Şimdi Ara

Disney Plus Türkiye’ye reklamlı paket geldi: İşte fiyatı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yine hırsızlar bedava ottre t varken niye para vereyim deyip mutlu oluyor. Bu hırsızlara sözüm: marketlerden çalmak varken, keriz gibi parasını ödeyip almiyorsunuzdur değil mi? Hırsızlık kanına sülalesine işlemişler gelip hirsizligin reklamını yapıyor.

Adamlar bir hizmet veriyor isteyen alır istemeyen almaz ama gelip torrent var demek için cidden bir gerizekalı olmak gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herifler daha 2 sene önce yıllık 349TL'ye üyelik ile girdiler, şimdi 3499TL olmuş.

Ekonomik iflas, çökmüş ve kokuşmuş adalet = sonuç bu.

• Disney,Netflix vs bunlara verilen paralara yazık,dizi izemek için para veriyorlar komedi.

• zotacing kullanıcısına yanıt

2 sene önce yıllık 20 dolarmış şimdi 100 dolar istiyorlar.

dolar iki katına çıkmış bunlar 10 katına çıkarıyor. enflasyonla alakası yok.

muhtemelen o zamana göre ucuz girdiler piyasaya, şimdi alışmış adamlar verir nasıl osa deyip amerika fiyatına çekiyorlar. bu enflasyon değil, reklam indirim ve normale dönmedir. amerikadan da pahalı yaptıysa fırsatçılık çakallık olur.

• DasheriM kullanıcısına yanıt
    Evet senelik 350 liradan başladık hatta ön kayıt yaptıran kullanıcıya 280 lira gibi bir şeydi...
    Her şey bir yana film sinemaya giriyor sinemadan çıkıyor internete düşüyor internetten izliyoruz üstünden 6 ay geçiyor daha yeni Disney e geliyor ve bizden bu film ve dizileri izlemek için para istiyorlar şaka gibi bir şey...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

İçerik olarak en zayıf platformlardan biri.

Amazon Prime bile daha iyi ve ucuz, adam en azından oyun veriyor.

Simpson için almıştım ilk çıktığında, şuan ki fiyatıyla şansı yok seneye çıkarlar Türkiye'den.

• Sırf fox arşivi için yıllardır kullanıyordum fakat bu fiyatlarla kesinlikle ayaklarına sıktılar. Yenilik sıfır, adam gibi orijinal içerik yok. Sırf arşiv için kimse 350 lira vermez buna. 2 ayım kaldı süre dolunca çöpe atarız…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barabarabarbara kullanıcısına yanıt
    O paraya 47 tane askıda ekmek alınır omg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 4 kişi kullanıyorum. 3.600 küsür bize koymaz reklamsızdan devam ederiz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.