Şimdi Ara

Divine Souls Joy Gameyi beklemeyin Oyun açık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu seferde Divine souls oyununu hatırlatmak istedim 13 temuzda açık betaya geçen divine souls u jouy game 12 nin ilk yarısında getireceğiz sözü verip getirmemesi üzerine bu sayfayı sizinle paylaşıyorum Divine souls türkiyeye gelicek ama belki yıl sonu belki yeni yıla belkide hiç oynamak isteyenler varsa dungeon tabanlı combo sistemine dayalı bir oyun you tubeden videolarına bakıp etkilenebilirsiniz
     Divine Souls Joy Gameyi beklemeyin Oyun açık
    DİVİNE SOULS site
    bu videoda dövüşçüleri izleyebilirsiniz

bu elemanda outsparktayken oyun 1.si

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3925D0282 -- 3 Eylül 2013; 17:11:13 >

• Bu oyunu zamanında oynadım.Oyunu zaten gecikmişler getirmekte artık hiç getirmesinler daha iyi.Rakipleri daha sağlam çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Bu oyunu zamanında oynadım.Oyunu zaten gecikmişler getirmekte artık hiç getirmesinler daha iyi.Rakipleri daha sağlam çünkü.

rakipleri ? sağlam olan dungeon combat sistemli bir oyun varsa söyleyin bnde denemk isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüBirYaşam

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Bu oyunu zamanında oynadım.Oyunu zaten gecikmişler getirmekte artık hiç getirmesinler daha iyi.Rakipleri daha sağlam çünkü.

rakipleri ? sağlam olan dungeon combat sistemli bir oyun varsa söyleyin bnde denemk isterim

c9,vindictus,dragon nest.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.