ben 300 e ayarlayıp aldın 279 çekti, son sayfada 349 göründü ama < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Disney+ Türkiye'de! İşte fiyatı ve tüm merak edilenler (9. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Üyeliği açtım bir kişilik yer var.
Edit:
SATILDI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TREMİLA_ -- 14 Haziran 2022; 21:31:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
izleme sınırı 4 ya indirip izleyince de o sınır aktif mi yoksa sadece online izlemeler icin mi
-
Malesef olmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Netflix'e de üyeyim Prime Video'ya da üyeyim; henüz almadım ama muhtemelen Disney+ da alacağım. Açıkçası ücretinden bağımsız benim için aralarından en vazgeçilebilir olanı Netflix. Zira içerisinde dandik ergen işi dizileri dışında doğru düzgün 'kült' dizi, film vs yok. Olan çok az film seçkisini 4k parası verseniz dahi 4k izleyemiyorsunuz. Doğru düzgün dizi izleyemiyorsunuz. Ellerinde olan ve bana hitap eden tek tük dizisi var ki onların da bir kısmını bıçakla keser gibi ortasında kestiler; örneğin Mindhunter. Bu şartlar altında aylık 12 tl verdiğim blutv de, aylık 8 tl verdiğim prime video da bana netflix'ten çok daha fazla hizmet ediyor. Disney+ ise bunlardan çok daha fazla içerik sunuyor. Sırf Star Wars içerikleri bile seriyi, türü seveni çoşturur. Aynı şekilde Prime Video'da da Star Trek seçenekleri mevcut, Picard bile tek başına Netflix'i döver.
Ne diyeyim, saçma sapan squid game gibi ergen işleri izlemek isteyen Netflix'te kalabilir, ben şu anda stranger things'i bekliyorum izleyip muhtemelen 5 yılı geçkin süredir açık tuttuğum hesabımı iptal edip disney+'a geçeceğim.
-
netspeed ile bağlanınca bende de sorun oluyor farklı iss ile sorun olmuyor, netspeedin çözmesi gerek bunu
-
Muhtemelen cgnat'dan kaynaklanıyor bu problem. Kendi kendinize yapabileceğiniz tek şey statik ip almak olacaktır. Sorunu Disney'e yazıp sorunu çözmelerini isteyin öncelikle.
-
netspeed biz de sorun yok diyor. bir kaç güne düzeltmezlerse geçiş başvurusunda bulunurum
-
Cebinizdeki her kuruşa talipler. Nefes almak bile ücretli artık.
Hepsine abone olun gitsin.
-
Netspeed ana konusunda da aynı şey konuşuluyor, bunu kesinlikle ve hızlıca netspeed'in çözmesi gerek yoksa çok kullanıcı kaybedecek.
-
Netflix, exxen, blu veya diğerlerinin aboneliğimi hep arkadaşlar ile ortak alır kullanırdım. Aylık 30-40 liraya hepsini kullanırdım. Ama son zamanlarda izleyecek bir şey bulamayınca hepsinden çıktım. Disney' de Marvel olması benim için yeterde artar. Aylık 5.83₺ gibi bir şeye izleyeceğim. Sizi bilmem ama bence değer.
Dolandırıldım.K.K.T.C de yaşıyorum.Bir yıllık abone bedelini 349 tl yatırdım.Parayı banka kartımdan çekti.Ama platforma girmek istediğimde DİSNEY ARTI bulunduğunuz yerde kullanılamıyor uyarısı geldi.
-
Daha çok izleyin. Hepsini izleyin. Ama üretmeyin düşünmeyin. Uyuşturun kafaları.
-
VPN ile kendini Türkiye'de göster.
-
Bende netspeed kullanıyorum. Girince siyah ekran hatası alıyorum.
-
Netspeed online işlemlerden talep açtım, bu sorunu çözemezlerse farklı isse geçeceğim.
-
Arkadaşlar merhaba eminim içinizden birisinin başına gelmiş olabilir. Dolby vision destekli filmler de karanlık oluyor mu ekran. Daha sarımsı mat ve parlaklık Gözle görülür şekil de azalıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba?
14 hazirandan önce üye olmuştum fakat 350 tl istiyor yıllık üyelikte benzer durum başına gelen var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X