< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Disney Plus Türkiye’ye reklamlı paket geldi: İşte fiyatı (3. sayfa)
-
-
1 senelik devam eden üyelikleri reklamlıya geçirirlerse terbiyesizlik olur.
-
Hocam ben youtube ve music için alıyorum dizi film için hepsiburada premium ile blu var netflix arkadaştan bi ara kullandık bıraktım bi de arada amazon kampanya yaparsa premium ile önüme ne düşer onu tüketiyorum mesela boys reacher vs. Yani duble duble faydası yoksa bunların bu kiralama mantığından bozma sistemlerini sevmiyorum aynı şeyi milletr iteleyip duruyorlar aynısını büyük pc programlarıda yapıyor kalıcı lisans kalktı. Yakında film dizi müzik cd leri plaklar kalkarsa şaşırmam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bedava olsa izlenmez
50 tane platform türedi her bir dizi başka yerde. Hepsini almaya uğraşamam Türkiye şartlarında o yüzden Prime dışında hiçbirini almıyorum.
Gerisi malum yollardan. Bir platformdaki tek dizi için böyle miktarlar veremem.
-
Reklam o kadar fark ediyor mu? Ne kadar reklam gösteriyorsa onun iki katını gösterse bedava kullansak olmuyor mu :)
3 ay kadar önce yıllık aboneliği yenilemiştim. Es kaza yıllık ödeme planımda reklam görürsem hemen aboneliği sonlandırırım. İnsanlarla billur geçmek neymiş görsünler.
-
470 tl para mı ki hesabımdan her ay durduk yere çekseler farketmem bile en azından hizmet alıyorum o parayı insanlara dağıtsam bir tane iskender yiyemezler
-
hayır duası diye bişey bu misyonerlik yapan derdi insanların parasını yemek olan firmalara yedirmemek mesele yoksa haketse 1000tl bile verilir. sonuçta hizmettir. ama mesele başka tabi herkesin özgür iradesi bneim o kadar yerden dizi film izleyecek vaktim yok alıp ne yapacam canım çok çekse istediğim dizi çıkınca alır izler kapatalım da herkesin bileceği iş. değerleri olan insanlar için benim dediğim
-
dediğiniz gibi aynı mal her dükkanda farklı fiyat gibi olsa istediğim yerden istediğimi alırım ama bunlar hepsi bi yerde. müzikler öyle değil mesela nerdeyse her müzik her platformda var. zaten google şunlara rakip olup fiyatı zamlarsa ben premium plus vs diye öderim parasını
-
Disney belki içi dolu olsa bu parayı hak eder diyebilirsiniz ama bir Amazon prime ayda 39 TL ye içeriğini görünce Disney 'in soyguncu olduğunu anlıyorsun. Keza blutv 1 aylık Disney fiyatına yıllık üyelik ile oldukça doyurucu içerik ki yaz aylarında max olacak herkesin malumudur max dizi ve filmleri. Aklınızı kullanın soygunculardan uzak durun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whyeagle -- 10 Ocak 2025; 22:46:53 >
Yok, 165 lira reklamlı çekilmez...
-
Lan ahaha daha yeni alacaktim fiyati cok diye almadin simdi de 350 olmuş
Torrentten devam 200 bin maasim olsa anca bu parayi veririm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
La milletin reklam görmemek için parasıyla hizmet aldığı platformlarda herifler şimdi reklamlı paket satıyor, şaka gibi. Toplumların kabul ettiği, normalleştirdiği şeye bak. Millet koyun olmuş resmen, global bir sorun.
quote:
Disney Plus Türkiye, 12 Şubat 2025 itibarıyla Disney+ Reklamlı ve Disney+ Reklamsız olmak üzere iki farklı üyelik planına geçiş yapacak. Halihazırda Disney Plus abonesi olan kullanıcılar “Disney+ Reklamlı” üyeliğine geçirilecek. Reklam görmek istemeyenler ise “Disney+ Reklamsız” paketine yükseltme yapmak zorunda kalacak.
Halihazırda Disney Plus üyesi olan adamı neden reklamlı pakette geçiriyorsun? Versene reklamsız olarak. Müşteriyi keriz yerine koymaktır bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şunlara verdiğiniz parayı aylık bir garibana destek olmak için kullansanız hem daha mutlu olur hemde topluma bir faydanız olur.
