Şimdi Ara

Divine Divinity & Beyond Divinity (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
2
Favori
15.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

1920*1080 seçeneğiyle açınca da oyun ekran küçülüyor tam ekran olmuyor böyle de bir sorun var şimdi :)

1080p oynayalım diye indirdim ama böyle.

Anladım hocam.

ama hallettim :)

ilk çıkan introdan sonra görüntü tam ekran oluyormuş.
  • çok severim şirkette kafa bi şirket o easter eggs ler çok güzel birinde kendi ofislerini koymuşlardı :D
    Ayrıca Divine Divinity 2 de ciddi manada güzel bi oyun yeni çıkacak oyunuda ilk oyun tarzında yapıyolar o da güzel olacak gibi baya bekliyoruz kurye sattım almak için(dota itemi :D)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

çok severim şirkette kafa bi şirket o easter eggs ler çok güzel birinde kendi ofislerini koymuşlardı :D
    Ayrıca Divine Divinity 2 de ciddi manada güzel bi oyun yeni çıkacak oyunuda ilk oyun tarzında yapıyolar o da güzel olacak gibi baya bekliyoruz kurye sattım almak için(dota itemi :D)

alan oluyor mu öyle kuryeleri felan :)
  •  Divine Divinity & Beyond Divinity

Aleroth'dan taze taze 1920*1080
  • quote:

Divine Divinity & Beyond Divinity

Gayet güzel ve hoş olmuş.Helal olsun kaç yıllık oyuna bu zamanda destek verdikleri için.

Saolun hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

çok severim şirkette kafa bi şirket o easter eggs ler çok güzel birinde kendi ofislerini koymuşlardı :D

alan oluyor mu öyle kuryeleri felan :)

oluyor ya markette satıyorum dolara onlada oyun alıyorum heralde bana para kazandıran böyle hakkıyla tek oyun dotadır :D çok geçim sağlamalık bi kazanç değil ama steamden ne istesem alıyorum bedavaya :D
  • quote:

İyiymiş :)

Gökhan abinin Türkçe yerelleştirme kataloğuna girecek oyunlardan.
    Ya da başka oyunlarda olabilir. ( Elder Scroll'ün çevrilmeyen diğer oyunları gibi )

• çok güzel bir oyun, oynarken başından kalkmak istemiyor insan.
  • 1080p çözünürlüğü için herhangi bir patch e gerek yok arkadaşlar. Oyunun içindeki config dosyasından çözünürlüğü değiştirebiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 19 Şubat 2014; 13:38:47 >
  • Divinity Bundle
    Divine Divinity
    Beyond Divinity
    Divinity 2

https://www.humblebundle.com/weekly

3 oyun yanında 3 oyunda daha ( age of wonders ) 6 oyun 6 dolar :)
  • Oyuna bira kaç yıl önce başlamış ve bodoslama oynayıp daha ilk köyden çıkamayıp bırakmıştım oynamayı:)
    Şöyle item dizip, vur kır parçala tarzında bir oyun canım çekti yine ve bu oyun geldi aklıma. GOG versiyonu ile, hikayeyi takip edip her deliğe girerek yeniden oynamaya başladım ve oyun bağımlılık yaptı ama çok sabır ve vakit isteyen bir oyun.
    Beklediğim gibi sadece yaratık öldürmek üzerine çıkmadı oyun. Sıradan bir hack & slah oyunlarından oldukça farklı bir tarzı var oyunun. Hikayesi de oldukça güzel. Sesler, karakter modellemeleri, esprili diyaloglar... Zamanına göre harika bir oyunmuş.

Lord koruyucusu iken bulaşık yıkadığınız, yanınızda saman balyası taşıyıp yatak yaptığınız, skeletonların kendi arasında felsefi konuşmalar yaptığı kaç oyun var ki?

Warrior oynuyorum ve level 27 şu anda. Diğer sınıfların skillerini seçebilme özgürlüğü de güzel olmuş ama insan neye vereceğini bilemiyor başta. Ben yabancı bir kaç kaynaktan yararlandım karakter gelişimi hakkında bilgi almak için ama çok da kaynak yok karakter gelişimi hakkında.

Karakterim bu, Wish Well 'de 10k altın bağışlayıp +10 Strength aldım;

Her levelde 2 str 2 agility 1 constitution veriyorum. Oyuna başlarken sword - shield oynamayı düşünüyordum ama elime geçen two handed bir sword ile fikrim değişti :)
    Warrior ağacından Sword Expertise, Augment damage, Augment Defense, Enchant Weapon, Spiritual Damage'yi fullemeyi düşünüyorum. Repair ve Reflect Missiles'e bir puan verdim.
    Mage skillerinden Restoratin ve Freeze'e açık , oyunun başında çok işe yarıyor bu iki skill. Restration zaten bir görevi bitirince açılıyordu, puan vermedim.
    Survivor ağacında ise Identify üç puan, Deadly Gift bir puan verdim. Özellikle Deadly Gift skilliyle kullanılan Scropion'lar zorlu düşmanlarda iyi iş yapıyor oyunun başında.
    Kalan puanlara karar vermedim daha, ilerledikçe duruma göre vermeyi düşünüyorum. Önerilere açığım :)

Ayrıca, geçmişte bazı oyunlarda yaptığın yardımların ve hd modu ile attığın ss ile oyunu hatırlamamı sağladığın için teşekkürler @VII_outLaw :) Bu arada yunun çözünürlüğünü çok yükseltince tam göz bozmalık oluyor oyun :) Baktım olmuyor çözünürlüğü 1024 * 768 yaptım öyle oynuyorum.

