Şimdi Ara

Divine Edges Online[Açık beta 8 Kasım] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
15.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de klan istiyom Nick: KilleRBee Class: Mage/Pençe Lvl:32 (Sınavlarım olduğu için pek fazla kasamıyorum)
  • Of olmadı ya bekleyeceğim bakalım 1 hafta sonra fatura sıfırlansın.O vakit geldiğinde şu güzelim oyuna başlarım.Çok hoş duruyor buradan ya inşallah bende lonca'nıza gelirim lotus'lara geçeceğim yalnız bayağı düşündüm bu tiplemenin iyileştirme ve destek olarak iki karaktere ayrılması beni az da olsa üzdü.Sanırım büyücü olmayacağım zaten bir arkadaş hasar hakkında yorum yapmış pek ısınamadım.Sanırım balta&çekiç olacağım anlaşılan oyunda büyücüye karşı zalimce davranılmış.Gerçi çoğu oyun böyle dayanıksız,az canı olan ve aşırı hasar veremeyen karakterler oluyorlar.Bazende hasar rekorunu paylaşıyorlar başka karakterlerle.1 hafta kadar indirip oynayamayacağım 1 hafta sonra alır mısın lonca'nıza

Senin çakman var shaiya forumunda haberin olsun resimleriniz bile aynı...

Geleceğin balta&çekiç ustasından sevgilerle...
  • Sormayı unuttum balta&çekiç + bana bir kasma karakteri söylermisin ve oyunda kaç adet karakter kullanabiliyorum.Örneğin kasmak için ayrı savaş için falan başka karakterlerimi kullanıyorum/kullanabiliyorum.

Bu arada kasma akrakteri olarak balta&çekiç kullanabilir miyim eğer kullanabilirsen birde eğlence için bir tipleme açayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiFiPaLa

Sormayı unuttum balta&çekiç + bana bir kasma karakteri söylermisin ve oyunda kaç adet karakter kullanabiliyorum.Örneğin kasmak için ayrı savaş için falan başka karakterlerimi kullanıyorum/kullanabiliyorum.

Bu arada kasma akrakteri olarak balta&çekiç kullanabilir miyim eğer kullanabilirsen birde eğlence için bir tipleme açayım.

Çekiçle kasamassın.2 karakter kullanılıyor.O sana kalmış ama kasmak için dps bir karaktere ihtiyacın var.
  • Tekrar merhaba Aizen.Dediğim gibi kota sınırlarda giremiyorum nadiren buraya bakıyorum oyundan bilgi almak için oyunun sitesinden karakterlere baktım.

Yelpaze-Pençe-Kılıç-Mızrak

1 Bunlar ilgimi çekenler yelpaze sanırım debuff karakteri(anti buffer) rakibin yetenek haraket saldırı gibi özelliklerini olumsuz etkiliyor.
    2 Pençe buda debuff ancak fiziksel atakta bulunuyor sanırsam.Birde oyunda aşırı miktarda pençe var galiba burda yazanların hepsini okudum ve bu sonucu çıkardım.(Okçu pençeye geri dönüyorum gibi)
    3 Kılıç sanırım.sanırımıda geçtim kesinlikle her oyunda olan ortalama dediğimiz karakter kasmak,para yapmak,zevk almak konusunda en iyi olmasada en kötü değildir.
    4 Bilerek sona sakladım beni siteden okuduklarımla en çok etkileyen karakterlerden biri tam bir ortam karakterine(ben uydurdum xD) benziyor.Alan yetenekleri olduğu yazıyordu yani kalabalık için oluşturulmuş bir tipleme.

Pençe çok var açmam sanırsam.
    Kılıç kasmak için ideal gibi.
    Yelpaze eziyet çektirmek için kullanabilirim.Zalimin zulmü olmalı bende zalim sayılırım.
    Mızrak,dediğim gibi beni çok etkiledi kasarken alan yeteneklerini etkili kullanabiliyorsa müthiş kasar.

Uzadı bayağı ama kota sınırda ve oyun gerçekten ilgi çekici.Bunun yanında koyduğun video aşırı derecede tahrik ediyor insanı.Oyuna başlamadan hastası oldum sizin klan'ınıza gelirsem süper olur.

