Şimdi Ara

DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİ CİHAZ ALIYORUM DİYE KANMAYIN,OKUYUN !!!!...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün kliksa dan internetten cep telefonu alayım dedim,distribütör garantisinde yazmışlar,detay vermemişler,açıp sordum müşteri hizmetlerine,o da detay vermek istemiyor,zorlayınca dubai-intel-delta firmalarının ismini verdi,e bunlar distribütör değil ki,paralel ithalat,niye distribütör garantili yazıyorsunuz?,kliksa olacaksınız bir de dedim ,sustu,netten alışveriş yaparken de distribütör garantili lafına kanmayın,araştırın,bunu en güvenilir firmalar yapıyor…cihazınız bozulduğunda da,bu firmalarla muhattap oluyorsunuz…

Bir de yeni bir olay çıkarmışlar,bunu sadece gen-pa mı yapıyor bunu bilmiyorum ama:,diyelim gen-pa dan samunsung marka bir cep telefonu aldın,bozulduğunda ya da servislik bir işin olduğunda,garantiye samsung firması bakıyor,gen-pa teknik servisine yollamıyorsun,geçenlerde yazılım ile bir soru sorayım gen-pa ya dedim,samsung cep telefonumu oradan almıştım,müşteri hizmetlerinin verdiği cevap:,”satışı biz yapıyoruz ama garanti ve teknik servis konusunda samsung u arayın” oldu…E gen-pa garantili cihaz aldım,bozulduğunda garanti ve teknik servise siz bakmıyor musunuz dedim,hayır samsung bakıyor dedi…Antirikuntin işler çıkarıyorlar hergün,o zaman niye gen-pa garantili cihaz alıyorum???…Bunu her firma mı yapıyor ve her marka için gecerli mi bilmiyorum ama ditribütör garantili cihaz alıyorsun,başka bir dsitribütörün garantisinde çıkıkyor…

Alayı dolandırıcı,distribütör garantiinde cep telefonu alıyorsun,millet ağlıyor,şarzım hemen bitiyor diye,telefonun kapağını aç,pile bak made in china:))…Telefon korea malı,pil chına,koysana orjınal korea malı da millet rahat etsin,telefonu kontrol için açıyoruz diyorlar,ona da inanmıyorum,korea malı pili çıkarıp,chına pili takıyorlar içine,sonra o çıkardıkları pili, sitelerinde100tl ye satıyorlar,milletin de chına malı pille anası ağlasın…

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.