Şimdi Ara

Divine Edges Online[Açık beta 8 Kasım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
15.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Game Horde’nin ilk MMORPG’si olan ‘’ Divine Edges online”nın kapalı beta test 21 temmuzda başyalacaktır. “Divine Edges online”, kullanıcıları mükemmel grafiklerle, kaliteli oyun sahneleriyle, tutku dolu PK içeriği ve yenilenmiş oyun grafikleriyle buluşturuyor.

Bu kapalı beta testinde, sınırlı sayıda kullanıcı alınacaktır ve oyuncular kapalı test heyecanını yaşamak için oyun sunucusuna bağlanabileceklerdir.Test süresince oyun içeriğinin bir kısmı aktif olacaktır çünkü bu test genel olarak sunucu durumu, ağ durumu, çeviri, kayıt olma ve ödeme seçeneklerini kontrol etmek ve kullanıcılara oyunun ana özelliklerini sunmaktır.Kapalı beta testinde, kullanıcıların oyun hakkında fikirlerini alıp onlarla tam anlamıyla etkileşim içerisnde olmak istiyoruz. "Divine Edges online" Türkiye MMORPG’si olmada yolunda kararlı adımlar atacaktır.Kapalı beta testimize katılacak olan herkese teşekkür ederiz.

Ayrıca bu süreçte aktif olarak katılım gösteren oyunculara bir sonraki adımda hediyeler sunacağız.
    "Divine Edges online" geçmişi çok uluslu mitolojilerden alır.Bu kapalı betada aşağıdaki içerikler aktif durumda olacaktır.
    1.Düşük seviye görevleri ve bölgesel ve tarihsel karakter seviye yükseltme sistemi.
    2. Farklı şekildeki zindanlar.Kullanıcılar bu zindanlara girebilir ve beklenmedik değerli eşyalara sahip olabilirler.
    3.Klan sistemi.Oyuncu belli kriterleri yerine getirdiğinde klan oluşturabilir ve oyuncular bu klana bağışta bulunarak ekstra ödüllere sahip olabilirler.
    4. Mükemmel yetenekler ve kişiselleştirilmiş karakterler, oyuncular özgürce sınıflarını değiştirebilirler.
    5. Basit ve pratik oyun asistanı ile oto avlanma yapabilir ve eşyaları koplayabilirsiniz.
    İlerki versiyonlarda oyuna ekleyeceğimiz özellikler.
    1. Bağımsız sunucu kamp sistemi.Her bir kamp farklı bir sunucuya sahip olacaktır ve oyuncular özgürce sınır bölgeyi geçip PK bölgesine savaşabileceklerdir.
    2. PK ödül sistemi.PK sırasında yenen taraf yenilenin eşyalarına sahip olabilecektir.
    3. Krallık savaş sistemi. Aynı bölgedeki klanlar kralık için savaşabilecektir.Hatta kral sunucular arası diğer krallıklara bile savaş açabilecektir.
    4. Ekipman geliştirme sistemi.Klasik düşük seviye ekipmanlar geliştirilebilecek ve tekrar oluşturulabilecek.

Divine Edge’nin fantastik dünyasında gelmiş geçmiş en heyecanlı savaşlara katılın ve bu müthiş oyunun tadını çıkarın.
    "Divine Edges online" resmi site: deol.ghorde.com
    "Divine Edges online" Forum: Forum.ghorde.com
    Download Client:ftp://gamedown:vfr45tgb@50.18.105.55/Divine_Edges.0720.exe.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 1 Kasım 2011; 15:14:51 >

• biraz araştırdım oyunda keylogger felan bulunuyormuş milletin hesapları eşyalarını soyup sogana çevirmişler, alayı bilişim suç duyurusunda bulunmuş, sadece hayırdır diyorum!
  • Oyun zaten tam açılmadıki.Birde sağa sola reklam vermişler bilmiyorum tabi doğruluk payını ama pek mantıklı gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xlargest

biraz araştırdım oyunda keylogger felan bulunuyormuş milletin hesapları eşyalarını soyup sogana çevirmişler, alayı bilişim suç duyurusunda bulunmuş, sadece hayırdır diyorum!