ŞİMDİ SORUMA GELDİM::::Bu 3 karakterden(pençe açmayacağım) Yelpaze açmayı çok istiyorum,çok ilgimi çekiyor.Kılıç ve Mızrak'tan hangisi daha iyi kasar eğer Mızrak yada Yelpaze ile kasabilirsem bu ikiliyi seçmeyi düşünüyorum.Ancak Kılıç daha iyi kasıyor ise Kılıç'ın yanına mızrak açarım sanırsam ancak açılmıyor siteden bildiğim kadarıyla.'2 ırk arasında serbest dolaşım imkanı'Kılıç-Mızrak aynı ırk sana sorumda bu:Mızrakla kasabilirmiyim,kasabilirsem eğer yanına yelpaze açacağım.

Galiba son yazımdı.Pek girmek istemiyorum kota aştım galiba ancak oyun ilgi çekici ve Aizen'in koyduğu videoda çok tahrik ediyor insanı.Çok arzuluyorum oyuna girmeyi 27 sinde fatura kesilecek.

• Mızrak()-Kılıç

Hangisini kasmak için Kullanayım ?

Yelpaze seçmeyi düşünüyorum 2. karakteri ancak

Bu 2. karakter olayında hemen değişebiliyormuyum.

Yani şunu demek istiyorum diyelimki mızrakla hayvanları topladım kestim.
    Sonra canımın az olduğunu gördüm tenha bir yerde 2.karakterim
    mesela büyülü ens. olsun ona hemen geçip canımı doldursam.
    sonra mızraga birdaha geçip kasılmaya devam edebiliyormuyum.
    Harp'ta olur buff yapıp mızrağa geçebiliyormuyum.

CAFEDEN YAZIYORUM...

Acil cevap lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiFiPaLa -- 22 Kasım 2011; 10:15:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiFiPaLa

Mızrak()-Kılıç

Hangisini kasmak için Kullanayım ?

Yelpaze seçmeyi düşünüyorum 2. karakteri ancak

Bu 2. karakter olayında hemen değişebiliyormuyum.

Yani şunu demek istiyorum diyelimki mızrakla hayvanları topladım kestim.
    Sonra canımın az olduğunu gördüm tenha bir yerde 2.karakterim
    mesela büyülü ens. olsun ona hemen geçip canımı doldursam.
    sonra mızraga birdaha geçip kasılmaya devam edebiliyormuyum.
    Harp'ta olur buff yapıp mızrağa geçebiliyormuyum.

CAFEDEN YAZIYORUM...

Acil cevap lütfen.

Geçişler uzun sürüyor, saymadım ama 20-30sn vardır.Bence böyle bir şey yapmak zor olur, tavsiye etmem.

• mızrakla kasabilirmiyim yoksa kılıçmı açayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

quote:

Orijinalden alıntı: sacmasapanad

5. Basit ve pratik oyun asistanı ile oto avlanma yapabilir ve eşyaları koplayabilirsiniz.

oyunda hile var diyorsun resmen. OYNANMAZ.

Nediyosun anlamadım ?

Diyorum ki oyunda bildiğin hile var. Ama bunun adını asistan yapmışsınız.
  • quote:

quote:

quote:

5. Basit ve pratik oyun asistanı ile oto avlanma yapabilir ve eşyaları koplayabilirsiniz.

Nediyosun anlamadım ?

Herkezin kullandığı bir sistemi hile ile adlandırmak pek doğru gelmiyor ama tabi bu senin düşüncen.

Ek olarak oyun sıkmaya başladı.Sıkan tarafıda savaşları.Her ırktan 18 kişi alındığı için çoğu zaman dışarıda kalınıyor.Bu yüzden charı 50 yapıp satışa çıkarıcam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nediyosun anlamadım ?

Herkezin kullandığı bir sistemi hile ile adlandırmak pek doğru gelmiyor ama tabi bu senin düşüncen.

Ek olarak oyun sıkmaya başladı.Sıkan tarafıda savaşları.Her ırktan 18 kişi alındığı için çoğu zaman dışarıda kalınıyor.Bu yüzden charı 50 yapıp satışa çıkarıcam.

Peki o zaman şöyle diyelim. ''Herkesin kullandığı bir hile.''

• Hatta 50 yi beklemicem.Şuan 49 lvl ve char satılıktır.izmir içi satış yapılıcak.İlgilenenler özelden teklif bırakabilir.
  • Dostum
    Seviye: 39
    Sınıf: Pençe
    Irk: Gök Gürültüsü
  • Char satıldı.
  • arkadaşlar bende oynuyorum 45 okçuyum biri bana 40 ve 50 lv çekiç silahının ss ini koyabilirmi acaba
  • beyler oyuun güzel!

