızlıkdı şimdi nasıl oluyor da reklamlı pakete geçiriliyorum.

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    Noluyor? Uzun yazsam anlarım da 2 kısa cümle yazmışım. Bu kadar mı okumaktan acizsiniz anlamıyorum. (Veya da hatlar karıştı, başkasına yazıldı sayıyorum)

• 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey yapamazlar. Hizmetin kalitesi düşemez, ayıplı hizmet olur.

• Türkiye şartlarına göre aylık bazda fiyatlar çok yükseldi.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

Ne alaka saygısızlık. Dünya bizim etrafımızda dönmüyor. Disney bütün dünyada yerel içeriklerde kısıtlamaya gitti. Bizimkiler Disney için içerik çekerken faturaları yüksek gösterdiği, yani yolsuzluk yaptığı için Disney Türkiye kısmı geri plana atıldı. Şu ermeni lobisi safsatasına inananla Ay'a gidilmedi diyenler aynı kişiler galiba. Milyonluk dizi projelendiriliyor, çekiliyor, fragmanları çıkıyor Ermeni lobisi gibi tüm dünyada sözü geçen lobi devreye girmiyor, dizi yayınlanmasın diye devreye giriyor.

Bu arada yıllık almıştım Haziran'da bitiyor. 3-4 ayda bir kere aylık alıp topluca izlerim içerikleri. 3500 çok pahalı.

• Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt
    Disney bizim etrafımızda dönüyor, biz de yol gösteriyoruz, bu duruşu da gayet haklı ve onurlu buluyorum.

Bir firma, bir ülkenin hassasiyetlerini bilmiyorsa kaybetmeye mahkumdur. İstediğiniz kadar global o bu şu diyin.

• Vay arkadas işe bak bu da netflix ile yarısır oldu. İptal cekiyorum ben.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.