Biraz açabilirmisin bu konuyu. Forumlarını inceledim zaten birkaç tane üyeleri var. Keylogger diye de arattım ancak hiçbir sonuç alamadım.
    Aslında oyunu indirip bir denemeyi düşünüyordum. Keylogger vb. dediğin için indirmedin. Basit bir açıklama yaparsan sevinirim.
  • Oyun açık beta'dayken insanlar trojan atıp tekrar internete yaymışlardır. Adamlar zaten oyundan gelir yapıcak, koskoca şirket kendini niye böyle bir tehlikeye atsın ki? Bence saçma.
  • linki dün gece çok aradım kaynak olarak gösterecektim harbiden ne yaptıysam ne ettiysem rastgelmedi, bcfleshinde dediği gibi trojen değil keyloggerla milleti bağlamışlar demek istediğim benim amacım oyunu kötülemek falan değildi zaten denemek istediğim bir oyundur hala da deneyeceğim makinaya nod32 kurdum her ihtimale karşı... 1-2 kişinin hesabını değil düzüne düzüne madur etmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xlargest

linki dün gece çok aradım kaynak olarak gösterecektim harbiden ne yaptıysam ne ettiysem rastgelmedi, bcfleshinde dediği gibi trojen değil keyloggerla milleti bağlamışlar demek istediğim benim amacım oyunu kötülemek falan değildi zaten denemek istediğim bir oyundur hala da deneyeceğim makinaya nod32 kurdum her ihtimale karşı... 1-2 kişinin hesabını değil düzüne düzüne madur etmişler.

Valla arkadaşlarında dediği gibi öyle bişey olsa forumda görülürdü zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle açılışta seçebileceğiniz 3 farklı sınıf var. Bunlar Kılıç ,Yay ve Asa'dır. Seviyeniz 30'a ulaştıktan sonra oyunda otomatik olarak sınıf değiştirme sistemini göreceksiniz. Başta seçmiş olduğunuz 3 sınıftan her birisi tekrar 3'e ayrılıyor. Eğer Kılıç seçtiyseniz ister bu sınıfta kalabilir ,isterseniz Balta&Çekiç yada Mızrak sınıfına geçiş yapabilirsiniz. Aynı şekilde başlangıç olarak Yay seçenler Pençe ve Yelpaze'ye dönüşebilirler. Asa kullanıcıları ise Harp ve Büyülü Enstrümanlar sınıfına geçebilir. Eğer ilk sınıfınızda devam ederseniz yetenekleriniz daha hızlı gelişmeye başlar, fakat sınıf değişimi gerçekleştirirseniz yeteneklerinizin gelişimi yavaşlayacaktır. Ancak yetenekler hep bir denge içerisindedir. Bu nedenle sınıf değişimi yaparken karakterinizin gücünün ve dayanımının azalacağını düşünmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

Öncelikle açılışta seçebileceğiniz 3 farklı sınıf var. Bunlar Kılıç ,Yay ve Asa'dır. Seviyeniz 30'a ulaştıktan sonra oyunda otomatik olarak sınıf değiştirme sistemini göreceksiniz. Başta seçmiş olduğunuz 3 sınıftan her birisi tekrar 3'e ayrılıyor. Eğer Kılıç seçtiyseniz ister bu sınıfta kalabilir ,isterseniz Balta&Çekiç yada Mızrak sınıfına geçiş yapabilirsiniz. Aynı şekilde başlangıç olarak Yay seçenler Pençe ve Yelpaze'ye dönüşebilirler. Asa kullanıcıları ise Harp ve Büyülü Enstrümanlar sınıfına geçebilir. Eğer ilk sınıfınızda devam ederseniz yetenekleriniz daha hızlı gelişmeye başlar, fakat sınıf değişimi gerçekleştirirseniz yeteneklerinizin gelişimi yavaşlayacaktır. Ancak yetenekler hep bir denge içerisindedir. Bu nedenle sınıf değişimi yaparken karakterinizin gücünün ve dayanımının azalacağını düşünmeyin.

Güzelmiş, "İndir" butonundayım.

• Arkadaşlar Divine Edges Online'ı oynayan varmı aranızda, yukarıda bir arkadaş keyloggerdan bahsetmiş doğrumu bunlar??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZLine12

Arkadaşlar Divine Edges Online'ı oynayan varmı aranızda, yukarıda bir arkadaş keyloggerdan bahsetmiş doğrumu bunlar??

