< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Disney+ Türkiye'de! İşte fiyatı ve tüm merak edilenler (6. sayfa)
-
-
merkette netflix uygulaması 1 milyar, disney 100 milyon indirme. hala kıyaslayanlar var, normalde 8tl olması lazımdı 20 tl bile buna fazla çöp.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max2022 -- 14 Haziran 2022; 12:44:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çıkış yapıp sonra tekrar mailinize gelen tekliften yararlan kısmına tıklayın.
ve ödeme aşamasına gelin.
-
var.
-
Hocam size zahmet olacak, kaç sezonu var?
Ödemede problem yaşayan arkadaşlar kredi kartı isim yerinde türkçe karakter kullanmadan deneyin. Soyadım GÜRSOY du mesela Gursoy yazınca oldu.
-
Super Robot Monkey Team Hyperforce Go bile gelmiş ya, gözlerim yaşardı çok duygulandım :')
duplicartoyoutubepitch corrected, with the original 16:9 aspect ratio instead of the cropped one HD rips by coda-eleidan from Tumblrhttps://www.youtube.com/watch?v=Jm_6iAENMMY -
16, 17, 18 ve 19. sezonlar görünüyor uygulamada. Belki diğerlerini de zamanla eklerler.
-
Teşekkür ederim, umarım yakında tüm sezonlarını getirirler.
login sayfası siyah ekran kalıyor, telefonun turkcell ile ödeme yaptım şimdi netspeed ile giremiyorum pcden böyle bir problemi olan var mı?
-
16-17-18-19
-
herkese merhabalar,
samsung Qled smart tv ye app gelmicekmi ? işdeyim deneme fırsatım olmadı maalesef gelmeyecekse iade işlemi yapıcam nasıl yapılır açık provizyonda şu an 280 tl cvp lar için şimdiden çok tşk ederim.
-
4k 5600 bit
-
Ben q70a modelinde kullanabiliyorum sorunsuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok valla hocam oralarda da her yere baktım. teşekkürler yine de.
-
Xiaomi Mi Box bunu da akşam deneyip bilgi veririm.
-
Merhaba. Benim on kayitta sorun olmus galiba. Mail hicb8r klasore dusmedi. Rica etsem kullanmayacak bir arkadas linkini bana gönderebilir mi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mail adresiniz nedir?
gönderin bana
-
-
Kayıt olmama rağmen bana da kampanya maili gelmedi. Spam'i tanıtımları her yeri aradım ama yok. Mail alıp da kullanmayacak olan varsa ben de talip olabilirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X