|
Bildirim
buna abone olan kaldımı türkiyede? Adamlar bildiğin Türklere ırkçılık yaptı Atatürk dizisini oynatmadı
|
Hem para verip hem da üstüne reklam mı izleyeceğiz 🤣
|
Amazon harici hiçbirini kullanmıyorum onda bile kendi içeriklerinin reklamları çıkıyor.
Tabi Amazon fiyat vede içerik olarak çok az izlediğim için sorun etmiyorum. |
Para verip reklam izlemek falan çok demode duruyor istemez kalsın 😀
|
Torrent uzerinden erisim bu kadar kolayken boyle bir deneme gercekten manyaklik. Gecen sene unuttugum icin yenilenmisti bu sene unutmayacagiz iptal etmeyi. |
Bence Disney+ in bunlar son çırpınışları.
|
az reklamlı
Çok reklamlı paketlerin çıkması yakındır. Sadece disney için değil Hiç bir dijital platforma para vermiyorum Vermeyeceğim. |
Bunu hala alan var mı? Türk milletini sevmeyen rezil bir platform, Atatürk’ü sevmeyen bu rezillere bir lira yok. Ayrıca bu platformda bunu haber yapmanızı da kınıyorum. Ne olursa olsun düşman bir oluşumla iş birliği yapmayın.
|
Ermeni lobisini seven saçma sapan Disneye para vermek... Mantıksız bence . Tek amazon kullanıyorum yetiyor bana . Geri kalan internetden ztn izliyoruz. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 12 Şubat 2025; 12:23:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Olayı bilmeden boş yorum yapma ne ırkçılığı. Neyse olayı ayrıntılarına kadar yazsam da sen gene böyle takılacaksın. Aynen ırkçılık yapıyor. |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 12 Şubat 2025; 13:33:18 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ermeni lobisini seven saçma sapan Disneye para vermek... Mantıksız bence . Tek amazon kullanıyorum yetiyor bana . Geri kalan internetden ztn izliyoruz. |
|