|
Disney+ Türkiye'de! İşte fiyatı ve tüm merak edilenler (10. sayfa)
-
-
kartı kullanırken üyelik tamamlarken yani son aşamada 279.90tl alıyor benden o kadar aldı
-
hocam daha önce mail adresimi girmiştim siteye 14 hazirandan önce ve hiç şifre fln oluşturmamı istememişti. şimdi de 350 tl istiyor sizde de aynı mı oldu durum
-
evet 349 yazıyor ama ödemeyi 279 olarak aldı emin olamıyorsan sanal kart oluştur ve limiti 280 tl yap kafan rahat olsun :D
-
tamamdır öyle deneyim sağolun hocam
-
sanal kartla denedim limit yetersiz hatası verdi mail atacağım helpdeske
-
bendende 350 tl aldılar. telefon ile itiraz edeyim dedim, telefonları arızalıymış..
-
hocam 14 hazirandan önce sitede sadece mail adresi giriliyordu hesap oluşturamamıştım ben. mailime de bildirim gelmemişti. iki defa mail adresimi kaydetmeye çalışmıştım kayıt alındı demişti sadece sizde de aynı mıydı durum?
-
Evet. Ama ödeme ekranında %15 indirimli diyordu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben denedim maalesef olmuyor, mail gelmesini veya tam ödeme yapıp iade alacagım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam mail kutumu kontrol ettim. sabah mail atmışlar fırsattan faydalanmak için. oradaki bağlantı üzerinden üyeliği tamamlayıp ödeme yaparken 280 tl istedi ve oldu şu anda. sizde mail kutunuzu kontrol edin spama düşmüş olabilir
-
100 yıllık filmlerle doldurmuşlar. Çoğunu izlemişsinizdir. Fiyatına aldanıp almayın. İçerik boş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sabahtan beri maili bekliyorum 2 kere kayıt yaptırdım aynı mail üzerinden ama hala gelmedi gelmezse yarın müşteri hizmetlerini darlicam spamada baktım konuyu sabahtan beri okuyorum sistemsel hata diye söylemiş arkadaşın biri ama umarım yarına kadar gelir mail 24 saat mevzusundan ötürü gelmezse desteğe gidicem direk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diavelin -- 14 Haziran 2022; 23:42:35 > -
LG Webos 1.4 televizyona uygulaması olmaması çok büyük bir kayıp olmuş.
-
Tanıtım bölümüne düşüyor gmailde.
Ev internetiyle giriş yapamıyorum, siyah ekran olarak kalıyor. Çözümünü bilen var mı?
Edit: Önceki sayfada gördüm, Netspeed kaynaklıymış. Konuyu okumadan mesaj yazmamanın önemi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 15 Haziran 2022; 0:26:35 > -
bende de LG webOS var. Sabah açtığımda otomatik gelmiş menüye Disney+ Uygulaması. Bugün indirimli fiyattan hemen abone oldum. Filmleri falan 4K olarak izletiyor harika bence. Netflix varsa sizde de olması lazım. Kontrol edin bence.
-
Bugün bende yıllık abonelik aldım. Netflixde var ve TV'de kullanıyorum. SmartTV'de bu tür uygulamalar şart bence. Netflix açıkcası son zamanlarda çok sıktı. 2 sene önceye kadar çok güzeldi ama son zamanlarda hep aynı tür saçma boş filmler diziler var. İzlenecek dizileride 2 sene çıkartmıyor zaten. 20dk süreli 8 bölümlü diziye 3 sene bekletiyor. Allah var TV'deki uygulaması 10 numara ama içerik git gide boşaldı. Disney+ şuan görüntü ve içerik kalitesi ile hoşuma gitti. Uygulama netflix kadar iyi değil ama amazon primevideo kadarda kötü değil. Görüntü kaliteside 10 numara. HD netflix sonrası 4k iyi geldi.
-
Hesap alan arkadaş varsa bir kişilik yer ayirsin özel mesaj atın yarın numaramı atarım.
türk insanı cidden koyun gibi
zamanında netflix diye diye abarttılar.aldık.daha kemal sunal filmlerini yeni diye kakaladılar
elle tutulur 10 tane yapıt geçmez
buda böyle olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X