Şimdi Ara

Disney Plus reklamlı üyelik Türkiye'de kullanıma sunuldu: İşte yeni paketler ve fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Disney Plus, 15 Ocak 2025'ten itibaren Dolby Atmos desteğinin kesileceğini duyurdu. Yani Dolby Atmos desteği vermicek birde bu kadar paramı vereceğiz o zaman niye atmos ses sistemi yaptırdık!!

• haQQo kullanıcısına yanıt
    En azından 4k çözünürlüğünü standart olarak veriyor bunlar Netflix ise 2025 de 720 p çözünürlüğüne bedava olması gerekir iken çünkü çağ dışı olduğu için utanmadan birde para istiyorlar bu pakete 😡

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sen Atatürk filmini yayınlama sonra git başka yerli yapımlar yayınlamaya başla. Bir de fiyat 365 tl. Ben geri iade kampanyasıyla yarı fiyatına netflix kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ermeni, Arap, Yunan arkadaşlar için sanırım. Zira Türk olan bir insanın bu platforma para vereceğine inanmıyorum. Veren varsa da sahtedir o insan. Türk olamaz. Ben yaptıkları ırkçılıktan sonra bırakın Disney+ kullanmayı sinemada bile herhangi bir Disney filmi izlemiyorum.

• Doğru

• Müslüman Disney yüklemesen cennete girersin

• Bu platform hala ülkede hizmet veriyor mu? Çevremde kimse yok abone olan. Ben de ülkeden çekildi sanıyordum :))). Burada yazılana göre Dolby Atmos desteğini de kapatmışlar. Üstüne bir de zam yapmışlar.

• Ocak ta 1 yıllık almıştım bir sonraki otomatik reklamlı olacak iptal etmezsem eğer, sen istiyor reklamsız o zaman verecek 3500 lira diye hesap ayarlarında da yazıyor zaten.

• İzlemek için hem üstüne para vereceğim hem de reklam izleyeceğim. Oldu.

• Hem para vereceksin hem reklam izleyeceksin. Daha çok para vereceksin Dolby atmos yok. Gülünç

• Ermeni diasporasına boyun eğen disneye kuruş vermem

• Kapitalistler iyice milleti enayi yerine koymaya başladı sonumuz hayrola

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanları inatla inattv ye IPTV ye yönlendiriyorsunuz. Para vereceğim ve reklam görmeye devam edeceğim. Kaçak Cehennemden ne farkı kaldı?

• Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt

Irkçılığın atasını yapıyor Disney. Sadece Türklere karşı da değil.

• Alllah akıl fikir versin. Hem para verecem hem reklam izliyecem. Yüzümüze karşı sövseydin bir de...

• Ahafdfdhahafd tamam ırkçılık yapıyor :D.

• Kendisine saygısı olan disney plus kullanmaz.

• para verecen bir de reklamlı  

• Bana indirimli sunmuştu üç aylık bu ay reklamlıya geçmiş.alacaksanız reklamlı almayın.30 dk'lık bölümü izlemek için neredeyse 10 dk reklam izledim.rezalet.
  • Bana indirimli sunmuştu üç aylık bu ay reklamlıya geçmiş.alacaksanız reklamlı almayın.30 dk'lık bölümü izlemek için neredeyse 10 dk reklam izledim.rezalet.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.