Şimdi Ara

PS Plus abonelerine Temmuz ayında verilecek ücretsiz oyunlar belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS Plus abonelerine Temmuz ayında verilecek ücretsiz oyunlar belli oldu
    Sony'nin abonelik hizmeti Playstation Plus, yepyeni oyunlarla genişlemeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi bu hizmet, PS Plus Essential, Extra ve Deluxe olmak üzere üç farklı katmana ayrıldı ve her ay yeni oyunların eklendiği bir oyun kütüphanesi sunuyor. Son olarak Temmuz ayında PlayStation Plus kütüphanesine eklenecek ücretsiz oyunlar belli oldu

PS Plus Temmuz 2024 oyunları

Hatırlayanlar olacaktır, Mart ayının başında PS Plus'ın en alt abonelik katmanı olan yani PS Plus Essential katmanına, SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake, Aew Fight Forever ve Streets Of Rage 4 olmak üzere 3 yeni yapım eklenmişti. 

Ayrıca Bkz.Amazon Prime Gaming Temmuz 2024 oyunları: Tam 15 oyun ücretsiz

Temmuz ayında PS Plus kütüphanesine eklenecek yapımlar ise Borderlands 3, NHL 24 ve Among Us olacak. Bu üç oyunun 2 Temmuz Salı gününden 1 Ağustos'a kadar erişilebilir olacağını hatırlatalım. Ayrıca 2 Temmuz tarihine kadar SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake, Aew Fight Forever ve Streets Of Rage 4'ü oyun kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

• Borderlands 3 | PS4, PS5 

• NHL 24 | PS4, PS5 

• Among Us | PS4, PS5

Ayrıca bu ay PlayStation Plus üyelerine Genshin Impact için bazı oyun içi ödüller de sunulacak. Bu paketi, 16 Temmuz'da satışa sunulduğunda PlayStation Store'da bulabilir ve indirebilirsiniz. Yukarıda da belirttiğimiz gibi bu üç oyun yalnızca PS Plus Essential aboneliğini kapsıyor. PS Plus Extra ve Deluxe oyunları ise önümüzdeki günlerde açıklanacak. 

Kaynak:https://blog.playstation.com/2024/06/26/playstation-plus-monthly-games-for-july-borderlands-3-nhl-24-among-us/

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PSN PLUS, bütün servisleri geride bıraktı. Bazı oyunlarda Store da Steam’den uyguna geliyor. İyi ki almışım dedirtiyor bu sıralar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyun yok oyun eski oyunları servis ediyorlar plusa bir daha para vermeyeceğim exclusive bir oyun çıkar ona veririm 2 bin 3 4 ay oynarım zaten o oyunu

• Ps 5 slim çıkartıyorsun ps5 pro çıkartırsın yakında ama oyun yok yılda çıkan oyun sayısı 3 4 maalesef millet daha ps4 te oynuyor

• NHL ne oynar Türk milleti bee tüm gün buz hokeyi izliyoruz zaten kanada burası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim hayatımda hiç psinim olmamıştı, 2 sene önce ps5 aldım yanında bu yıllık sürümü en üst paket aldım 3 senelik. Oyunlar bitmiyor en son uncharted serisini bitirdim 5 oyun. Infamous-days gone indirdim şimdi benim gibiler için çok iyi ama bu oyunları zaten bitirmiş kişiler için boş bir üyelik cesidi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha bomba oyunlar beklerdim. Bu arada NHL hariç Epic Games'in PC'de bedava kalıcı dağıttı oyunlar bunlar.

• skywalkercry S kullanıcısına yanıt
    Ps15 çıkarsan,64k çözünürlük sunsan,128gb ekran kartlı ürün sunsan ne olur.Yeni oynayacak oyun çıkarmadıktan sonra.
    3-4 yıla kalmaz zaten ps6 çıkar
    Ps5 sanırım en kısır oyun çıkmayan konsol oldu.

• Thathurts kullanıcısına yanıt
    Beyzbol ve Amerikan futbolu şeklinde devam ederler artık.

• Borderlands 3 dışında çöp. Onu da zaten oynamıyorum. Bari eli yüzü düzgün indie oyunlar verseydiniz.

• PS Plus eski kullanıcılarını tatmin etmemeye devam ediyor. Benim gibi yeni oyuncuların ise korkmasına gerek yok, bence mevcut kütüphane + kardeşlik ile alınıp, bitirince satılabilecek oyunlarla hala iyi bir deneyim mümkün.

• Playstation plus extra üyeliğim var. Eski (3-5 yıllık) ve tutulmayan, az satılan tabiri caizse yada hiç satılmayan tüm oyunlar plus üyeliğinde mevcut. Sanırım playstation tarafında böyle olması normal, sonuçta yeni çıkan oyunları sunmalarını beklemiyorum. Lakin üyeliğim bittiğinde devam edeceğimi sanmıyorum. Kendi istediğim oyunu satın almam daha kârlı olacak. Bu arada oyun fiyatları inanılmaz yüksek bu çok can sıkıcı, bu türkiyedeki konsolcuları farklı alternatif arayışlarına itecektir çünkü herkesin üç beş bin lira verip oyun alması İMKANSIZ.

• borderland serisi eğlencelidir. Bir zamanlar epic bedavaya vermişti. şiddetle tavsiye ederim

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Xboxa geç

• recep.alp kullanıcısına yanıt

diablo ya indirim bekliyorum geçenkini kaçırdım şimdi gelmeyesi tuttu ya.

• turkelvis kullanıcısına yanıt

İlk üç yılı ps4 ilk üç yılından daha iyi aslında. 3.yıldan sonra biraz durgunlaştı.

• Ps5 e çok az oyun çıkıyor çıkanlar da çok pahalı galiba farkı alternatiflere yönleneceğiz

• Oyun yok ya çıkardıkları verdikleri ps plus oyunlarına bak çöp

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.