Şimdi Ara

Disney Plus reklamlı üyelik Türkiye'de kullanıma sunuldu: İşte yeni paketler ve fiyatları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu kadarda düşülmez artik bir ülke olarak para verip üstüne birde reklammı göreceğiz daha neler

• iyice abarttılar zaten en son 160 tl değilmiydi ucuz olsun diye getirmemişler aynı fiyata insanlara reklamlı almaya zorlamışlar bildiğin,bu platformların ücretleri çok saçma yerlere gitti artık

• Bu fiyata kafatasını alırlar anca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklamlı ucuz olacağına aynı paraya reklamlı getirmek neyin kafası acaba. Ayrıca daha yüksek kalite hizmet vereceğine dolby yide kaldırdı 5 kuruş ödemem . Geçen yıl yıllık almıştım 10 kez anca açmışımdır bitsin yenilemem .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • romedon kullanıcısına yanıt
    Disney sadece parasına bakar, ırkçılık umurunda bile değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Para. Verip reklam izliycem birde güle güle disney plus

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İlk gördüğüm an üyeliğimi iptal ettim salak falan sanıyorlar bizi herhalde

• Daredevil efsaneymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 15 Mart 2025; 17:56:2 >

• Reklamlı üyeliği exxen de kullanıyor ona neden ses etmediniz anlamadım.

• Cloud__Strife C kullanıcısına yanıt

Biz sadece reklamlı üyeliğe değil, bu Disney Plus'ın kaçıncı hatası. Daha önce de, önce yerli içerikleri kaldırdılar, sonra profil eklemeyi ücretli yaptılar, ardından Dolby ses teknolojisini kaldırdılar, şimdi de reklamlı üyelik saçmalığını çıkardılar. Hadi onu geç, bir de tüm üyeleri otomatik olarak reklamlı üyeliğe geçirmişler. Adamlar resmen kendi topuklarına sıkıyor, haberleri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufir -- 15 Mart 2025; 22:35:48 >
  • yusufir kullanıcısına yanıt

Teşekkürler detaylı cevap için.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.