Şimdi Ara

Distopya hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Distopya türüne internetten baktım hoşuma gitti. İlk ne ile başlayayım Cesur Yeni Dünya, Otomatik Portakal, 1984 güzel duruyor hangisi ile başlamam gerektiği ve kitap hakkında bilgi verir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cesur yeni dünya ile başla bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik Portakal tamamen bir distopya eseri sayılmayabilir. 1984'ü tavsiye ederim başlangıç için.
  • 1984
    Fahrenheit 451
  • Aslında Yevgeni Zamyatin- Biz distopya türünün başlangıcı sayılır, Orwell ve Huxley e direk ilham olmuş bir roman. Yine de diğerleri kadar yaygın bir kitap değil. Bence sen hepsinin konusuna bak istediğini okursun. Ben Biz'i aldım kenarda duruyor şuan okuyamadım bir türlü. Zaten burdakilerin çoğu da Distopya ya Biz ile başlamamışlardır muhtemelen. Ben 1984 ile başladım okuduğum en iyi kitaplardan biri diyebilirim, hatta belki en iyisi.
  • Ben de cesur yeni dünya diyorum. iyi kitap, akıcı da.al bitir diğerlerini de okursun üstüne.

• Sağolun beyler konularına bir baktım cesur yeni dünya ilgi çekici geldi sonra da 1984 okurum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tengricilik hakkında kitaplar
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fahrenheit 451 diyorum

• Önce hayvan çiftliği sonra 1984 ardından Cesur Yeni Dünya öneririm. Hayvan çiftliği distopya olmasa bile ön hazırlık niteliğinde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.