|
Bildirim
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goqhan06 -- 14 Haziran 2022; 10:18:57 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
öyle bir mail de gelmedi ikisinede. bazı yerlerde mail gelenler de bu fiyattan kayıt olmuş anlamadım gitti... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpben -- 14 Haziran 2022; 10:31:9 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suwar -- 14 Haziran 2022; 10:18:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
mail de gelmedi, ayrıca üyelik için 350 lira istiyor. şu 280 lira nasıl olacak anlamadım. |
müşteri hizmetleri sayfasına baktım; "14 hazirana kadar ön kayıt olduysanız 14 haziranda 24 saat içerisinde indirimli kayıt olabileceğiniz bir link bulunan mail gönderilecektir" yazıyor. neyse böyle bir mail gelirse iptal edip tekrar kayıt olurum artık yapacak bir şey yok. |
mail geldi fakat link falan yuok, disney+ a tıkladığımda hesabımı aktive edip ödeme sayfasına atıyor fakat ücret 350 lira. saçma sapan bir iş. madem böyle bir şey vardı ne diye önceden mailile üyelik aldın. o kadar bekle sonra 80 lira fazladan ver. hayatta vermem. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 14 Haziran 2022; 10:40:53 > |