İspatlanmadığı sürece inanma.
  • Merhabalar,
    Oyunun grafikleri ve karakterleri ilgimi çekti fakat aklımda bazı sorular var. Game Horde'nin ilk mmorpg oyunu Divine Edgeshttp://www.ghorde.com/ sitesi İngilizce olması ve oyunu İngilizce tanıtmasına karşın oyunu Türkçe bizlere sunmakta. :D Enter Site dediğimde sadece Türkçe sitesi geliyor ekranıma ve oyunun boyutu grafiklerine göre küçük geldi bana. Birde Xlargest adlı üyenin keylogger söylentisi beni tedirginliğe sürükledi. Divine Edges online, şimdi tüm Türkiye oyuncularına kapısını açtı. yazmışlar fakat zaten Türkiye şubesi dışında başka bir bilgisine erişemedim ben :D Tabii forum'unhttp://forum.ghorde.com/ bu kadar boş ve acemi olmasıda cabası. Sizlerinde yorumlarını alabilirmiyim.

• Başta MU private sandım

Baya reklam yaptılar açılışta kalabalık olabilir gibime geliyor.Belli olmaz belki geliştirirler oyunlarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut1993

Başta MU private sandım

Baya reklam yaptılar açılışta kalabalık olabilir gibime geliyor.Belli olmaz belki geliştirirler oyunlarını.

Baya reklam yapmış olsalar forumda daha çok kişi olur diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsagiTsukino

Merhabalar,
    Oyunun grafikleri ve karakterleri ilgimi çekti fakat aklımda bazı sorular var. Game Horde'nin ilk mmorpg oyunu Divine Edgeshttp://www.ghorde.com/ sitesi İngilizce olması ve oyunu İngilizce tanıtmasına karşın oyunu Türkçe bizlere sunmakta. :D Enter Site dediğimde sadece Türkçe sitesi geliyor ekranıma ve oyunun boyutu grafiklerine göre küçük geldi bana. Birde Xlargest adlı üyenin keylogger söylentisi beni tedirginliğe sürükledi. Divine Edges online, şimdi tüm Türkiye oyuncularına kapısını açtı. yazmışlar fakat zaten Türkiye şubesi dışında başka bir bilgisine erişemedim ben :D Tabii forum'unhttp://forum.ghorde.com/ bu kadar boş ve acemi olmasıda cabası. Sizlerinde yorumlarını alabilirmiyim.

Türkçe dil seçeneğide mevcut sitede ingilizceyi tıklayarak türkçe yapabiliyorsun. keylogger dan felan bahsedilmiş. Forumda aktif olarak insanlarla konuşuyorum çoğu beta testlerine tabi kalmış kimsenin bu konuda bi bilgisi yok.

neyse gelelim konumuza malumuunuz 4 gün kaldı. Bizler ilk klanı kurma cesaretinde bulunduk. aranızdan yeni başlayacak arkadaşlar olursa aramıza seve seve alırız. buyrun buda forum konumuz

http://forum.ghorde.com/showthread.php?t=21

• quote:

Orijinalden alıntı: qo0oki

quote:

Merhabalar,

Türkçe dil seçeneğide mevcut sitede ingilizceyi tıklayarak türkçe yapabiliyorsun. keylogger dan felan bahsedilmiş. Forumda aktif olarak insanlarla konuşuyorum çoğu beta testlerine tabi kalmış kimsenin bu konuda bi bilgisi yok.

neyse gelelim konumuza malumuunuz 4 gün kaldı. Bizler ilk klanı kurma cesaretinde bulunduk. aranızdan yeni başlayacak arkadaşlar olursa aramıza seve seve alırız. buyrun buda forum konumuz

Sorunda orda ya siteyi Türkçe yapabiliyoruz ama oyunun İngilizcesi yok :D

• hı pardon yanlış anlamışım :D oyunun çincesi var heralde deneyip görcez bana biraz battle of immortals ı hatırlattı oyun

• Evet BOI'ye aşırı bir benzerliği var.
  • valla güzel grafikler başlayabilirim varsa clan falan yapabiliriz bir şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qo0oki

quote:

Merhabalar,

valla görmemişim.
    varsa böyle bir durum dh'den benide yaz.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.