Şimdi Ara

Disney+ Türkiye'de! İşte fiyatı ve tüm merak edilenler (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
5
Favori
23.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öyle bile olsa fiyat olarak gayet uygun

• İndirimli başvuru yaptım gelen maille kayıt yaptım ödemede hata verdi defalarca. Sonunda ödedi kredi kartıyla onda da 350₺ çekti malesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • uurr61 kullanıcısına yanıt
    müşteri temsilcisine ulaşırsanız aradaki farkı iade ediyorlarmış haberiniz olsun..

• antique kullanıcısına yanıt
    Bugün 2 kere denedim ama başaramadım. Teşekkürler ara ara yine deneyeyim

• 5+1 ses sistemi olanlar özellikle windows store dan uygulamayı indirip izlesinler şahane keyifli destekleyen film ve dizilerde 😉

Sanal karta 290 attım yine kabul etmiyor. 350 atsam çeker muhtemelen milleti niye uğraştırıyorsun Disney direk 280'i çek milleti kıllandırma.

Müşteri hizmetlerini aradınız mı para iadesi yaptılar mı?

• shadow006 kullanıcısına yanıt
    Ben de sanal kart yaptım sizin gibi defalarca denedim olmadı. Sanal kartın limitini 350 yaptım yine olmadı. Kredi kartıyla birkaç denemeden sonra çekti. Müşteri hizmetlerine ulaşamadım malesef. Arama yok daha yeni olduğu için sanırım. Anlık yazışma var ona da bağlanamadım birtürlü. O da saat 08:00 ile 22:00 arasında aktifmiş

• Açıldığında 3 günlüğüne herkese indirimli fiyattan satsalar bu sıkıntıların hiçbiri olmayacak. Resmen daha hizmet başlamadan desteğe bağlanıyor herkes...

• Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

gmaille kaydolmadım

Chrome ile olmadı ödeme adımında takıldım Microsoft Edge ile tek seferde hallettim.

Chromedaki oturumu kapatıp maildeki kayıt linkini Edge'ye yapıştırdım aynı mail ve şifre ile işlemleri tamamladım. Sanal karta 310 atıp üyeliği yaptım lakin 280 değil de 290 çekti yani 10 tl fazla aldılar.

Üyeliği başka biriyle sorunsuz olarak paylaşabiliyor muyuz?. Kardeşimle paylaşmak istiyorum.

Ben malesef hep chrome da denedim. Üyelik paylaşımında sorun çıkmadı 3kişi kullandık bugün.

Evet paylaşabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcdilsiz M kullanıcısına yanıt
    Ben zaten o mail üzerinden gittim ödeme ekranına. Aylık 35₺ yıllık 350₺ yazıyordu. Ödeyerek yanlış yaptım anlaşılan..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bazı bankalar yurtdışı işlemi olduğunu algılayarak eğer kartınızı yurtdışı harcamalara kapalıysa ücreti çekmiyor

bazıları da komisyon koyuyor maalesef neye göre belirlendiğide belli değil herkese aynı komisyonda kesilmiyor onun için siz kartta 280 tl yer acarken sanalda komisyon olayından parayı çekemiyor disney

dün paycell le aldırdık arkaşa sorun cıkmadı

• Xiaomi Mi Tv Stick denendi, olumlu.

• Dün ETERNAL'i izledim IMAX Enhanced 5.1 ile mükemmel bir deneyim yaşattı.
    https://help.disneyplus.com/csp?id=csp_article_content&article=imax-enhanced
    Platform tavsiye olunur.

• Bende Dün Obi-Wan Kenobi 'yi izledim. internetten 4K indirmiştim Renklerinde kaymalar oluyordu.

Disney Plus'da sorunsuz izledim.

• Marvel’in bütün filmleri var mı? Bir de vizyona giren filmleri ne kadar süre sonra platforma koyuyorlar acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Denemek için aldım ,dün biraz kurcaladım .Kaliteli yapımlar, filmler var ama sanırım yine de Netflix'e rakip olamıyacak .Netflix okyanus gibi ,bunlar daha göl gibi kalıyor.

• Defalarca yazılmış, mail tanıtım , reklam spam klasörüne düşmüş olabilir oraları da kontrol edin. Sonra üstte 349 yazsa da ödemede 279 cekiyor denmiş. Sanal kart olusturup limitimi 280 yapın risk almadan deneyin, görün

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.