Şimdi Ara

Divine Edges Online 2 [1 Mayıs 2013]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba, 8 Kasım 2011 tarihinde açılan Divine Edges Online bir süre online kalıp 20 Temmuz 2012'de kapatılmıştı.
    Önümüzde ki hafta 1 Mayıs 2013 Tarihinde açılacağı açıklanan Divine Edges Online çalışmalara devam ediyor.

Çeviri işlemlerinin sürdüğünü belirten yönetim kadrosu, ayrıca Level sınırını 100'e çıkardıklarını, Grafiklerde değişiklikler yapıldığını,
    Yeni itemler, yeni Harita'lar, yeni yaratıkların eklendiğinide bildirdi.

Oyun 2.5D olmasına rağmen Çin ve Kore sunucularında fazla sayıda oyuncusu bulunmakta.
    Çoğu oyunda illegal olarak kullandığımız Bot sistemi burada karşımıza Legal olarak çıkıyor ve oyuncuları bilgisayara bağlamaktan kurtarıyor.

oyun PvP ve PvE zevkini bize veriyor, Harita'larda PvP açabiliyor, duello yapabiliyorsunuz, Çekişmeli geçen savaş alanında sadece birbirinizi öldürmek için değil Kule almak için savaşıyorsunuz. Rakibin bayrağını kesip zafer umudunu kaybetmesini sağlamakta ayrı bir zevk katıyor oyuna.

Kral'ında ayrı bir havası var. Unicorn'un üzerinde pelerinli bir karakter oluyorsunuz. Yetkilerini tam olarak bilmediğimden yalnış bilgi vermek istemiyorum.

1 Karakter üzerinde 2 Adet karakter'iniz oluyor. ''R'' tuşu ile bir diğer karakterinize geçebiliyorsunuz.
    örneğin Harita'da party'nizde EXP kasıyorsunuz ve Heal veren bir karaktere ihtiyacınız var. Eğer 2. düzeniniz Heal (Sihirli Çalgılar) ise ''R'' tuşuna basıp 1 saniye içerisinde Heal karakterine geçip party'nize yardımcı olabiliyorsunuz.

1 Mayıs 2013 Tarihinden önce bir Kapalı Beta olması muhtemel gibi gözüküyor ve aklınızda ki soru oyunda ki karakterler sıfırlanacak mı ?
    Evet ! oyun tamamen sıfırlanacaktır.

Oyunun gelişmelerini Face sayfasından ve Forum sayfasından takip edebilirsiniz.

Oyundan Görüntüler

Oyun içi Boss ve Mob'lar

Oyun'dan eski video görüntüleri

Bir klanın çektiği savaş videosu

Bir Pençe karakterinin Kaos kulesi'nin son BOSS'unu keserken çektiği video

20 Kademeli Ücretsiz Vip sistemi, Bizim Levelimize göre artan bir vip sistemimiz bulunuyor,özellikleri;

Facebook sayfasında bazı fake hesaplar oyunun açılmasının 1-2 ay ertelendiğini yazıyorlar, doğrulamak için ya Facebook sayfasına mesaj atınız ya da o yorumu yapan kişinin profiline bakınız, eğer Divine Edges Online facebook sayfasına ait değilse itibar etmeyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proxnia -- 22 Şubat 2013; 12:41:22 >

• geçen sene temmuzda kapanmıştı bu sene mayısta çıkıyorsa temmuz 2014 de kapanır gene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunt1 -- 5 Şubat 2013; 4:33:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunt1

geçen sene temmuzda kapanmıştı bu sene mayısta çıkıyorsa temmuz 2014 de kapanır gene

Firma değişikliği nedeniyle kapanıcağını pek sanmam ayrıca oyun çok çok değişiyor ama hala 2.5D, yinede kendini oynatıyor.
  • bu oyuna artık güvenipte para yatırana ne derler bilmiyorum mauyısta açılır temuzda kapanır :D seneye divine edges 3 çıkıcak derler lvl 120 oldu denir o kadar :D
  • Eski firma varken öyle evet,bende yatırdıklarımı geri alamadım, şuan firma değişti ve ne olacağını bilmiyoruz ayrıca oyun içi çoğu player'la iletişimdeyim oyunu beklediklerini söylediler, oynanmıycak olsa üst seviyelere gelen klanlar neden beklemede olsun :)
  • Güncellendi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proxnia

Eski firma varken öyle evet,bende yatırdıklarımı geri alamadım, şuan firma değişti ve ne olacağını bilmiyoruz ayrıca oyun içi çoğu player'la iletişimdeyim oyunu beklediklerini söylediler, oynanmıycak olsa üst seviyelere gelen klanlar neden beklemede olsun :)

nerden bileceksinizki geleceğimi görüyorsunuz belki buda aynısı olcak firma değişse ne olcak ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunt1

quote:

Orijinalden alıntı: Proxnia

Eski firma varken öyle evet,bende yatırdıklarımı geri alamadım, şuan firma değişti ve ne olacağını bilmiyoruz ayrıca oyun içi çoğu player'la iletişimdeyim oyunu beklediklerini söylediler, oynanmıycak olsa üst seviyelere gelen klanlar neden beklemede olsun :)

nerden bileceksinizki geleceğimi görüyorsunuz belki buda aynısı olcak firma değişse ne olcak ^^

oyun açıldığından beri oynuyorum ayrıca oyuna ait bir forumum var ve hemen hemen hepsiyle görüşüyorum :)
    Firma ne yapar bilemem,eski firma oyuncuyu aldırmadan kısaca kafasının dikine gitti ve kaybetti, eğer bunun bilincindelerse aynı şekilde davranmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proxnia -- 5 Şubat 2013; 21:12:46 >

• Güncellendi...
    20 Kademeli ÜCRETSİZ V.İ.P sistemi eklenmiştir.
  • Pek tutulacak bir oyuna benzemiyor açıkcası. Eğer bir oyun açılıp bir kaç sene sonra kapandıysa, ne yaparsan yap o oyun bitmiştir. Milletin hiç umrunda olmaz ''ben bunu oıynamıştım kötü oyundu kapanmıştı şimdi 2-3 yenilik eklemişler açmışlar peh geç'' diyecek çoğu. O yüzden buda kapanacaktır eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Pek tutulacak bir oyuna benzemiyor açıkcası. Eğer bir oyun açılıp bir kaç sene sonra kapandıysa, ne yaparsan yap o oyun bitmiştir. Milletin hiç umrunda olmaz ''ben bunu oıynamıştım kötü oyundu kapanmıştı şimdi 2-3 yenilik eklemişler açmışlar peh geç'' diyecek çoğu. O yüzden buda kapanacaktır eminim.

Bi bakıma doğrusun ama öyle düşünmeyen kişi çok, getirilen yeniliklerden ziyade eksiklikler, çin server'inda olup TR'de olmayanları türkçeleştirip getiriyorlar, oyunun kapatılmasının sebebi firmanın ilgisizliğindendi kim ne derse desin bu böyledir. şimdi firma değişti, kesin konuşamam ama eskisi gibi %100 paraya dayalı halde değil, ne olacağını bilemem oyunu savunmuyorum benimde itemlerim, char'larım gitti yinede sıfırdan başlamak iyidir :)

• Konu güncellenmiştir.

-Facebook sayfasına bulunan fake hesaplar hakkında bilgi.
  • Oyunu Arkarena almış ve yeni adı Blade 9 olarak türkçe yayınlıyor

20 - 21- 22 Eylülde kapalı beta testi yapıyorlar.

Blade 9 Türkçe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.