@VII_outLaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 23 Mayıs 2014; 23:42:51 >

• öyle halen böyle detaylı oynayan görmek hoşuma gidiyor :)

TV'ye takıp oynamıştım öyle bana çok güzel görünmüştü bu arada.
  • Divine Divinity için bir karakter başlangıç rehberi var mı acaba? Oyunun başında neye yatırım yapmalı ilk oyun için hangi karakteri açmalı skill olarak ve attb. olarak hangisine puan verilmeli bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

Divine Divinity için bir karakter başlangıç rehberi var mı acaba? Oyunun başında neye yatırım yapmalı ilk oyun için hangi karakteri açmalı skill olarak ve attb. olarak hangisine puan verilmeli bilemiyorum.

Chaos7

Tekrar oynamak için yükledim zamanım olmadı ama bana kalırsa kendi seçimlerin ile oynamalısın.
    Harita sistemi aynı Orginal Sin gibi bazı bölgelerdeki yaratıklar güçlü kesemiyorsun bazıları tam dişine göre.
    Şimdi ne karakterle oynayacaksın oda önemli tabi ama pasif skiller hepsi için geçerli.
  • Şimdi mesela mage açayım diyorum. Ama ilk başlarda idetify gerekli midir bilemiyorum. Alchemy kasmalı mı yoksa yerde bulduğum potionlarla götürebilir miyim? Olmazsa olmaz skiller nelerdir mesela?
    Bir de survivor mu nedir onu açayım dedim ama onun saldırı türünü bulamadım. Yani dexer bir char gibi ama hem kırılgan hem de özel bir saldırı yeteneği yok gibi g eldi bana. Yalnız güzel sneak şekilde ilerliyor.
  • quote:

Şimdi mesela mage açayım diyorum. Ama ilk başlarda idetify gerekli midir bilemiyorum. Alchemy kasmalı mı yoksa yerde bulduğum potionlarla götürebilir miyim? Olmazsa olmaz skiller nelerdir mesela?
    Bir de survivor mu nedir onu açayım dedim ama onun saldırı türünü bulamadım. Yani dexer bir char gibi ama hem kırılgan hem de özel bir saldırı yeteneği yok gibi g eldi bana. Yalnız güzel sneak şekilde ilerliyor.

Bende bu sefer büyücü ile oynayacağım Alchemy felan daha önce kasmadım ana karakterim savaşçıydı onun için ayrıca identify, lookpick skilleri fulleme ilerleyen zamanlarda görevlerden dolayı +1 alıyorsun zaten.

Savaşçı, Hırsız , Büyücü yollarından verebileceğin uygun talentler var.
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Epey bi ilerledim şu durumda, Elven council memberi seramoni itemlerini bularak ikna ettim ve büyülü sözleri söylettim. O Zandalor'un yanına ışınlanınca ben de hemen Elf kızına yürüyeyim dedim tam yanından geçiyordum kız öldü :) Sonra köye bir bakınayım dedim tüm köy kılıçtan geçmiş. Ne iş anlamadım... Hayır köyde bir elf kalmış ona soruyorum onun da dünyadan haberi yok...
    Yalnız bunca zaman nasıl oynamamışım hayret ediyorum. Mükemmel derecede sardı beni.
  • quote:

Epey bi ilerledim şu durumda, Elven council memberi seramoni itemlerini bularak ikna ettim ve büyülü sözleri söylettim. O Zandalor'un yanına ışınlanınca ben de hemen Elf kızına yürüyeyim dedim tam yanından geçiyordum kız öldü :) Sonra köye bir bakınayım dedim tüm köy kılıçtan geçmiş. Ne iş anlamadım... Hayır köyde bir elf kalmış ona soruyorum onun da dünyadan haberi yok...
    Yalnız bunca zaman nasıl oynamamışım hayret ediyorum. Mükemmel derecede sardı beni.

Çok sevindim öyle olmasına aslında son çıkan oyun Orginal Sin de sıra tabanlı değilde böyle olacaktı var ya o zaman daha mükemmel olurdu.
  •  Divine Divinity & Beyond Divinity

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaos7 -- 1 Şubat 2015; 19:05:37 >
  • Kickstart ile yayinlanan Divinity: Original Sin , oynamazdan once seriye tekrar basladim. DD tum yan, ana ve hidden questler ile kapatmistim. Su an Beyond Divinity ile devam ediyoruz... haydi hayirlisi.

Bu seri herkese tavsiyemdir. oyunlar GOG uzerinden sorunsuz calismaktalar.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.