ama yönetim oyun için tam bir muamma adamlar kendi itemlerini +9 yapıyor
    normal oyuncuların skilleri 2 level 3 level max iken bazı gm destekli charlarda 6- 7 level oluyor ve damageleri %200 falanken bizde % 120
    yani oyun gze de yönetimi 5 para etmez
  • www.divineedges.org online destek forum'uda acildi oh oh ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_deeply

beyler oyuun güzel!

ama yönetim oyun için tam bir muamma adamlar kendi itemlerini +9 yapıyor
    normal oyuncuların skilleri 2 level 3 level max iken bazı gm destekli charlarda 6- 7 level oluyor ve damageleri %200 falanken bizde % 120
    yani oyun gze de yönetimi 5 para etmez

Öyle birşey yok. Kim söylediyse güzel kandrımış seni. Çamur atmak kolay zaten adam 22 gün pcsini kapatmadan kasmış emek harcamış adama sonra "GM destekli çar" deyip adamın emeğine hakaret etme istersen.
  • [B]evet Para BUG'u VAR !
    Arkadaşlar öncelikler [COLOR="#FF0000"]selamünaleyküm[/COLOR].
    Oyunun en başından beri bazılar para hilesiyle kasıyordu. Servetteki 30-40-50m paralar nasıl çıkıyor anlamıyordum. Sonra nasıl yapıldığını çözdüm. Ama oyunun %90'ına haksızlık değilmi bu ? Onlarca , yüzlerce arkadaşımız para kasmak için canını dişine takıyor item çıkan moblarda saatlerini harcıyorlar, emeklerini veriyorlar ama GM Destekli bu adamlar hileyle cok rahat kasıyor parasını. Geçen gün X bir clanın TS(TeamSpeak)inde rastladım GM adamların ts'sinde sohbet ediyor. Yani arkadaş edinmişler. Sonra bu hile yardımıyla oyun parasını gerçek paraya çeviriyorlar. Gm'lere binlerce soru yöneltildi, oyundaki hatalar anlatıldı, ya dalga geçer gibi cevaplar verildi yada takılmadı bile. Şimdi ben bu oyunun boyle GM'lerine inat, gençlerimizin haftalıklarına göz dikmiş adamlara inat bu hileyi paylaşıyorum sizlerle. Sizde yapın ki oyundaki para sıkıntınız ortadan kalksın ve sakın ama sakın ALTIN almayın bu oyundan. Oyunun gerçek satıcıları bile görse hemen kapatırlar bu oyunu. Çünkü rezalet bir yönetim kadrosu var. [COLOR="#FF0000"]Başlıyorum..[/COLOR]
    [COLOR="#FF0000"]1-[/COLOR] Yeni bir account açın ve karakterinizi yapıp oyuna girin.
    [COLOR="#FF0000"]2- [/COLOR]Hediye veren kırmızı sayaç ( ekranın altında ) 5 dk sonra size 2000 kredi verecek..
    [COLOR="#FF0000"]3-[/COLOR] "v" tuşuna basarak "Kredi Dükkanı"ından "Tamir Eşyası" alın. ( Sanırım 66 tane alınıyordu.)
    [COLOR="#FF0000"]4- [/COLOR]NPC ye bunları satın. [COLOR="#FF0000"]82.500 [/COLOR]AKÇE veriyor size.
    [COLOR="#FF0000"]5-[/COLOR] Multi Client aktif olduğu için bir account daha açarak oyuna sokun ve bu chardan paranızı alın.
    [COLOR="#0000FF"][I]NOT :[/I][/COLOR] Arkadaşlar bir bilgisayarda 5 account açılıyor. Bankalar ortak değil bankaya koymayın parayı. Yanınıza iyi bir arkadaşınızı alın ve [COLOR="#FF0000"]1 SAATTE ORTALAMa 1.5M KASILIYOR, NE KADAR PC O KADAR PARA ARKADAŞLAR 5M BILE YAPABILIRSINIZ.[/COLOR] !
    Kolay gelsin arkadaşlar.
    - Ben oyunu bıraktım arkadaşlar. Boyle bir oyun oynanmaz zaten. Kararı sizlere bırakıyorum.. Ister bırakın , ister bu rezalet kadroyla devam edin..
    Hayırlı Aksamlar.[/B]

• 1- Yeni account aç, karakterini oyuna sok 5 dk bekle,
    2- V ye bas, kredi dükkanından Tamir Esyası al, 66 tane alınıyor, NPC ye sat.
    3- Gelen 82.500 AKCE'yi, multi client sayesinde yeni bir oyun ac ve diger accoutuna aktar.
    NOT : Saatte 2-3m kasılıyor arkadaşlar cabuk olun ve kasın.
    FORUMDA PAYLASIN.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.