Şimdi Ara

Disney+ Türkiye'de! İşte fiyatı ve tüm merak edilenler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
5
Favori
23.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halen cashback kampanyası gelmedi mi bankalardan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepthroattoyouall -- 14 Haziran 2022; 17:43:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtdespot M kullanıcısına yanıt
    Hocam 279 dan alsaydın ortak bulurdun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Turktelekom kullanıyorum ve mobil veri ile Disney plus a bağlanıyorum umarım kısa sürede sorun çözülür

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deepthroattoyouall kullanıcısına yanıt
    Paycell de mevcut

• Arkadaşlar Philips android tv de içeriği oynatma kısmında hata alıyorum. Yaşayan veya çözen varmı

• Badi Ekrem kullanıcısına yanıt
    Bendede öyle. Bende hiç açılmadı bile.

• BenFero kullanıcısına yanıt
    Nişanlımın telefonundada bu hata var. Bende mobilde sorun olmadı tv de sorun oldu. Genel disneyle ilgili sanırım düzelir birkaç güne

• forever eagle kullanıcısına yanıt
    Netspeed evet

• Babamların evdeki ttnet bağlantısında da açılmıyor ama telefondan Vodafone hücreseli hotspot paylaşınca açılınca giriyor. Mi Box 4k ile .

Lakin benim evde de ttnet olmasına rağmen ben Samsung tv nin kendi uygulamasıyla rahatça girebiliyorum. Var mı bir çözümü acaba?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91EE1B1DA -- 30 Temmuz 2022; 3:48:4 >
  • draxis kullanıcısına yanıt

ahahhaa komikmiş  

Yalnız türkiye ekibi bizim yıllardır türkiye'de iş yapan disney türkiye ofisi zaten. farklı kişiler değil yani.

• Uwais kullanıcısına yanıt
    87.50tl ye gerek yok 70tlden 3 adam bul gene millet ortak olur miktar fazla olunca giren daha az olur.

• draxis kullanıcısına yanıt

Türkçeyi düzgün yazamıyor, gelmişler canlı destek birimine koymuşlar.

• Mi box 4k s android tv dönüyor dönüyor açmıyor.

• Benim mailim hala gelmedi. Maili sonradan gelen var mı?

• saintroyo kullanıcısına yanıt

Bende de durum aynı.

• arda_yaman kullanıcısına yanıt
    Tt nette güvenli İnternet aile profili ise açmıyor standart profil olması lazım

• Rarbg den indirdigim vizyon hollywood filmleri bile bes para etmez eski kalite film yok izlenip de unutulmayacak , bos yapimlar , hele leonardingo nun filmi rezalet bk tandi yarisina gelmeden biraktim silldim . Kalite film yok eskisi kadar . Marvel falan ayri da cogu hollywood filmi dokuluyor . Boyle ortamda size ne sunacaklar her zaman kapitalist boktan istiraklere nefret eder oldum degismiycem de resmen bizi kulturlerinin icine cekmeye calisiyorlar . Yapsa ya soyle ozel kanallardaki boktan dayatma turk dizilerinden daha kalitelilerini keyifle izlesek . Ben mecbur muyum abuk subuk amerikan kulturu dizilerini izlemeye . Ucuz olsa bile hayatta para vermem sevmiyorum parali yayinlarin film ve dizilerini . Sevdigim tek dizi cobra kai di gerisi bana palavra ve zirva

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 14 Haziran 2022; 20:28:46 >
  • Akbaba89 kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı silin modemi kapatıp açın disney tekrar yükleyin düzeliyor

• Sanal kart limitini 280TL yaptım almayı başaramadım mobilden PC den çerezleri siliyorum farklı tarayıcı ile ne yaptıysam olmadı ödeme 349 un altında 279 görünüyor ama sanal kattan ödeme alamıyor var mı bir çözümü?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.