Adam kırk tane platforma üye olmuş. Bu servislere çalışıyor değerli geri döndürülemez vaktini 24 saat bunlara harcıyor. Kime neye faydası var? Bahane de hazır. Keyfime karışamazsın. Sizin gibiler yüzünden bu dünya bu hale geldi. Keyiflerini tatmin etmek için heryeri işgal eden batılı canavarları doyurmaya çalışın durun.
Allah akıl fikir versin.
1 yıllık üyeliği reklamsız olarak aldım hangi hakla reklam gösterecekler merak ediyorum?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alıntı
metni:Disney Plus Türkiye, 12 Şubat 2025 itibarıyla Disney+ Reklamlı ve Disney+ Reklamsız olmak üzere iki farklı üyelik planına geçiş yapacak. Halihazırda Disney Plus abonesi olan kullanıcılar “Disney+ Reklamlı” üyeliğine geçirilecek. Halihazırda satın almış olduğunuz dönem için sözleşmeniz bitene kadar bunu yapamazlar, kanuna aykırı.
-
Streaming işi tüm dünyada sıkıntıya giriyor. Bunların korsandan tek avantajı makul fiyata uğraşmadan belirli kalitede içerik izletmesiydi. Ona 350, buna 250, maça 450 verilecekse millet gene başka yollara tahayyül etmeye başlar. ABD'de bile bir kaç sistemi birleştirip toplam fiyatından ucuza satmaya başladılar, girişimciler farklı iş modelleri deniyorlar. Genel bir üye kaybı yada iştah doygunluğu var bu sektörde. Bir de bu fiyatlarla ayaklarına sıkarlar. Ben tr de, hatta belki dünyada bu işlerin konsolidasyona gideceğini, bazı servislerin ortadan kalkacağını yada birleşeceğini düşünüyorum.
-
Canım Disney..... İyi dinle bilimkurgu türünden güncel içeriğin çok az film mantığı ile dizi çekiyorsun olmaz bu iş. Acolyte kelek çıktı ama yinede Starwars evreni olsun çamurdan olsun dedik izledik ilk sezondan iptal ettin. Obi-Wan Kenobi iyiydi hiç anlatılmamış bir konuydu sevdik 2. sezonu 2 senedir ortalarda yok. Andor daha iyiydi Starwars evrenini istediğiniz gibi karakter bazlı olarak sağlam bir hikaye ile genişletiyor, Diego Luna karakteri resmen yaşatıyordu onunda 2. sezonu 2,5 senedir yok Nisan'a gelecek deniyor tabi gelirse. Asoka 1,5 senedir. 2. sezonu gelmedi gelecek gibide görünmüyor. Boba Fett oda 2 senedir 2. sezonu gelmedi geleceği yok. The Mandalorian bak buda iyiydi bebek Yoda ile yiğenlerim bile Starwars evrenine adım attılar oyuncağını bile aldırdılar bana üstelik bunda şeytanın bacağını kırıp 3 sezon çektin 4. sezonu 1.5 senedir bekliyoruz onunda gerisi gelmiyor. Skeleton Crew şimdilik akıyor onunda sezon sonu için 1 bölümü kaldı çocuk dizisi kıvanımda olsada elde avuçta olan bu diyip izliyoruz, bakalım bunun 2. sezonunu kaç yıl sonra yayınlarsınız.
Sonra sen bana uygulamayı her açtığımda Şakir Paşa Ailesi, Kızıl Goncalar, Kirli Sepeti gibi yerli çer çöpü, çocukların bile izlemek istemediği saçma Disney Original dizilerini öneriyor buda yetmezmiş gibi birde fahiş fiyata reklam itelemeye çalışıyorsun.
BECEREMİYORSUNUZ BU DİJİTAL PLATFORM İŞİNİ bırakın abi zorlamayın elinizdeki elması tekrar kömüre çevirmek için insan üstü bir çaba harcıyorsunuz. Satın abi Starwars evrenindeki dizi ve karakter lisanslarını, belki bir kaçını Netflix ve Amazon alır dizilere yeni sezon çekip Starwars evrenin üzerindeki ölü toprağını silkeler.
-
Yazının ilk bir kaç kelimesini okuyunca sevinmiştim valla, Bende dedim reklamlı 50-60 tl. olursa ,neden olmasın, dedim.
he he yazıda reklamlı 164,90 görünce, almadığıma daha çok sevindim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X