Şimdi Ara

Divine Souls ( Sonunda > 14 Aralık OBT) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
0
Favori
29.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SilentDays

bende hala maintenance gösteriyo client de :S

+1
  • oyun yine kapandi, oynadığımdanda zevk alamadım lag had safhada drop yapılmıyor,gateden geçmiyor,moblarin HP si 0 lanmasina rağmen ölmüyor..Bir çözüm bulsalar iyi olacak
  • Pff Kesin 1 hafta fln ertelerler bu lagda oynanmaz anlattığınız gibiyse bende Maintaince yazıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Rider477

Pff Kesin 1 hafta fln ertelerler bu lagda oynanmaz anlattığınız gibiyse bende Maintaince yazıo

1 hafta ertelerlerse hiç çıkarmasınlar daha iyi bence

ekleme: sinir olcam ya hala bakımda diyo ama face te filan yrmlara bakarsak çoğu kişi oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihonto -- 15 Temmuz 2010; 11:26:04 >
  • beklemedeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 15 Temmuz 2010; 11:31:23 >
  • Açsınlar artık sıkıntıdan patlıyorum açınnn

Bu arada aseref 1saat 4 dk dedin niye değiştirdin?
  • İndiriyorum bakalım...
  • Ayrıca oyun bundan sonra 7/15 olcakmış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 15 Temmuz 2010; 11:42:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseref

Ayrıca oyun bundan sonra 7/15 olcakmış :)

7/15 derken
  • 7/15 olacakmış dedi ya :) aseref iyimisin sen oradaki 7/15 den kastettiği şey 7. ayın 15i.
  • Aseref yaklaşık 1 saat 4 dk var demiştin doğrumuydu? Doğruysa 42 dk kaldı
  • hayır. farkettiysen düzeltmişim zaten bugun acılcak oyun saat olarak n gec 22.30 diyebilirim
  • ya nasıl bi oyundur bu ya bendede maintenance yazıyo ayar oldum
  • arkadaşlar bakımda emek istiyor. :D
  • orda saat 02.42 am 15 haziran

bizde 12.42 pm 15 haziran

onlarda 12.30 acılcaksa

bizde saat 21.00 - 22.00 gibi açılır

tüm sorunlarınızı yeni actıgımız gurupta group1313880@groupsim.com ekleyebilirsiniz. Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 15 Temmuz 2010; 13:00:00 >
  • Bakalım ne kadar gelişme var... Girerim diye umuyordum ama ertelenmiş gene. Neyse...
  • Ben stress testteki setupı indirmiştim onunla girebilirmiyim yeniden indirmem gerekir mi?
  • Bilmiyorum ben yeniden indiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArenuS

Ben stress testteki setupı indirmiştim onunla girebilirmiyim yeniden indirmem gerekir mi?

hayır yeni client lazım
  • ben indirdim bekliyorum halen bakımda server daha yeni açıldı gelişine bakıma aldılar nasıl bi olay anlayabilmiş değilim çok saşma bence...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.